kendimden uzun kız istemem kaldı ki boyum 180 (küsuratı da varda yuvarlıyorum küsürat sevmediğim için) uzun kadınları da tatlı ve feminen bulmuyorum bence ideal boy aralığı 15 cm dir ama bu ideal 5-10 cm de olabilir 20-30 cm bile olabilir ideal kadın boyu benim için 1.60-1.65 arasıdır max da 1.68 olabilir (1.70 derdim de beğendiğim bi kızın boyuydu ordan aklımda kalmış)
Anladığım kadarıyla tüm kızlar uzun boy istiyor 1.80 ve üstü arayıp bulup herkesin tamah ettiği bir şeye ulaşınca da adamın tek onun olmadığını anlayıp büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlar hah işte orada dönüp 1.70 ama dürüst samimi bir adamı tercih edebilirler çünkü biz 1.70’ler bunu bekliyoruz 😉tabi bu yazdıklarım görece değişir herkes gönlündeki mutluluğa ulaşsın sorun yok
Bu yorumuna bakarak her 180 üstü erkeğin hayatında birden fazla kız olacağı çıkıyor ki öyle birsey yok bekar gezen çok var :) Hersey uzun boy demek değil yani. Ben kendimden bi 10cm uzun olmasını isterim tercihen. 20 cm fark rahatsız eder
Erkeğin kısa olduğu olasılıkları saymıyorum.. Kadından 20 cm'e kadar uzun olabilir erkek.. Fazlası sırıtır görüntü olarak ama beraber olunmaz mı, bence engel değil..
kadının boyuyla erkeğin boyu eşit veya erkek bir tık uzun olmalı. erkek kısa olunca kötü veya erkek fazla uzun olunca da kötü. yani ideali 0-5 cm arası
bence boyla bi alakası yok özel takıntılı iri değilseniz. dengim kısa veya uzun biçok kız arkadaşım oldu. hiç umrumuzda olmadı. akş tutku kısmı biziilgilendiriyor genelde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunu bir kıza ilk kez yazıyorum. Tutamadım kendimi. Özür dilerim. Çok güzelsin ☺️☺️
Benden uzun boylu bi kız arkadaşım hiç olmadı olacağınıda sanmıyorum. Kendileri zor bulunur cinsten 😄 kadının orta erkeğin uzun olduğu ilişki en makbülü
@Mizojinist03 öncelikle boy konusu saçma değil. Kadınlar korunmayi ve kendilerinden fiziki açıdan uzun ve iri kişilerle birlikte olmayı tercih eder. Zaten yaradılış gereği de erkekler kadınlardan genel olarak daha uzundur. Ama bazı kizlar fazla aşırıya kaçıyor. 40-50 cm farkta insanlarla olmak istiyor. Saygı duyarım ama bana bu saçma geliyor. Saçma olduğunu düşünmem başıma gelmeyecek anlamına da gelmez bu hayatta her an her şey olabilir 😂
Aklıma yediğim dayaklar geldide çok fena yaramazdim bir defa beni dışarı gönderdi sopa bulup gelmem için hava yağmur yağmış bende çamurlu bir sopa bulup verdim öğretmen kızın eline selpakla tuttu ellerime bir vurmaya başladı sopa tertemiz oldu 5 ci 6 ci da falan 😂😂😂😂