Açıkçası benim aşk ilişkileri konusunda yani gerçek ve aktif bir hayatta bu kadar büyük tecrübe sahibi olamadım, genelde hastane dönemlerinde vaktim geçti ve ameliyat olma dönemlerinde vaktim geçti daha sonra da lise dönemlerinde okudum sonra da şu anda evdeyim yani ufak tefek hoşlantı ya da flört kaçamak durumlarımı oldu, şu kadar romantik ya da şu kadar duygusal bir insanım demek doğru olmaz ancak ve ancak o zaman ki durumların getirdiği de şekiller ve karşındaki insanın bana olan yaklaşım şekilleri konu düzgün bir şekilde değerlendirme fırsatı veriyor.
romantik olmam gerektiğinde dünyanın en romantik insanı olabilirim lakin bunu yaparsam karşı taraf 1 yıllık kredisini tüketmiş olur böylelikle ertesi sabaha 1 haftadır dinlediğim şarkılardan sıkılmış bir insan gibi uyanırım ki başka şarkılara yönelirim
Şimdiye kadar ki en büyük romantikliğim bana kalsın da… Romantikliğim baya iyidir. Bazen çok espri yapıyorum, oduna da bağlıyorum belki ama romantiklik konusunda güzel şeyler yaparım. Tabi öyle şiir falan yazmam.. Klasik şeyleri sevmem.
Herkesin içinde avazım çıktığı kadar seni seviyorum diye bağırmıştım herkesin ödü patlamıştı biraz tepki aldım ama sonra alkışladılar alabildiğine romantik biriyim sınırı yoktur
Çok romantik biriyim x tam bir aşk adamıyım, şiir okurum, şarkı söylerim, kırlarda papatya toplar başına taç yaparım, dizinde uzanır, gözlerinin içine baka baka iltifatlar sunarım
Zamanında Mavi gül demeti almıştım anlamını çok sevmiştim. Yanına gittiğimde yağmur yağıyordu o beni sırıl sıklam gördü güllerdeki yağmur damlacıkları hâlâ gözümün önünden gitmez ama nasip değilmiş aynı üniversite aynı bölüm aynı firmanın başka şubelerinde aynı memleketliydik bu kadar şeye rağmen nasipten öte yol yok