Sevgilim kalbimi kırıp ağlatıp seni seviyorum diyor?

öncelikle merhaba, ben zamanında sevgilimin kalbini çok kırdım 2-3 ay baya kırdım kalbini çok kavga ettik ama o çok ağlayınca dayanamadım düzelmeye karar verdim ve başardım. ama şu an sevgilim çok değişti ne yapsam olmuyo değişti hergün ağlamaktan sıkıldım derdimi bile anlatamaz oldum. ilk defa bir kız için böyle ağlıyorum kendimi ergen bir birey gibi hissediyorum. o kadar kalbimi kırıyorki anlatamam en son 2 aylık bir arkadaşı ile buluşacaktı bana söyledi (arkadaşı kız) 1 hafta geçti ben gidicem bugün dedi ben izin vermedim hastaydı içim rahat etmedi ettiremedim içimi rahat, onun hasta şekilde bir yere gitmesine dayanamıyorum aklım çok kalıyo. bana demediğini bırakmadı sonra tamam git deyincede suçlusu beni demi şimdi dedi. aradan 10 dakika geçti seni seviyorum dedi. cevap vermedim halende vermiyorum. kısasa kısas eski sevdiğim kızdan sanki eser yok beni artık sinirlendiğinde yüzüme tüm olanları püskürmek için kullanıyormuş gibi hissediyorum. hiç bir dediğimi yapmıyor. ben o ne istese yapıyorum aman papatyam üzülmesin kırılmasın diyorum. 9 aydır böyle. sevgilim yüzünden çok ağladığım için kalbimde a-ritmi oluştu. onu sevmekten vazgeçemiyorum o benim herşeyim ne yapmalıyıme ben off yazamıyorum ağlamaktan görüşrüz.
Sevgilim kalbimi kırıp ağlatıp seni seviyorum diyor?