Rus kız arkadaşım ve tuhaf olay?

6 aydır Rus bir kızla görüşüyorum her akşam kesintisiz görüntülü konuşuyoruz kendisi üstüme çok düşerdi hatta Ağustos ayı için bilet bile bakmaya başlamıştık Türkiye’ye gelicekti. geçen hafta perşembe son kez görüntülü konuştuk ve kapadık o günden beri hiç görüntülü aramadı her seferinde ya çok yorgun işle alakalı ya da uyuya kalmaya başlamaya başladı. Bu durumdan hoşlanmadığımı en azından ben uyuyorum diye bileceğini ve soğuk davrandığını hissettiğimi söyledim. bana gereksiz yere icatlar çıkardığımı aramızda kötü bir şey olmadığını ve beni sevdiğini söyledi ve en son 2 gün önce akşam konuşuruz dedim, tamam dedi ve yine gece yazmadı. sonra hiç bir mesajıma ve aramama dönmez oldu mesaj atıyorum azda olsa çevrimiçi oluyor ve geri çıkıyor mesajlarıma cevap vermiyor sizce sorun nedir bana akıl verin dostlar. Çok can sıkıcı bir durum
Güncellemeler
+1 yıl
Takip edenler için güncellemek istedim konuyu kendisi 2 gün önce hastanede olduğunu tansiyon problemi olduğunu (bilincini kaybetmiş) onun için yaşamadığını yarın eve geçeceğini yarın konuşuruz istersen, konuşmak istemezsen seni anlarım yazdı. Bende kendisine yarın konuşuruz dedim ve geçtim komiktir ki arkadaş yine aynı şekil çevrimiçi cevap vermiyor instagramda hikaye paylaşıyor ama bana yazmıyor komiktir ki…
Rus kız arkadaşım ve tuhaf olay?