Ebru yaşar & İsmail Yk - seviyorum seni bu dinleyip ağlıyorum psikolojim çok bozuk allah aşkına biri beni teselli etsin iki güzel şey söyleyin keyfimiz yerine gelsin ya
Güncellemeler
+1 yıl
anasını sattığımın dünyasııı Kafayı yormammm sonuna bakmamm BEN ADAAM OLMAAAAMMMM
Hayatta her şey para ile dönüyor. Onun için zarar veriyorlar, savaş çıkıyor, insanlar açlıktan ve savaştan oluyorlar. Hayat berbat, dünyaya en çok zarar bir şey de cahillik, bu iki problem çözülürse toplum olarak cennete en yakın hale geleceğiz, işte bu yüzden hayatını toplumun refahı için bu problemleri çözmeye arayabilirsin. Hem bir amacın olduğu için mutlu olursun, hem de amacın bütün insanlara ve bütün gelecek insanlara faydalı olacağı için daha mutlu olursun.
Geceler sırdaşım olmuş tükenip gitti hayatım acılar kalpte dururmus bu nasıl yürektir anlamadım ikimiz kavga ederdik birimiz hep susuverdik bırakıp gitmeyi denedim seni yüreğimden çıkaramadım kapadım ona ara kendimi yaşadım hüznü zamansız yüreğim sakladı yaşını seni yüreğimden çıkaramadım seni de bu yüzden unutamadim haber gelmiyor yardan belli beni sevmiyor artık varsın bana can veren Allah şimdi verdiği gibi alsın
biliyorumm hatalıyımm sevdalı yaralıyımm kilitlendimm affeet aşkın beni susturuyorrrr hoş gör bu kör kalbimiiiii, gel gör şu halimiiii kanayan gönlüm unutuyor baş harfiniiiii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Neden moralinin bozuk olduğunu bilmeden edilen teselli sen de ne denli "olumlu" bi etkiye sebep olur bundan emin değilim.
``herşey güzel olacak kuşlar açıyor her yağmurun ardından güneş açar``deseniz kanarım
Her şey güzel olacak. Sen yeter ki iste. Çabala ve devam et. kimseden teselli bekleme.
Ismaıl yk dınleyecek durumdaysan senı tesellı edemem kanka sjsjsj allah ıslah etsın
deme öyle:(
Ohooo kelin merhemi olsa başına sürer. burada herkes perişann...😒🤫😐
😭
Yan gitsin derdinleee boş ver.
ne güzel teselli ettin öyle
Di mii. Gerçekler böyle. Ama geçiyor merak etme. Bu günü bir gün hatırlıyorsun tatlı bi tebessümle. Tadını çıkar geçecek merak etme...
tatlı bir tebessümmü, bence hatırladıkça kendime lanet edicem
🙂🙂🙂 Bir günnn unutma bu konuşmayıı..
tamam
🙋🏻♂️🙋🏻♂️🙋🏻♂️
💁🏼♀️🙆🏼♀️
Güzel bir şey yok hayatta ama en azından bir şeyleri düzeltmek için savasabilirsin.
olmuyorsa napabilirim
Hayatta her şey para ile dönüyor. Onun için zarar veriyorlar, savaş çıkıyor, insanlar açlıktan ve savaştan oluyorlar. Hayat berbat, dünyaya en çok zarar bir şey de cahillik, bu iki problem çözülürse toplum olarak cennete en yakın hale geleceğiz, işte bu yüzden hayatını toplumun refahı için bu problemleri çözmeye arayabilirsin. Hem bir amacın olduğu için mutlu olursun, hem de amacın bütün insanlara ve bütün gelecek insanlara faydalı olacağı için daha mutlu olursun.
