Merhaba arkadaşlar 7 yılık evliyim 2 çocuk annesiyim ama farktım ki eşim hayla eski sevgilisini seviyor benim ne yapmam lazım ne yapa bilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
Maden eşin eski sevgilisini unutamadı ne diye evlendin onunla cdden merak ediyorum yani seviyorum falan demeyin yaaa aklında biri varken nasıl içiniz rahat ediyor nasıl zorunuza gitmiyor adam sana baktığında belki onu görüyor onunla yaşayacağı hayalleri seni onun yerine koyarak yaşıyor ve senin nasıl gururun incinmiyor zoruna gitmiyor anlamıyorum cidden!!
Evlenince unutur diye düşündüm
Başta bu hatayı yapmışsın zaten eşin seni yara bandı olarak kullanıyor buna izin vermemeliydin yine de umarım mutlu olursunuz
Senlik bir durum yok ki. Yani hem 7 yıllık evlisiniz bide. Eşinin bunları unutması gerekiyo normalde. Eşinin yaptığı büyük bir saygısızlık bence. Sana ve çocuklarına odaklanması gerekiyor, eski adı üstünde o kadar da sevdiyse evlenmeseymiş veya bekar kalsaymış. Senin yapacağın bişey yok. Umarım senin için en iyisi olur.
Öyle bir aşk yok. 7 senede millet 40 yıllık karısını unutuyor, eski sevgili mi kalır. Biz de sevgi nedir biliyoruz, onunki saplantılı olmak ya da senden sıkılmış olabilir. Ya küseceksin ya da savaşacaksın.
İki çocuk var seninle evli ve hala eski sevgili diye yaygara yapıyorsa kalıbına tüküreyim o eşin. 😃 Hemcinsim işte cinsine tövbe mübarek gün ve RTÜK engeli en sonunda yedireceksiniz bana. 😃
Cevap
32Cevap
Bırak gitsin ya emin ol yani onunla hiçbir yere varılmaz
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye yardm edyo sana da yardımcı olur.
Eski sevgili mi kalmış? 7 sene öncesinden bir de? Bu KS evliliğinde sıkıntı yaşayanların sorunu, eşiyle ciddi bir konuşma yapmadan hemen Ne yapmalıyım? Ayrılayım mı? Diye atlamaları. Ya arkadaş.. neyyse. Senin muhatabın biz değiliz bacım, ilk önce kocan sonra evlilik danışmanı.
Çocukları alıp ailenin yanına git. Yokluğun da şok etkisi yaşar. Eskiyi sevse de sana alışık. Yokluğun koyar.
Denedim ama hep bir sebep bulup benimle iletişime girdi telefon aracılığıyla
Ona da bakma
Öncelikle ablacım hayla değil hâlâ denir. Ikincisi de sen değil eşinin bunu düşünmesi lazım. Bir karar alacaksan da önce kendini ve çocuklarının sağlığını düşünerek hareket et. Bu adamdan da hayır gelmez sana. Aklın yolu bir. Eğer maddi gücün yoksa önce bir işe girmelisin. Kendine ait bir hayatın olmalı. Sonra cocuklarina bakacak durumdaysan zaten bırak kime istiyorsa ona gitsin. Kimseyi zorla tutmayın arkadaşlar. Herkes kendine yakışanı yapar istisnalar dışında*
Herkesin hayatında unutamadığı birileri olmuştur. Ama bunu sana yansıtma durumu oluyorsa kötü. Yoksa sen kendi kendine tribe giriyorsan o senin problemin. Ne yapabilir ki çocuk yani. Ki sen bunu bile bile evlendiysen senin hatan.
Evet doğru bu benim hatam ama beklemezdim hayla bu kadın onun aklında olsun çünkü bu kadın iyi biri değil
Sen hiçbir şey yapamazsın.
