Hayır elbette. Her insanın aklına daha çok kalan aşkı kavuşamadığı kişidir. Ona da hayatımın aşkı diyorlarsa ben bilmiyorum. Öyle dediğim kimse olmadı benim açımdan
Hayatımda tek ve sonsuz bir aşka taa çocukken niyet ettim. Bu beni erkeklere karşı hem aceleci ve boğucu biri olmaktan hem de enerjimi beş para etmeyen tiplere harcamaktan korudu. Sonsuz şükürler olsun amin. Tek taş değil tek erkek odaklı bir kadın olarak belirtmek isterim ki, insan yalnızlığın kıymetini bilmeli. İnsanlarla fazla muhatabiyet insanı bitirir. Yalnızlıkla muhatabiyet çoğaltır. En az yalnızlığım kadar kıymetli bir erkekle rastlaşmak ve tek bir erkeğe odaklanmak benim 10 yaşımdan beri samimi niyetim ve tercihim..
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever. Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır." -Goethe Ben şahsen bu söze şu an inanıyor gibiyim. Daha hayata yeni yeni atılan birisi olduğum için sevdiğim insandan hayatımın aşkı vb sözcüklerle bahsetmek olağan gelebilir ama bundan 5-10 yıl sonra da halen onun benim için farklı bir değeri gerçekten olursa bence bu sözün doğruluğu kanıtlanır gibi.
Son durak olan kişidir o hayat denebilecek aşk.. Ondan ötesini düşünmediğin biri değil.. Herkes zaman zaman hayatına giren insanlar için bu cümleyi kullanır ama sonra her şey yalan oluverir.. Kiminle hayatımız birleştiyse odur bana göre.. Herkesin var mıdır, tartışılır..
Hangi aşktan bahsediyoruz hocam? Öpüşmenin, yakınlaşmanın aşk olarak sayıldığı, insanların çıkar ve menfaatleri bitene kadar seni seviyorum deyip sonrasında bir yabancı gibi çekip gittiği şu dönemde ben aşka olan inancımı kaybettim.
Şartlar değiştiği zaman insanlarda değişiyor. Bugün beyaza aşığım diyenler yarın ben beyazı sevmem, siyahtır benim rengim diyor. O yüzden benim için aşk vs mevzuları kapandı.
Biliyorum, bu şehir getirecek seni bana, belki bir konser kuyruğunda, belki tıkış bir metro vagonunda.. götürdüğü gibi getirecek, aksayan bir gecenin topal ışığında.. sevmez bu şehir ağlayan insanı, biliyorum getirecek.. ağlamaya çeyrek kala
Bir kaç cümle ile anlatabileceğim şeyleri neden makale gibi yazayım ki onu anlamadım. bunu yapacak olsam zaten fenomen olurdum. şu müze sorusu ve mimar sanat bilmem ne sorusu bence gayet yeterliydi 🤭
Yok ya ask diye bir sey de yok en azindan karsilikli olani yok dizilerdeki gibi falan varsa tek tarafli var ve hep o tek tarafta kalan seven kisi aci cekiyor
Büyüdükçe duygusallığın yerini mantık alıyor. Tüm yaşadığı aşklar insanı ilkine götürür. Çünkü aşkı ya orada kazanmışsındır ya da orada kaybetmişsindir.
Belki ayrıldık, belki çok zaman geçti. Belki yolda görsek selam vermeyiz. Bir çok olumsuzluk sayabilirim. Ama ne olursa olsun hakkında kötü konuşmam. Ve gerçekten hayatımın aşkı idi diyebilirim.