valla tam olarak o var aklımda benimde
Sen o çocuğu seviyorsun ama o başka kızlarla eğleniyor
yok o yapmaz
Mıncıklıyor şu an
öf
Ve adet
Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim
acılaaaaaar
gözlerimi kapadım çizdim seni kalbime açmam nafile istemem son nefesimde ellerim ınınğıh devamını bilmiom
Sözleri okurken o karının iğrenç sesi çınladı kulağımda :((
bence çok hoş niye öyle diyorsun
Aslında Sesi güzel ama bu şarkıyı söyleme tarzı ergencee :)
yani ben yinede dinliyorum gizli gizli fkfbdlem
Çaktırma Bnde dinliyom hala :D
hdjdnfnfjf
Seni üzen kişiyi çölde kutup ayıları uzermis
üzmesinler yazık
Neden sana bunu yapana merhamet edesin ki
o yapmadı ki ben yaptım
Ne yaptın
al tanrımmm kalbimiii bu aşk hakkım değiiiill
Derdini düzgünce anlatmassan bi bok yapamayacan
niye öyle diyorsunuz beyefendi
alındım
gücendim
Ciddiye alinmadigimi farkettim dalga geçer gibi bir havaniz var
çölde kutup ayısı ne geziyor bu arada
🥴işte anlamamışsın
😔
Git uyu kendine gelirsin
yarr yine banaaaa haram geceleeer uyuyamıom
Geceler sırdaşım olmuş tükenip gitti hayatım acılar kalpte dururmus bu nasıl yürektir anlamadım ikimiz kavga ederdik birimiz hep susuverdik bırakıp gitmeyi denedim seni yüreğimden çıkaramadım kapadım ona ara kendimi yaşadım hüznü zamansız yüreğim sakladı yaşını seni yüreğimden çıkaramadım seni de bu yüzden unutamadim haber gelmiyor yardan belli beni sevmiyor artık varsın bana can veren Allah şimdi verdiği gibi alsın
Neşeli şarkılar dinle
Hiçbir şey senden önemli değil boş ver buda geçer
Puhaaha ylnizliga mhkum insan
Niye kız noldu
aradımm bulamadımm sordumm çabaladııım bunaldım kanadıım sensiiiz, beni bırakıp gitmee Yarınım dünüm ruhum fedaaa sanaaa beni silmeeeeee gel gözyaşlarımıı siiiiil
biliyorumm hatalıyımm sevdalı yaralıyımm kilitlendimm affeet aşkın beni susturuyorrrr hoş gör bu kör kalbimiiiii, gel gör şu halimiiii kanayan gönlüm unutuyor baş harfiniiiii
Vah vah kız delirdi kız kalk abdest al namaz kıl şeytani şeyler bunlar🤣🤣
secde ettim aşkaa taparcasınaa uğrunda tanrının yolundann oldumm
sebep sensinn bütün günahlarımaaa, sevdikçeee sayendeee günahkar oldummmm
seninle açıldı günah defterimmm, korkutuyor beniii mahşer günlerimmm
YARADANAAAA HANGİ YÜZLE DÖNERİMMMM
Anlıyorum kuzum geçicek annem korkma
vallaha mı
Ee yani balım neler neler geçmedi öyle ya da böyle biter değer mi toparlan kendine gel✌🏻
değer bence😭😭😭
Erkek meselesi mi noldu anlat bakim
suçlu benim hiç sövmeyelim aşkıma
ayrıldık
Anlat bir neden ayrıldın
yalan söyledim yol verdi
Ay boş ver iyi yapmışsın😄
:(
nerde
burada
uzak bizden
artık bizden geçti
ne geçti
dengüni bulmak zor
bizüm ğçin
hmm
sende yaş kaç
Hepsi gececek
yemin et
Durdukyere yemin etmem ama geçer
peki
Neyin var
al tanrııım aklımı ki zaten bende değiiiil all tanrımmmm kalbimii bu aşk hakkım değiiil
Dertletlesmek istermisn düzgünce
sağol ama şimdi anlatırsam üzülürüm
Üzülüyor sun zaten
:(
Senbilirsin yinede