Eşin hatalı , aklında başka biri varken seninle evlenmemeliydi yanlış yaptı
Hâlâ yerine hayla dediğin için olabilir mi Türkçe'ye daha özen göstersen belki değişir
Ben Türk değilim ki
Aynısını yaşadım benimde 4 yıllık sevgilim eski sevgilisini unutamamaıştı askerde ona mesaj attığını gördüm ayrıldım falan sonra kıymetimi anlamış yalvar yakar barıştık ama evlenmeyi düşünmüyorum çünkü kıymet bilmiyor hep ulaşamadığını istiyo
Aynen insan hep ulaşamadığını güven vermeyeni ister neden acaba
Nankörler çünkü sürekli biz yanında olduğumuz için aman Nası olsa hep var diyorlar özlemesi gerekiyor
Esra Ezmeci yi taniyormusunuz ben onu bir kac defa dinledim insana güven veriyor çok iyi bir psikiyatrist
Yok hiç duymadım bakarım bi ara araştırım
Sevgilim beni terketti hemen başkasıyla sözlendi onun sonuda böyle olucak beni hatırlayacak hep evlenince
Gerçekten üzülmeyin bunun için boşverin çünkü sevseydi gitmezdi çok pişmanım gerçekten ben seni seven biriyle olduğun zaman çok daha iyi oluyor her şey ozaman sen sevdiğin için herşeye katlanmiyorsun seni seven katlanıyor
Bana neler yaptı bırakıp gidemiyorum bak ama ben sevmeseydim o beni sevseydi bana bunu yapmazdı
Haklsınız... Beni sevdiğini söyledi yıllarca herşeyine katlandı bırakıp gitmedi son dakka aldattı beni bir kere affettim sonrasında evlilik konusunda ısrar etti bende okul da alttan derslerimi vereyim diploma olmadan basit bir işe dahi almıyorlar dedim sonra bana ara verelim dedi bende üzüldüm sonra yazmaıdm 3 gün o da yazmadı sonra bana bitti sen bitirdin bizi ara verelim dedim tamam dedin itiraz dahi etmedin yazmadın da bitti dedi gitme dedim yalvardım senşn için herşeyi yaparım dedim ağladım hüngür hüngür ağladım gözlerim şişti ağlamaktan gitme dedim tamam dedim takalım yüzükleri dedim ailen baskı yapıyorsa onlardan uzaklaş merkezde ki evde dur dedim sen kimsin beni ailemden uzaklaştıramazsın biz senin gibi gelinleri çok gördük bize senin gibi gelin laızm değil dedi bana ben özür dilerim yanlış anladın ailene saygım sonsuz dedim elini öperim annenin ben konusurum beni bırakma dedim bıraktı bahaneler uydurdu bana bir sürü şey dedi sen yaptın sen suçlusun dedi bıraktı beni evli için tek bir hamle yapmadın dedi yapma gitme etme dedim anlamadı karşısına çıktım beni itti istemiyorum seni dedi sevgin bu kadar mıydı dedim demek ki bu kadarmış dedi 4 sene pesimde bana mutluluk sevgi veren erkek aniden kaydı gitti şimdi ise ölü gibiyim yaşayan bir ölü hergün ağlıyorum hemde hergün beni bıraktı iki haftada başka kızla söz yaptı hayatımın şokunu yaşadım başka kızla gülümseyerek pozlar verdi cnaım yandı etimden canlı canlı parça koparıyorlar sanki bana işkence yapıyorlar gibi canım yandı ben ağlamaktan mutsuzluktan 2 haftada 6 kilo verdim ama o 2 haftada sözlendi ceket almış çiçek almış kız istemeye gitmiş düşün çektiğim acıyı ben bu adama iyilik yaptım kötülük buldum ben bu adamı çok sevdim canımdan çok sevdim canımı aldı gitti çukur kazdı içine beni attı kendisi yoluna baktı bense mahvoldum şimdi o kızla gününü gün ediyor bense burada evlenemedim evde kalmış kız gibi duruyorum mutsuzum o mutluluğa koşuyor hak mı bu
Çok üzüldüm gerçekten ama bukadarda kendini parçalama seni tanımıyorum ama çok üzüldüm durumuna ama üzülmene hiç deymez.. en ilkten onun sana hediyeleri varsa hepsinden kurtul derim mesajlari hersheyi sil heryerden engele bence hani dafazla görme onun paylaştıklarını hiç bir yerden gizli gizli takip etme bu sana daha çok acı verir giyin makyajını yap çıkıp gez arkadaşlarınla ondan hiç söz etme sanki hiç hayatında yokmuş gibi öyle davran çünkü bunları yapmazsan çok daha fazla üzülürsün
Yanındakiyle yaşlanır, aklındakiyle ölürsü dedikleri bu olsa gerek. Peki neden sizle evlendi ilk sevgilisini unutamamışsa?
