Kekimi çayımı aldım deniz manzarasına karşı keyif yapayım biraz dedim.

Kekimi çayımı aldım deniz manzarasına karşı keyif yapayım biraz dedim.
Baktığımda huzur bulduğum her şey olabilir ama genelde akşamları yıldızları seyretmek en güzel manzaradır benim için hiç unutmam askerlik yaptığım dönemde o gece gökyüzü o kadar berrak ve görünür halde idi ki o kadar çok yıldızlar sarmallar bile belli oluyordu o gün büyük bir huzur ve merak içinde idim daha da beni etkileyen manzara olmadı dünyanın güzelliği dışında
Sizin evin manzarası gibi bir manzaramiz yok😅 ama bizim de balkon keyiflerimiz var. Bir araya gelince şahane sohbetler gülmeler eğlenmeler. Çekirdeğimizi alırız çayımız pastamız meyvemiz olur arkadaşlar bazan kuzenlerle 2 saat geçiririz herşeye bedel olur onun için kimine manzara görseldekidir kimine yanında ki 💜
Ay parlayan güzel kızım! Deniz manzarasıyla kek ve çay keyfi, enfes olur da! Benim favorim de, böyle huzurlu anlarda akşam üstü kızıl renkli gün batımıyla kahve içmek. Ama senin hayalindeki en güzel manzara nedir? Bir dağ başında rüzgarla dans ederken mi, yoksa kocaman bir bahar bahçesinde çiçekler arasında mı? Bana anlat, ben bunu da yaparım! 🌅☕️🍰
Sessiz sakin kuş sesleriyle uyanmak insanlardan uzak bir yanım orman bir yanım deniz 🤣
Orman olsun o zaman 🤣
Cevap
19Cevap
sevdiğim kadının gözleridir.
Deniz manzarası olabilir parkta ağaçların altında oturmak olabilir Tabii bir de güzel bir çay olursa elbette hoşuma gider
Sahil, orman ve yüksek bir yerde izleyebileceğim şehir manzarası. Ayıp değil mi bizsiz yiyorsun :D :D
Çok çok ayıp
Deniz de severim yeşillik de. Afiyet olsun bu arada
Manzaran güzelmiş gerçekten. Ben daha çok bahçe manzarasını seviyorum.
Benim için en güzel manzara yüksek bir yerden Deniz izlemek
vavv cok iyi arkadanda hafif bir müzük süperrr oluyore
En güzel manzara sevdiğin insanın karşısına geçip onunla sohbet ederken hayran kalmak
Benim için en güzel manzara sevdiğim insanlardır.
Doğa en güzel manzara..
Az önce denize karşı oturdum en güzel manzara
Kediciklerin bahçede koşturması olabilir
Deniz manzarası seviyorum
Deniz kenarında cay kahve keyfi
Deniz gördüğümüz mu var. Afiyet olsun.
Afiyet olsun güzel manzara
Zorla foto çekmiş hey Allahım
Tabiki böyle manzara
Neresi burası
Yumurtalık Adana
Yumurtalık baya güzelmiş bizim işyeride oraya taşınma işlemi olacak sanki
Sevdiğimin gözleri😻 oyyyyyyyyyyy
deniz
Doğa
Deniz 🌊
Hiç şüphesiz deniz
Bereketli olsun
Boğaz manzarası
Boğaz manzarası
Afiyet olsun
Deniz
Ajdalar şekil önümden çekil
Babamın hediyesi
BiZimki de bize anca borç taksın işte haha
🤣🤣 hahahaa şans mi diyelim o zaman rahatmetli babam zamanında kız erkek ayrımı yapmaksızın hepimize bilezik aldı tabi en güzel cocuk olmanın verdiği avantajla en fazla bana aldı
En güzel benim diyorsun yani diğer kardeşlerin çirkin olduğunu iddia ettin tam bir savaş başlattın 🙈 şaka bir yana biz kendi işimizi yapıyoruz huyu kurusun benim üstümden geçinmeye bayılır
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Amin
İş sağlık diyor hemşire misin
Ağız diş sağlığı teknikeri ve tıbbi sekreter 2 bölüm atanmadım çalışmıyorum
Özelde çalışıyorsun o zaman
Kadınların çalışması beni geleceğe yönelik umutlandırıyor benim kardeşimde öğretmen olacak bu sene
Ne güzel
Yanlış anladın galiba beni özür dilerim sadece sohbet etmek için demiştim içine zerre kuşku kalsın istemedim ondan yazıdm iyi günler
Sevdiğim kadın
Orman manzarası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?