Sürekli göz göze geliyoruz ilgisi var gibi 2 hafta oldu onu tanıyalı hayatında birisi olup olmadığını bilmiyorum çokta belli etmek istemiyorum hoşlandığımı ama nerden öğrenirim birisi olup olmadığını onuda bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni aldatacak olmayacakki sizden o kadar net kendi gozlerinle gorursun kimseye guvenme aylarca aglarsin saf gibi sjsjsj
Yaw platoniğim falan misin niye heryere saçma sapan yazı yazıyorsun😂
Yoo gercekleri yazdim puhha by by
Yaw hayatın boyunca böyle sıradan ilişkilerin olmuş ve herkesin ilişkisinin öyle olacağını sanıyorsun ben hickimseye güvenmem fakat bu güvensizligim hayatımda beni birisinin gerçek anlamda sevmeyeceğinin anlamına gelmez
Ortak arkadaslardan ögren birisi var mı diye
İş yerinde çalışıyoruz sorarsam olmaz yani
Hoşlandığını bi sekilde belli et sonrası gelir
Belli ettim göz göze geliyoruz o utanıyor ben utanıyorum uzaktayken birbirimize sürekli bakıyoruz ama oda bende yanımdan geçtiği zaman bakamiyor bende aynı şekilde ya neden cesaret edemiyor ya hadi ben kızım madem hoşlaniyorsun söyle gitsin işte seni öldürecek halim yok ya
Çünkü korkuyor ve cesareti yok
Bide utangaçsa sen yürü o yapamaz
Ya niye ya niye
Belli ki fırlama değil
Hdhdvdjdhhd ya yoksa sende mi korkuyosun
Bende utangacim valla kapmazsa kaparlar o değilde onu düşünmeden de yapamıyorum ya
Uhe kapılmışsın baya
Ya numarası ve instasını falan al bi yerden
O kadar güzel bakıyor ki hep böyle baksın istiyorum ama o bakınca da gözlerimi hemen çekiyorum çünkü yanımızda bir sürü insan var birbirimize bakarken görseler bir sürü laf söylerler
Kapılmak değil de hoşlanıyorum
Instagramini biliyorum ama onun bulmasını istiyorum ben istek atmam o çabalasin valla
Kim laf etcek bee çekinmeyin sanki kötü bisey
Ama bul bi caresini
Haydaaa inadım inatsın
Numarasına iş yerinde ki grupta var ama profili gizli ismide çıkmıyor profilin alt kısmında o yüzden bilemiyorum hangisi onun numarası
Bı sürü dedikodu kazanı olur heryer heleki iş yerinde
Ne kadar bos bi isyeriniz varmis tekstil mi
Instadan irtibata gec bi sekilde
Öyle inatım o atsın o bulsun ilk adımı o atsın sonra cepte muamelesi görüyoruz denendi çok kez ve onaylandı sabırla bekliycem baktım adım falan atmıyor benden de adım beklemesin gerekirse aşkımdan ölürüm yine de o adımı atmam ya da vazgecerim cesaretsiz erkeklerden hoşlanmam çünkü herşeyin de bı vakti zamanı var yani atsın bı zahmet adımı
O atsın irtibata geçsin valla ben atmam
Yok garsonuz ikimizde
Ya basbasa kalamadiniz mi hic
Yok gelmiyor yanıma bitane çocuk var o kadar fırsatçı ve yïlışık ki sürekli yanıma geliyo konuşmaya çalışıyor yüz vermiyorum sürekli bakıyor gulumsuyor yanımda gorucek yanlış anliycak diye korkuyorum amma yılışık ama yemekhanede yanıma oturuyor tek başıma bahçede oturuyorum oraya geliyor ya bi salmiyor beni
Nasıl başbaşa kalıcaz ki zaten? Gerçi boş zamanımız çok oluyor ramazandan dolayı akşam ezanina kadar oturuyoruz ama o arkadaşlarıyla bahçeye çıkıyor gelmiyo yanıma konuşmaya bile çalışmıyor
Ys dener dener gider o dert değil
Cocuk cok mu yakisikli