Çünkü eski sevgilisi onu başka biriyle aldatı ve evlendi
7 yıl geçmiş şimdi mi tekrar sevmeye başlamış bence farklı bir düşüncesi isteği var yani demem o ki farklılık arıyor aldatmanın pasif hali bu yaptığı
Aslında kadın şimdi evli 2 çocuklu ama 3 4 ay önce onlerin yazışmalarını yakaladım yine birliktelikleri vardi görüşmusler bana iş için gönderdiklerini söyledi onunla görüşmeye giti yakaladinda onu anladım
Ayrılık düşünüyor musun peki yoksa bi çözüm yolu mu arıyorsun
Düşündüm ama 2 cocukla birde yeni doğum yapmıştım onun yaptıkları yüzünden bebek erken gelmişti nasıl çekip gidemedim
Anlamadım söylediğini
2 cocukla çekip gidemedim çocuklar aile ile bumesini istedim
Birşeylere göz mü yumacaksın bir geçmişi var mıdır onunla sence
Pek yapılacak bir şey yok ama açıkça demelisin düşüncelerini seninde unutamadığın biri vardır demelisin bunu kendini benim yerime koy diye
Nerden anladın bunu o kadar yıl olmuş görüşüyor mu yoksa
Evet
Saçmalama ya adam evlenmiş cocuk yapmış seneler geçmiş sevgi mi kalır. Arada bir aklına geliyordur en fazla
Ben olsam bu satten sonrra karımla mutlu olmaya bakardim
Bencede bende olsam bashka birini sevseydim unutmaktan başka bisey yapılmaz zaten
Yani duzenli hayati birakmak sacma olur
Hiç bir şey yapamazsın kimsenin hissine duygusuna karışamazsın ikiniz içinde çok acı bir durum üzüldüm
Ona gidebilirsin de. Tazminat ve nafakanı al gönder
Bir bunu nasıl anladın iki eğer gerçekten böyle ise yapacak bir şey yok
senin değil eşin birşeyler yapmalı. en azından sana belli etmemeli sana
Bir gönüle iki Leyla sığmaz kendin için en doğrusunu sen herkesten daha iyi bilirsin
Peki bundan nasıl emin oldun sen kafanda kuruyorsun belki de? Onu unutamamış olsa onunla evlenirdi..
Nasıl anladın ne gibi ip uçları yakaladın? ilişki mi sezdin?
eğer ciddi manada etkiliyorsa psikiyatriste götürün muhtemelen takıntı olmuş onda
Yav 7 senedir unutturamamışsın bir numaranda yok senin
Ne numaram olsun
Adamı 7 senede bağlayamamışsın pek numaran yok işte
Nasıl numaram olmali
Adamı hem yatakta hem evde mutlu etmelisin onun için cabalamalısın güzel yemekler sürprizler gecelikler v. b 7 senede unutturamadıysan suç senin yani çünkü adam senden bir şey görmemiş ki onu unutsun
Evet ama beni gecelikle görmek istemiyor
Bu da başka bir beyinsiz. canım adam kimse kimseyi unutturmak için evlenmez. Önce bunu bir anlayın. Sonra da adam gercekten adam mı ona bir bakın. Belli ki kalbinde başkası varken bu kadina umut verip evlenmiş. Yani adamin karaktersizligi kalitesizliği. Kadın da kendine yazık etmiş. Boyle canım da çıkar onu savunur beyinsizler.
Hanım efendi 7 senelik bir evlilikten eski sevgiliyi unutmamak gerçekten zor
Yani ben zamanla sevgiyle emekle herşeyin unutulabilecegini düşünen bir insanım
Bak akli ol asla boşanama acı çeksin kocan olacak şerefsiz acıdan gebersin. peki nunu bildin biliyor mu kocan?
Sende yap bı sevgili naparsan yap esin onla olmak ister
Sen de baska ufuklara yelken ac boş ver gitsin ugrasma
demekki unuturacak şeyler yapmıyorsunuz degiştirin kendinizi
Bunu düşünmen için ne yapıyor?
