Evet ama canısi diyordum ya sana öpüp kokluyorum ya seni sana helal olsun bana oylenbir kötü davrandinki ikadar haksız yere tiplerini çektim ya tel instegram hepsini benin gibi birine yaptinya herseyini paylaştığın kişiye helal olsun seninle yapacağım planlarimin hepsini adına koym dahada sana iyilik yok arasan bile bakmayacağım çünkü sen güvendiğim temiz saf güzel yürekli kiz değilsin al germeyini bir insanın bu kadarda kalbi kırılmaz önem veriyorum ilgileniyorum seviyorum ya bende böyle yap yap dahada saba ne diyim iyicene kendine eğlence gibi tavır qldin yazık vallahi yazık beni halen tanımamışsan sana dahada hici bireey anlatamam muhabeti keserim bu sondu geldim unursamadin bile makaraya aldın utansın okadar yorgunluktan sevindirmek için gelen birine öyle yapmasın sen saygıyı nilenhaketmedigini gösterdin bana git simdi nasıl dilersen kiminle dilersen yasa beni ilgilendirmiyorsun artık bıktım çünkü bo önemli hamleleri boşa çıkarman ayıp ettin bana ben sana nasıl aynı duygularla aynı samimiyetle gelirim ki hiç dusinmed8nmi cokbkırdin be benii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kötü bir şekilde ayrıldılarsa engellesinler.
Şahsen ben eski sevgilimi engellemedim. Kıyamadım
İyi yapmışsın ne guzell
@Aselcik23 napıyorsun sen?
Zalim oyun bozan birine beklemekteyim gelmiycek sanırım ben tek sanirim tek yurumeliyim
Engellemek ergence geliyor ya silmek yeterlidir.. Ha istemiyorsundur rahatsızlık verir , yapışkandır o ayrı..
Kötü davran ona haksızlık yap bence rahatsız etmez
@Aselcik23 kime 😅🤭
İçindeki kimse artıkk
@sukut_uhayal gece uyuya kalmış sahura kalkamamış sinirli boş ver onu sen 😄
@Aselcik23 olur😅
Öyleyse musade 😊
@Aselcik23 tabiki müsade senin kapıyı çek giderken
Herkese yazmış @İstanbul_bey az önce gördüm🤭
Çektim merak etme hadi byby
Ben her zaman doğru söylerdim artık başkasına kısmett bir daha ,,, :)
@sukut_uhayal 🤷🏻
Evet ama canısi diyordum ya sana öpüp kokluyorum ya seni sana helal olsun bana oylenbir kötü davrandinki ikadar haksız yere tiplerini çektim ya tel instegram hepsini benin gibi birine yaptinya herseyini paylaştığın kişiye helal olsun seninle yapacağım planlarimin hepsini adına koym dahada sana iyilik yok arasan bile bakmayacağım çünkü sen güvendiğim temiz saf güzel yürekli kiz değilsin al germeyini bir insanın bu kadarda kalbi kırılmaz önem veriyorum ilgileniyorum seviyorum ya bende böyle yap yap dahada saba ne diyim iyicene kendine eğlence gibi tavır qldin yazık vallahi yazık beni halen tanımamışsan sana dahada hici bireey anlatamam muhabeti keserim bu sondu geldim unursamadin bile makaraya aldın utansın okadar yorgunluktan sevindirmek için gelen birine öyle yapmasın sen saygıyı nilenhaketmedigini gösterdin bana git simdi nasıl dilersen kiminle dilersen yasa beni ilgilendirmiyorsun artık bıktım çünkü bo önemli hamleleri boşa çıkarman ayıp ettin bana ben sana nasıl aynı duygularla aynı samimiyetle gelirim ki hiç dusinmed8nmi cokbkırdin be benii
@Aselcik23 yeter artık bak ben herseyi içime atarım sende öyle yap derdin varsa git o kişiye içini dök anlamıyorsada yoluna bakarsın
Sana sitem ediyor @İstanbul_bey..
Evett kim nasıl geliyrsa öyle ugurluyorum qrtik kimseyle uğraşamam
Nasıl geliyorlar:))
Ben ayağına geldim onun için qma kendileri yok öyle beklemekteyim sanırım çalışmıyor
;))
Unutma yalancı bir daha sana inanırım bende unutma
Bana inanma ben kötü biriyim.
Engellemeye gerek yok. Ulaşırsa zaten cevap alamayacak. Ha, çok seviyorumdur vs. o zaman bir cevap alabilir ama öbür türlü de cevap alamaz.
Gerek yok aslında ama beni engellediğini farkedersem bende engellerim.
Kötü bir şekilde ayrılmadıysak engellemeye lüzum yok.
Yokmuş gibi hissetmek yeterli..
Okey zero gibi oldu.. 😄
İlk engelleyen ben olmam
engellerim. bana ulaşmasın. bende ona ulaşmayayım
Melek yüzümüzünz 🤔
Yani