Merhaba arkadaşlar, üniversite 2. Sınıfım ve okulum bu dönem biticek fakat şuana kadar hiç kız arkadaşım (sevgili olarak) olmadı. Zaten 1-1,5 yılımız pandemiden dolayı online oldu.
Allah'a şükür tipim ve giyinişim iyi denebilir hatta genelde araba ile gidip geliyorum okula ama nerde yanlis yapıyorum bilmiyorum.
üniversitede nasıl kız arkadaşı edinilir? Neler tavsiye edersiniz?
Allah'a şükür tipim ve giyinişim iyi denebilir hatta genelde araba ile gidip geliyorum okula ama nerde yanlis yapıyorum bilmiyorum.
üniversitede nasıl kız arkadaşı edinilir? Neler tavsiye edersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl edinilir diye bir sey yok. Birinden hoşlanman lazım😂
Hoşlanıyorum ama acilamiyorum birine sorun orada 😅
E iste gidip konusucan cok da bi olayı yok
Yanına gidip diyemem ki belki tersler falan diye. İnstasını bulup oradan yürüsem olmaz mı 😅
İnsta kullanmıyosa napacan😂
O zaman bilemedim valla 😂 Belki özgüvenimi toplayıp konuşabilirim ama yanına gidip ne diyeceğimi bilmiyorum. Bir de kızlar genelde kız gruplarıyla oturuyor yanına nasıl gidiyim 😂
sohbet et kızlarla kibar ol cömert ol kızların ilgi duyduğu alanlar hakkında konuş
Sohbet ediyorum ama genelde normal kız arkadaşlarım oluyor. Sevgili tarzında olamıyorum birisiyle nedenini anlamış değilim
hiç yaklaşmayı denedin mi iltifat et
Normal arkadaşlarıma da iltifat ediyorum zaten çoğunun erkek arkadaşı var 😄
Kızlarla konuşarak ve özgüvenli olarak.
Normal kız arkadaşım çok var konuşuyoruz falan da böyle sevgili işleri falan yok be anlamsizca bende anlamadım. Acaba hep kızlarla oturduğumuz için de diğer kızlar bakmıyor olabilir mi diye düşünmuyor değilim
Kızlarla içli dışlı olursan zaten içlerinden biri illaki dikkatini çeker ve sevgili olursunuz.
Kanka aslında birisinden hoslanmistim biraz. Daha sonra sınıftan başka bir arkadaşım benden önce açılmış sevgili falan oldular şu an ayrıldılar ama ben ikisiyle de samimiyim maalesef...
Acele edip açılcakdın direkt aga sen hatayı baştan yapmışsın, yerinde ben olsam ilk gördüğüm an açılırdım.
Yalnız bir anında yakalayıp şansımı denerdim enazından, olmasa bile denedim ve olmadı diyip kafamda bitirirdim.
Geçti be artık kanka. Bilmiyorum karşımdaki kişi ondan hoşlandığımi hissetmiş midir? Genelde konuşurken insanların gözlerine bakmaya çalışıyorum. O da çok dikkatli bakıyor bazen anlıyor gibime geliyor.
Gidip tanisalim de
Ya terslerse kanka?
Sana profesyonel si kici tavsiyesi abini dinle madem yuzlerine diyemiyon wp grub kur ordan ayarla
Öyle olabilir kanka ya da instadan
Instagram olmaz universitenin wp grubunu kur oradan ayarla garantidir sonuç kesindir 500den Fazla kız ayarladigim oldu sadece 1 dönem içinde
Oha kanka. Peki nasıl ayarlayacagiz wp grubunu? Yani o kadar kişiyi nasıl toplayacağım. Bir de wp den ne diye başlanır kanka 😅
Herhangi bi Sene başı bi arkadasinla kur işte hangi fakultense onun ismini yaz fakultene gelen herkes girer zaten hepsi düşüyor kizlarin oraya fırsattan istifade sen de o ara yönetici ayağına kızlara yazacan
zor bazen
Ne soruyum kanka
by kankasaaa
soru senin be olum