Sevgiliniz sadece sizin imkanlarınızı güzelliğinizi mutluluğunuzu seviyorsa?

Selam arkadaşlar benim exim vardı. Çocuk başta iyiydi gayet böyle gözümü boyadı tavladı ama zamanla ne kadar kötü ve bencil biri olduğunu gördüm. Çünkü asla derdim sıkıntım özel hayatıma değer vermemeye başladı ve baba iyi ve ilgili davranmasının tek nedeni c*nsellik istemesi ya da işte benim imkanlarımdan paramdan yararlanmak istemesiydi. Bunu fark edince zaten kavga edip ayrıldım. Çünkü bu ikisini alamadığı an bana yokmuşum gibi davranıyordu resmen. O sevgi aşk vs laflarının hep yalan olduğunu gördüm. Çok iğrenç bir karakteri vardı zaten. Sonradan aile ve arkadaş ilişkilerine baktığımda da bunu fark ettim. Ama bir yandan baya güzel şeyler de yaşadık keyif aldık eğlendik o nedenle pişman değilim. Bi de şunu çok yaşıyorum erkeklerde. Başta böyle yalan dolan kendilerini çok iyi gösteriyorlar sonra zamanla işte yalanlarını yakalıyorsun ya da kendileri farklı davranıp konuşuyor. Sen de şaşırıp sorunca ya öf evet öyle demiştim seni etkilemek için vs vs diyorlar bi de utanmadan. Siz olsanız ne yaparsınız böyle erkeklere?
Sevgiliniz sadece sizin imkanlarınızı güzelliğinizi mutluluğunuzu seviyorsa?