AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ne var ne yok bence bu daha kötü... Ne olduğumuzu bilmiyoruz..
kendisi burdan sanırım, göndermeli bi mesaj gibi olmus
Yok buradan falan değil
Tertemiz 2 yılım oldu rekora koşmaya çalışıyor kalbim sabırım 😊
pir pir etmiyo mu
İçimdeki kelebeği diyosan biri geldi zehirleyip gitti.
kac sene geçti zehrin üzerinden
Çok değil 5 yıl
bence çok. giderkenki sebebi neydi
Askerden beri yok (2018)
Orada aldatılınca kadın milletinin hiçbir şeyi hak etmediğini anlıyorsunuz.
33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hayatımda kimse olmadı
tuhafmis sence neden red oluyordur
Ben utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim sosyal hayatım yok hayatımda hiçbir kıza yaklaşamadım daha ayrıca dış görünüş olarak da çok zayıfım çekiciliğim yok bence
spor salonuna yazılıp bi diyetisyenle görüşmüyorsan dis görünüşünü düzeltme caban yok demektir
Ben içe dönük çekingen utangaç biriyim spor salonuna gidemem maalesef ayrıca spor salonuyla diyetisyen ne alaka benim yapım böyle çocukluğumdan belli zayif cılızım bu yaşıma kadar hiç kilo alamadım
ohoo ben her zaman korkularimin üzerine yurudum aynisini yapmaz totonun ustunde oturursan daha çok beklersin
Benim asıl sorunum korku değil yalnız içe dönük çekingen utangaç bir kişilik yapım var bu değişmedi değişmiyor hayatta hiç kazanamadım hep kaybediyorum çocukluğumdan belli açılamadım zamanla iyice kapandım
ben de öyleydim kalabalık ortamda konuşmak bile zulümdü. inadına o ortamlara girdim parmak kaldirip söz aldım kalbim carpa carpa elim terleye terleye. senin her şeyden kaçıyor oluşun benim aşırı sinirlerime dokunuyor su anda.
Ben senin kadar güçlü değilmişim demekki ben 33 yaşına kadar böyle yaşadım çocukluğumdan belli aynıyım kendimi hiç aşamadım zamanla düzelirim derken daha da kötüye gitti her şey zayıflığım umrumda değil artık tek derdim utangaç çekingen içime kapanık olduğum için gençliğimi hiç yaşayamadım hayata tutunamadım hayatımı kazanamadım hayatım olumsuz şekilde ilerliyor sevgilim hiç olmadı evet bu yaştan sonra da olmaz bunun farkındayım artık bu beni o kadar da üzmüyor beni tek üzen şey hayatın dışında kalmak
korkularının üzerine yürü. kalp krizi geçirsen bile yürü
Beni anlamıyorsun kimse anlamıyor zaten
Sanırım hayatımda kimsenin olmadığı 6. yılıma girdim :)
Benim hayatimda hic kimse olmadi
sence neden red oluyodur
Red olmuyor ben hic begendigim hoslandigim istek duydugum kisiyle konusup tanisip ilk adimi atmiyorum kendimi begenmedigim icjn ya da bu kiz bana mi bakar demekle ya da bu kizin kesin sevgilisi vardir olmaz ya da egolu cikr simdi sevgimle hislerimle alay eder diye uzak duruyorum kimsede bana teklif etmiyor nedenini bilmiyorum ama sanirim ben cok uzak oldugumu dusundugum ve soyledigim icin olabilir
ksde herkese yazıyorsun ama? gunahini da almiim de profil fotosu cok tanıdık mesaj kutumdan
Benzer biri ya da x baska biri olabilir bilemem ben kimseye istek atip mesaj atmam ozellerine cok cok nadir önemli bir sey varsa ozelden yazarim gecer gider yoksa yok yani mesaja bakayim var mi sanmiyorum cok fazla kisiyle konusmam
Sana takip atmak ayni zamanda senin yazman gerekiyormus bende oldugu gibi boyle hesaplara hic yazmam mesela
böyle değildi hesabim
Nasıldı ki?
açıktı kutum
Her kutusu acik olana yazmam iste cok onemli bir sey olmasi gerek ki dm den yazayim
Benim 2 yıl olacak neredeyse. Arıyorum ama yok :D
aradığın kan ne
Tutku
sence neden reddediyorlar onlarin aradiklari ne?
Bu süre içinde reddeden biri olmadı yani biriyle tanışmadım ki
8 yıldır sevdiğim be partnerim yok.
Bir süredir kimse yok
Uzun zamandır birileri yok.
Hiç bi zaman biri var
8 senedir kimse yok hayatımda
doğduğumdan beri ailem var başkada kimse olmadı
Saymadım da 3-4 senedir yok herhalde
10 yıldır yok
10 yil oncekinin cinsiyeti neydi
Derken
Afyonlunun sevdiği olmaz o yüzden yok