Aşk İlişkileri En iyi deodarant hangisi... kizlarla konuştuk? kartalaslanmavi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kimi nivea diyo, kimi rexona...Markalardan para kazanmiyom...Sizce? ya da başka.. bayan icin En iyi deodarant hangisi... kizlarla konuştuk? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UMUTLUCAAN Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl bence en mükemmel dekolte kızı mükemmel gösteren fiziktir açık giyinme değil 2 24 Yorumla ByThree +1 yıl 🙄🙄 olayı buraya nası getirdin yaa? çok hızlısın yeminlen.. Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree yok ya yanlış okumuşum herkesten özür dilerim yani Yorumla ByThree +1 yıl Bizlik sorun yok da. Zaten kötü bişey yazmamışsın.🙂 Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree kötü yazmam da yinede yanlış okumuşum Yorumla ByThree +1 yıl Oluyor arada dert etme. Özür dilemen güzeldi..👍🏻👍🏻 Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree :) Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl Yorumun güzel.. haklısın fizik cok önemliiii..Mesa atiyorum 200 kg ol.. en iyi elbisr giy, yinede güzel durmuyo..Ama 70 kg.. sade giy bi bidaha oluykn 😀 Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl 70 kg mükemmel bir fizik taşına birisi mi bu yorumcu Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl Taşina birisi... anlamadim. ben hafif koluyum vermeye cışiiyom en az bi 15 kg Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl ne harika olurdu değil mi seni olduğun gibi severken taşıdığın özelliklerle seni mutlu etmeyi bilen birisi olması Yorumla ByThree +1 yıl Dostum kafandaki neyse ben de istiyorumm. Çok samimiyimm. Çok iyisinn..👍🏻👍🏻👍🏻 Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree dostum bişi istesem inan bunu özele taşırdım bi niyetim yok Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree biraz hayata bakış açım farklı hepsi bu Yorumla ByThree +1 yıl Yine yanlış okudun amaa. Samimi söyle kafan dolu mu?🙂 Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree o zaman ima değilde direk anlat ben daha ben değilim biraz doluluk var Yorumla kartalaslanmavi +1 yıl Ben kendi sağkim icin zayiflamak jstiyorum...2 kg versen bile kar... yaşlandimi zor kiko veririz...Niye gjzlisin? Yorumla ByThree +1 yıl Direk sordum ikisinde de zaten. Odaklan biraz. Iyimiş ama görüntü kayıyo sanırımm..🙂🙂 Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl gizli olup olmamak önemli mi bence gizli olmak sorun değil ama sanırım alışkanlık Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree sanırım dediğin gibi ve daha mı kendimdeyken yazmalıyım ne Yorumla ByThree +1 yıl Sıkıntı yok dostum böyle samimi ve saygılı olduğun sürece hiç sıkıntı yok... Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree hayat dolmuş gibi para verdin diye son durağa kadar gitmemelisin sana en uygun durakta inmelisin insan seviyesi kadar insandır ve yaşa değil saygıya göre sınıflandırmak gerek bence tabi bu Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree bazen saçmalıyor muyum ne Yorumla ByThree +1 yıl İyisinn iyiiii... güzeldi özlükk.🙂🙂@kartalaslanmavi ne der bilmem ona sor istersen.. Yorumla UMUTLUCAAN +1 yıl @ByThree kendisi yorumlar sanki ama bakalım Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hepsini denedim dove var Şu an elimde. En iyisi garnier mineral. rexona da iyi ama garnier bir baska 1 0 Yorumla
fapix83033 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bulabilirseniz L'Oreal Paris oda olmazsa Garnier diğerlerini kaldır at 1 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İçinde aluminyum olan her deodorant iş görür. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence en mükemmel dekolte kızı mükemmel gösteren fiziktir açık giyinme değil
🙄🙄 olayı buraya nası getirdin yaa? çok hızlısın yeminlen..
@ByThree yok ya yanlış okumuşum herkesten özür dilerim yani
Bizlik sorun yok da. Zaten kötü bişey yazmamışsın.🙂
@ByThree kötü yazmam da yinede yanlış okumuşum
Oluyor arada dert etme. Özür dilemen güzeldi..👍🏻👍🏻
@ByThree :)
Yorumun güzel.. haklısın fizik cok önemliiii..
Mesa atiyorum 200 kg ol.. en iyi elbisr giy, yinede güzel durmuyo..
Ama 70 kg.. sade giy bi bidaha oluykn
😀
70 kg mükemmel bir fizik taşına birisi mi bu yorumcu
Taşina birisi... anlamadim. ben hafif koluyum vermeye cışiiyom en az bi 15 kg
ne harika olurdu değil mi seni olduğun gibi severken taşıdığın özelliklerle seni mutlu etmeyi bilen birisi olması
Dostum kafandaki neyse ben de istiyorumm. Çok samimiyimm. Çok iyisinn..👍🏻👍🏻👍🏻
@ByThree dostum bişi istesem inan bunu özele taşırdım bi niyetim yok
@ByThree biraz hayata bakış açım farklı hepsi bu
Yine yanlış okudun amaa. Samimi söyle kafan dolu mu?🙂
@ByThree o zaman ima değilde direk anlat ben daha ben değilim biraz doluluk var
Ben kendi sağkim icin zayiflamak jstiyorum...2 kg versen bile kar... yaşlandimi zor kiko veririz...
Niye gjzlisin?
Direk sordum ikisinde de zaten. Odaklan biraz. Iyimiş ama görüntü kayıyo sanırımm..🙂🙂
gizli olup olmamak önemli mi bence gizli olmak sorun değil ama sanırım alışkanlık
@ByThree sanırım dediğin gibi ve daha mı kendimdeyken yazmalıyım ne
Sıkıntı yok dostum böyle samimi ve saygılı olduğun sürece hiç sıkıntı yok...
@ByThree hayat dolmuş gibi para verdin diye son durağa kadar gitmemelisin sana en uygun durakta inmelisin insan seviyesi kadar insandır ve yaşa değil saygıya göre sınıflandırmak gerek bence tabi bu
@ByThree bazen saçmalıyor muyum ne
İyisinn iyiiii... güzeldi özlükk.🙂🙂@kartalaslanmavi ne der bilmem ona sor istersen..
@ByThree kendisi yorumlar sanki ama bakalım
Hepsini denedim dove var Şu an elimde. En iyisi garnier mineral. rexona da iyi ama garnier bir baska
Sağlığını düşünüyorsan alüminyum olmayan kullanacaksın
Bulabilirseniz L'Oreal Paris oda olmazsa Garnier diğerlerini kaldır at
İçinde aluminyum olan her deodorant iş görür.
Rexona
Bence Nivea iyi
Axis
Nivea