Yok yakışıklı da değil normal yani😂 ama kibar mütevazı bakımlı naif birisi o yüzden zaten hoşlandım bana benziyor bende sevdiğim insanların kalbini kıramam ve çok mütevazı bir insanım kibarca yaklaşirim ve merhamet gördüm sanki ondan bilmiyorum ya
burada da anlatılmaz bu arada istek atarsan ordan yaz
Gdjshshs anladımm
Off nasıl olucak bilmiyorum ya adım atmaz mi ya az cesaretini toplasa en azından açıkça senden hoşlanıyorum demese bile hoşlandığını anlatabilecek bı şekilde cümleler kullansa anlayabilsem
Ya bakiyosa cok bitmistir olay
Bugün ona gönderme bı şarkı actim arkamı döndüğümde bilgisayara baktı sanırım sanatçının ismine ve şarkının ismine baktı
Sende bağırsın mi istiyon djkdhdjdj
Vayyshdh
Burdan yazmak zoorr
Akşam iş çıkışında da göremedim onu çok merak ettim nereye kayboldu bu çocuk diye etrafa baktım hep ama erkenden mi çıkmış ne yapmış bilmiyorum çok merak ettim bir problem mi var diye düşündüm
Valla ne yaparsa yapsın da gelsin söylesin valla
Al konu iste git sor
Hayatta sormam
Öhhh
Aslında düşünmedim değil dün akşam seni göremedim bı sorun mu var neden iş çıkışında göremedim seni demek isterdim ama diyemem
Gururun incinir
Ama hep ben adım atacaksam ne anlamı var ki o soru sorsun bana gelsin yanıma misal yarın ehliyete çaliscam bahçede onla alakalı sorular sorabilir bence mantıklı
Kb da onda da biraz mallık var bu kadar uzak olması tuhaf
Ya yapmak istesem yaparım gururla alakası yok adımıda atarım fakat erkek beyni ile kadın beyni bir değil bu bir gerçek ki kızlar adım attığı zaman erkekler uzaklaşıyor ama bizde durum böyle değil eğer karşılıklı hoslaniyorsak birbirimizden bana hoşlandığını söylese ona şans veririm ama erkekler öyle değil işte
Belki bi istisnaaaa bu neyse ben yatar
Yani belki oda korkuyordur dedikodulardan bende hiç hoşlanmam ama sürekli olmayacak bı şekilde yanıma gelip konuşsa konuşurum
Bi konu bul ordan biseyler cikar
Bakalım yarın ola hayrola iyi geceler beni dinlediğiniz için teşekkür ederim iyi geceler ☺️
Önemli değil merak ederim
Biseyler oldumu jdkdjdhhdjdhd
Bişey diyimi bugün geldi ilk defa nasılsin dedi nasıl gidiyor dedi dedim iyi falan sonra dedim ki ben dün seni akşam goremedim iş çıkışı yoktun falan diğer şubeye yardıma gitmiş ama yani ilk adımları sanki atmaya başlıyor çok hoşuma gitti yanıma gelip konuşması böyle devam yarın izin günüm pazar günü nasıl bir adım atar onu merak ediyorum böyle yavaş yavaş ilerlememiz güzel
Kıyamam ya bide hasta olmuş dedim sesinden belli oluyor falan belli oluyor demi dedi gülümsedi canım benim ya dün akşamda sinirden ağladım bahçeye çıktım oturdum onu beklerken aşci çocuk çıktı be 😂 yanımda o olsaydı keşke
Hshsgdjsjs aşık olmussun aw sen
Yok be aşık değilim sadece hoşlantı
Hııı
Aşk zamanla olur diye düşünüyorum
Olur olur
Öyle mi dersin bide beni çok savunuyor ya her dediğimi onaylıyor bana yardım ediyor tabi bende ona yardım ediyorum
Biseyler var iste akışına bırak
Öyle yani pazar günü böyle gelse iltifat falan etse ne güzel olur ya 😄
Aynen bayram deilmi ya calisiyomusunuz pazar da
Yok zaten akışına bırakıyorum acele ilişkileri sevmem zaten yavaş yavaş tadında olması güzel 😃
Evett
Mesai olarak mecbur
Zorr
Pazartesinden Perşembe gününe kadar izinliyiz cuma iş başı
