Evet öyleydim. Daha önce de yaptığım fedakarlıkları saysam bitmez. Ama artık öyle değilim; çünkü buna asla değmeyeceğini anladım. O yüzden dalgamıza bakıp "sözde aşk" ile dalga geçmeliyiz değil mi? 😂
Ben şiir yazarım, iltifat ederim, hoş tutarım ama hanımefendiler şefkat ve merhamet değil şehvet ve heyecan istedikleri için ben saygıdeğer hanımefendilere sıkıcı geliyorum. Aradıkları kötü çocuklarla hepsine mutluluklar dilerim. 😊 Ben de şiirlerimle resimlerimle hayata dair naçizane felsefemle yalnız ve huzurlu yaşayayım. 😊
Ya ne kadar güzel çok şanslı sevdiğin kadın romantiklik sadece pahalı şeylerin olmasının gerekmediğinin kanıtı sın insan bi çamaşır assa eşini ne kadar eder bilmiyorlar ama
aybükebrck keşke şanslı olsam dedın gibi sevdım kadın şimdi polis seviıor senın sevgilin sana yapsın bunları sende değer verilcek kadınsın daha bitmedı sevdım kadını yıkarım kurularum saçlarına fön cekerım :D wc temızlerım :D
Romandiğim diye düşünüyorum ama siz kadınlarda şöyle birşey var bi sürpriz yapıldığında bi sonrakiler kademe kademe yükselmek zorunda buda beni çok yoruyor 😂😂