Aşk İlişkileri İlgilenmediğiniz insanları etkilemek kendinize aşık etmek hoşunuza gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Baktınız otobüste vs bir yerde birinin ilgisini çektiniz sizi kesiyor, hoşunuza gittiği için cilveli hareket etmeye başlar mısınız? İlgilenmediğiniz insanları etkilemek kendinize aşık etmek hoşunuza gider mi? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hayır tabi ki ilgilenmediğim kadınlardan hoşlanmıyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl İlgilenmediğim kişilerin benden hoşlanması pek umrumda olmuyor 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Etkilemek güzelde aşık etmek benlik değil. Öyle kullanmak olur ben sevmem. Ben aşık etmeden kullanırım hem duygularıyla oynamamış olurum 0 0 Yorumla
Protectors Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O biraz narsist bir durum yani normal değil 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle rahatsızlar da mı varmış 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Var böyle ruh hastaları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır tabi ki ilgilenmediğim kadınlardan hoşlanmıyorum
İlgilenmediğim kişilerin benden hoşlanması pek umrumda olmuyor
Etkilemek güzelde aşık etmek benlik değil. Öyle kullanmak olur ben sevmem. Ben aşık etmeden kullanırım hem duygularıyla oynamamış olurum
Evet etkilemek isterim 😉👍
O biraz narsist bir durum yani normal değil
Yok hiç beceremem cilve yapmayı :D
Öyle rahatsızlar da mı varmış
Var böyle ruh hastaları