Yani biraz
Aslında o arada bulusulabilir
Yani bir yere davet ederse olabilir neden olmasın
O cesareti göstermeyebilir
Yani evet utangaç birisi zaten ama iş arkadaşlarımız bayramda hep beraber buluşalım demişti ayarlarız falan dediler ama bilmiyorum
İyii yaparsınızz
Ama sanmam herkesin ailesi gelir o gelir bu gelir belki memleketine gidenler olur o iş yatar gibi geldi bana ama neyse
Cok mu etkilemis senii
Bence karşılıklı etkilendik ilk gördüm an tatlı çocuk dedim kibar mütavazi hakkında kötü bişey duysaydım zaten hemen soğurdum bı tek onun hakkında güzel şeyler söylediler dedim vay be beğendiğim çocuğun hakkında böyle böyle söylediler daha da çok etkilendim 😄
İg si var mı
Diğerlerini sevmedim zaten hepsi yılışık onun bana karşı yaklaşımı bile çok kibar ve naifti
Var heralde bilmem şu an anlayamıyorum var mı yok mu dediğim gibi benim her dediğimi onaylıyor yardım ediyor göz göze geliyoruz bilmiyorum belkide ben yanlış mı anliyorum diye de düşünüyorum
Relaxxx
Sence?
Yanliş anlamiyosun sadece emin olmayabilir
Neye emin olmayabilir?
Hoslanip hoslanmadigina
Öyle mi üzdü 🥺
Zamanla olusan seyler bunlar seni tanidikca düşerr
Orası öyle tabi benim hiç bişey icin acelem yok sabırlı bir insanım zaten olursa olur olmazsada uğraşmam yani
Öyle
Çok sağol ya kimse kimseyi böyle dinlemez yardımcı olduğun için teşekkür ederim
Rica ederim bisey takilirsa kafana yazarsın
Çok sağol ya ☺️☺️
:)))
Ya bugün benle çok guzel ilgilendi yaaaa sürekli bana yardım ediyor akşam çıkışta geldi yanıma imza atıyordum siz bide imza atıyorsunuz değil mi dedi kağıtta ismimi bulamadım kendisi ismimi bulup buralara saati ve imzalarını at dedi sonra merdivenlerden inerken seni kim bırakıcak diye sordu bende dedim işte Yusuf abi falan o bugün yok dedi gel ben bırakayım dedi yaaaa sonra işte arabası olan bı abi ben bırakıyorum diyince arabayla geldim ama üzerime düşmesi o kadar tatlı oluyor ki gözümde bugün de baya sohbet ettik onunla ehliyet konusunda falan çok tatlı ya onunla konuşurken konuşmayı unutuyorum resmen heyecanlandim ahahah😂 galiba hislerim artıyor belkide çünkü başlarda böyle hissetmiyordum
İşteyken gözüm sadece onu ariyor ve merak ediyorum oda sürekli bana bakıyor utancımdan konuşurken yüzüne bakamïyorum çünkü yüzüne baktığım an kalbim hızlı çarpıyor
E artık düğün davetiyesi alırım dimi hdjdhdjdgudj
O kadar mi diyorsun 😄
Ne zaman açılır bana acaba ahaha merak ediyorum😄 onu geçtim artık yavaş yavaş bana iltifat etse belki tamamen derim ki benden hoşlanıyor bu çocuk derim 😄 hala şüpheliyim çünkü emin değilim belki ben öyle zannediyorum ve sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum bile
Biseyler varr
Sevgilisi olamaz
Nerden belli ki bu devirde evli erkekler bile kızlara asılıyor hiç kimseye güvenmiyorum bu yüzden öğrenmem lazım ama nasıl bilmiyorum
Söylemesine gerek kalmicak muabbetiniz ilerliyecek baya ozmn anlarsin
Öyle mi dersin 😄 ama vardiyalarımiz artık değişti o sabahçı ben akşamcıyım
Haydaa o kotü olmuş
Aynen ya bide yılışıklarla aynı vardiyadayız
boş ver
Nasıl muhabbet edicez vardiyalarımiz farklı yüzünü doğru düzgün goremiycem ya
No sunu alsaydın
