Valla tercih meselesi düşüncek bir şey yok herkesin sevgilisi olcak olmalı o kadar yalnız kalınımaz diye bir şey yok kendine uygun birisi cıkmakıştır karsına o yüzden yoktur kendine uygun birisi karşına cıktıgında zaten olur
Arkadaşlarım artık olsun diyorlar. Ben flört istemiyorum. Ciddi düşünecek erkek arıyorum. Ama arayış içinde de değilim. Gelsin beni bulsun da evlenelim. Akışına bıraktım öyle
İşte onu düşünen yok. Mesela geçende cadde de gördüğüm kız ve sakat erkeğin aşkına hayran kaldım. Kiz resmen kalbini sevmiş. Ulan dedim bu zamanda böyle seven kaldı mı
Varda maalesef denk gelemiyoruz ben kendi adıma konusuyum hayatıma giricek kişiyi oldugu gibi sevmek isterim yeterki kalbi gönlü güzel olsun ama bulamadık bizide kimse begenmiyo gizliden cıksam sen bile begenmezsin büyük ihtimalle 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Valla tercih meselesi düşüncek bir şey yok herkesin sevgilisi olcak olmalı o kadar yalnız kalınımaz diye bir şey yok kendine uygun birisi cıkmakıştır karsına o yüzden yoktur kendine uygun birisi karşına cıktıgında zaten olur
Olabilir neden olmasın garipsencek bir durum degil ki bu
Arkadaşlarım artık olsun diyorlar. Ben flört istemiyorum. Ciddi düşünecek erkek arıyorum. Ama arayış içinde de değilim. Gelsin beni bulsun da evlenelim. Akışına bıraktım öyle
Hahaha valla öyle bulmak zor biraz ya bende ciddi düşüncek bir kız arıyorum ama bulamadım daha 🤣
Valla bulsam yaza dügün ama yok nasip işte 🤣
Siz erkekler cıbıl kadınlardan hoşlanıyorsunuz
Ne alaka ya 😅
Benide kızlar begenmiyo dış görünüşe daha çok önem veriliyo sanırım kimse kalbin güzelligine bakmıyo
Evet o yüzden yalnızlıkla dansa devam
Ne kadar kötü bi durum aslında dış güzellik gecici kalbi güzel olmalı bir insanın bir kaza tüm güzelligi götürebilir
İşte onu düşünen yok. Mesela geçende cadde de gördüğüm kız ve sakat erkeğin aşkına hayran kaldım. Kiz resmen kalbini sevmiş. Ulan dedim bu zamanda böyle seven kaldı mı
Varda maalesef denk gelemiyoruz ben kendi adıma konusuyum hayatıma giricek kişiyi oldugu gibi sevmek isterim yeterki kalbi gönlü güzel olsun ama bulamadık bizide kimse begenmiyo gizliden cıksam sen bile begenmezsin büyük ihtimalle 😅
Bizler kendi sinemize çekilip yaşayan insanlarız. O yüzden bulunmayan hint kumaşı gibi olduk. Evet iyi bildin seni de engellerim ben 😂
Hahaha ön yargılısın o zaman insanlara karşı 🤣
Kesinlikle hep ön yargılıyım şundan vazgeçemedim ama yanılmıyorum da
Peki benim hakkımdaki düşüncelerini alabilirmiyim merak ettim ne düşünüyosun hakkımda 😅
Sen aşk arıyorsun
Evet bir gün bulurum umarım hisslerin kuvvetli sanırım
Böyle insanlar var oldukça bulamazsın sana diyeyim aşk öldü yani
Tek kalmamışım ama sende aşkını arıyosun ömürlük arıyosun az sayıda kalsakda bulurum diye düşünüyorum ya
Nedense kendimi hiç evli biri olarak hayal edemiyorum. Ben yalnızlığa mahkum edilmiş bir kızım
Deme öyle dedigim gibi sende ömürlük arıyosun ve bir gün o kişi karşına cıkıcaktır elbet
Hiç zannetmiyorum
Biraz sonhet etmek istermisin gizliden cıksam tabi istersen?
Çık bakalım
Bu kadar karamsar olma senide keşfedicekler ve sende sende mutlu ve ömürlük birisini bulacaksın
Ben bile uğraşmıyorum. tanışscan edecen of usun süreç
Vallahi öyle
Mızı mız çekemem.
Trip falan da çekemem
Senle tanışmak istiyorum.
Fingirdesmemissin iste, aranan kızsın, oğlu olan her annenin bahsettiği kız modelisin😅👍
bizde epey zamandir bostayiz.. sartlarin etkisi de var tabi
hicbir sey dusunmem knkito bu konuda ne dusunulebilir ki anlamadim
kendi kararıdır. öyle mutluysa ve öyle olmayı tercih ediyorsa kimseye söz düşmez.
Ben 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı normal yani
Benimde aşağı yukarı o kadar zamandır olmuyor sen ne düşünürsün
En güzeli valla öyle birisiyle tanişsaydim güzel olurdu
Guzelse iyi seyler düşünürüm cirkinse zaten benim icin mutlak butlandir
Namuslu akıllı hayalimdeki kız diye düşünüyorum başka soru
normal gayet olabilir bir durum
Benimde 4 senedir yok sana yetişxem az kaldı
Benim rekorumu kırmışsın benim 6 :d
Benim de hiç sevgilim olmadı ki
Yaşım 29 bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Seçici birisi
:(