Beni tekrar onunla aldattı
Ama bu kadında normal dil okadar görmemişti ki evlendikten sonra eşi ve kayinvaldesi onun 1 dediğini 2 etmezdi yinede kocasını aldati eşimle böyle bir pislik kadınlar nasıl bukadar rahat anlamıyorum
Offf sıkıntılı durum tatlım lakin sana şunu söyleyebilirim değişmez buna emin ol bi insan aldatmanın tadını aldı mı bırakmaz bırakamaz o yüzden sen hayatına bak hem biraz değerini anlasın uzaklaş
Şöyle bi söz var çok severim hayat felsefem haline geldi deveye diken insana s... Ken yarar çok iyi olma saf yerine koyarlar üstünden geçinen çok olur zor ol bırak senin için ne kadar çabalıyacak bakalım o zaman ondaki yerin ne gözlerinle görürsün
Bir shans verdim shimdi yine yaparsa bu sefer affetmem
İşte o bi şansı verdiğin için tekrar yapacak ya zaten😄
Ama hemen affetmedim biraz ders verdim
@Caglacet kadın da eşim kadar suçlu hata eşimden daha suçlu çünkü eşime normal videolar göndermedi kendi kendini eleyip eşime gonderdi evli çocuklu kadına bunlar yakışırmı
Evet kadın da hatalı yalnız şöyle bir şey var kimse yanlışlıkla sevişmez eşin bunu istemese kim ne yapabilir bak ben de evliyim eşime hangi kadın isterse video atsın fotoğraf atsın eşim dönüp bakmaz bile niye? Adamın fıtratında yok anladınmı.. fıtratında kanında pislik olan herşeyi yapar eşin kadına yüz vermese terslese kadını engelleseydi bunların hiç biri yaşanmazdı olaya bir de böyle bak güzelim kadın yollu belli ona lafım yok bunun gibi kadınlar her yerde var dönüp bakmak ya da kafanı çevirip elinin tersiyle itmek karşı tarafa bağlı
Sonuçta affetmişsin erkekler sonuç odaklıdır unutma senin benim düşündüğüm gibi düşünmezler onlar basit düşünürler düz düşünürler
Boşan bu geri zeklalı erkekler niye evleniyor ya
Hata bende heralde
maalesef boyle bir beyinsizle keşke evlenmeseydin madem baskasini seviyor niye evleniyor bir tane çarpacaksın ağzına
😀 aynen ama alıştım bazen çok kötü oluyorum zor toparlaniyorum bu durumu düşünmekten bazende böyle aldırmıyorum
Bırak ne hali varsa görsün beyinsiz olmasa takıntı yapıp 7 sene once onu aldatan birini sevmez
Bencede
Keşke bu beyinsizden çocuk yapmasaydın zeki birinden çocuk yapmak lazım
Bilemezdim ki
Bilseydin en azından 2 ci çocukta kurtarirdim
Boşan beyni olmayan biriyle evlilik yürumez kendi kendine uzulsun birak
Bu durumda bir şey yapılabilir mi ki?
Bilmiyorum
Tanımadan evlenmeseydin keşke
Böyle bir evlilik olmaz
Çok korkunç bir şey...
Bastan esin yapmaman lazımdı, geçtiler
Evlenmemen lazimdi git bosan
Yani ona yapacak bir şey yok galiba
Allah yardimcin olsun
Bunu bile bile mi evlendin
zamana bırak başka bir şey yapamazsın
Allah yardımcın olsun
Yedi yılda yapamadıysan zor gibi
neden evlendin onunla
Serfsz unutmadiysa neden evlenmiş
Bir şey deme erkekler zor unutur.
Yol ver gitsin eski köpeğine.
Verdim Zaten gitmedi
Aslında okadar alishtik ki biri birimize ne o bensiz yapa bilir sanıyorum ne ben onsuz ama benim düşüncem bu bilmiyorum doğrumu
Bu kafayla gidersende katlan ömür boyu artık sen bilirsin.
Aldatmadıysa bu şekilde devam edebilrisiz
nerden biliyon sevdıgını
Yalan her şeyi bile bile 2 çocuk yapmış.
hayla yazman 🙈 hala o
Gurursuzsunuz
@Caglacet gerçekten karşıdan bakmakla okadar kolay değil durumum ayrılamam 2 çocuk var düzen var öyle şerefsiz kalitesiz biri değilim bende aldatayım
Nasıl bakıyorum sizde kafa var 👏👏
Boşan bence niye kendine eziyet ediyorsun
Vurduran kadın unutulur mu
Boşan gitsin ya
Oturup konusun bu durumu sorunu çözün
Troll
uzaklaş
Konuştun mu onunla
Elinden bisey gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?