Ben almam muhabbet arasında o isteseydi numaramı verirdim
denk gelirsiniz bi sekilde ya cok sıkıntı etme
Ben saat 2 buçuk gibi gitsem zaten onlarda 3.30 gibi falan çıkıyor belki o şekilde falan görürüm
Vardiyamiz bir düşer mi acaba ya
Duser duser
Özelin kalmadı hdkshsjsh dm den yaz bunları
Yok be onun hakkında konuşuyoruz 😄
Pekii
Gelişmelerden yine haberdar ederim 😄
Olurrr ist de mısın
Hayır bayram tatili ya 4 gün 😃
Hahahha hayır İstanbul manâsında dedimm
He yarım yazarsan öyle olur yok ne istanbulu
Tamam bisi olunca yaz
tamam teşekkür ederim
Ya artık zamanı geldi açılsın be 😂
Özgüven yook
Onda mi? Yoksa işini mi biliyor 3 hafta oldu ama daha
Bişey soyleyim mi garson olarak sadece 2 kızdık gerisi hep erkekti diğer kızın yaşı zaten 27 benim 21 yeni birisi daha girecek işe aslında beklemem daha iyi bakalım sadece bana mı ilgisi var yoksa girecek olan kişiye de ilgisi olacak mı görücem belki sandığım gibi iyi birisi değildir zaten yeni girecek olan kıza az birazda ilgisi olduğunu göreyim anında soğurum o insandan bir daha da hiç bir türlü sohbetim muhabbetim olmaz gerekirse beraber bile çalışmam o derece diyorum çünkü benim ondan hoşlanmamin en büyük sebebi merhameti ve diğerlerinden farklı kılan çok güzel yönlerini gördüm bakalım yeni kız geldiğinde bana ilgisi yine devam edecek mi
Onda vardır artık açılmıyosa
Ben 26 27 saniyodum
Aynen bi uzaktan izle öyle de olabilir sadece is ortaminda
Kimi beni mi
Hdhdh evet
Görecez bakalım eğer benden hoşlanıyorsa onunla hiç ilgilenmez
Aynenn
Yok ben 21 ya
baya olgun konusuyosunn
Ciddi misin?
Evettt ama daha iyi zatenn
Dimi bencede
Üni okumadın dimi
Yok lise mezunuyum ya
Anladımm
Öyle
Eklermisin burdan
Sen ona sor?
Hayatta sormam sonra cepte muamelesi görüyorlar o bana sorsun
Bu yüzden beklemen gerekebilir.
Erkek değil mi ya az cesaretli olsun adım atsın nefret ediyorum cesaretsiz erkeklerden sanki sonunda ölüm var bana kalsa adım atarım fakat erkek beyniyle kadın beyni bir değil ben adım atsam cepte muamelesi yapar ama o adım atsa en fazla naz yapar daha sonra teklifini kabul ederiz
Bekliyorum da ne zaman cesaretini topluycak
Belki o da senden adım bekliyor?
Hayatta atmam banane bu yaşıma kadar erkeklere adım atan ben oldum ve hep cepte muamelesi yapıldı bana belli bir süre sevgililik dönemi yaşadıktan sonra hayatında başka birileri olduğunu öğrendim hep ilişkilerim böyle oldu ve erkeğe bir daha adım atmamaya yemin ettim cidden kızların kendini ağırdan satması çok önemli o çabalasin o koşsun peşimden artık bundan sonra böyle
Sana cepte muamelesi yapan kişiler demek ki seni sevmiyorlardı
Seven biri öyle bi muamele yapmaz
Yok ya daha cidden kimseye adım atmam umrumda değil cesaretini toplayip benimle konuşucaksa eywallah ama aşkımdan da ölsem artık umrumda değil yani
O zaman adım atacak kişiler ile bir şansın olabilir.
Bu devirdeki erkeklerin hepsi cesaretsiz aga valla billa bak reddedilme korkusu var hepsinde sanki ucunda ölüm var ulan erkek olucaktim varya sevdiğimin peşinde nasıl koşardım
Sevdiği için çabalar insan evet
Bahsettiğin kişi dr ilk adımı eğer gerçekten bir şeyler hissediyorsa atacaktır.
Hadi bakalım insAllah
sansina