Eski sevgilime yalan söyledim ve kalbini kırdım çok pişmanım geri dönmesi için ne yapmalıyım Lütfen görüşlerinizi yazar mısınız?

Eski sevgilimle olan ilişkim 1,5 yıl sürdü bir buçuk yıl boyunca birbirimize olan karşı saygımızı her zaman koruduk birbirimize hiçbir zaman hakaret etmedik kötü söz kullanmadık O bana her zaman sadıktı ben de onu her zaman sadık tım birbirimize karşılıklı olarak fazlasıyla güveniyorduk hayatım boyunca da onun kadar mükemmel birisini tanımadım 1,5 yıl boyunca benim güvenim sarsacak hiçbir şey yapmadı yalan söylediğini hiç şahit olmadım şüphe dahi etmedim zaman zaman büyük kavgalar ettik büyük olaylar badireler atlattık üniversitelerimiz farklı şehirlerde olduğu için iki üç ayda bir sınavlar dan sonra yanına gidiyordum en son gittiğimde 14 Şubat 'ı beraber geçirdik her şey çok güzel ilerliyordu hiçbir problem yok çok ikimiz de çok mutluyuz fazlasıyla ama ben ilişkinin başından belli ona yaşımla ilgili yalan söylemiştim ve bunu saklamıştım gideceğim günden bir gün öncesinde yalan söylediğim ortaya çıktığı kimliğimi gördü o an ne yapacağımı bilemedim kendimi açıklayamadığım kekeledim olaylar çok ani gerçekleşti sonrasında elimi tutmadı bir süre olacağını sıcaklığı ile dışarı çıktık biraz gezdik dolaştık birlikte vakit geçirdik ertesi gün akşama da yola çıkacaktım üniversiteme gitmek için o günün bir şekilde atlattık sonra diğer gün oldu diğer gün de bir şeyler yapmaya karar verdik ama bana karşı çok mesafeli duruyordu birlikte sinemaya gittik sinemada yakınlaşma oldu hani anlarsınız öpüşme vesaire falan hani olayın sıcaklığıyla bana karşı hiç yakınlaşmamıştı bana karşı yakınlaşması olayların düzeleceğini düşündüm mutlu oldum açıkçası her neyse ben şehirden ayrıldım bir süre çok üzgündü yaklaşık 10 gün falan her gün ağladı her gün işte olayların üstüne çok geldiğini dayanamadığını kendimi affetirmem gerektiğini söylüyordu bir süre geçti biraz aramız düzeldi görüntülü filan konuşuyoruz beni özlediğini söylemeye başlamıştı sonra bir gün kavga ettik her şey üst üste geldi psikolojim o kadar bozulmuştu ki ona hayatımda hiç söylemediğim şeyler söyledim kalbini kırdım pişmanım
Eski sevgilime yalan söyledim ve kalbini kırdım çok pişmanım geri dönmesi için ne yapmalıyım Lütfen görüşlerinizi yazar mısınız?