Lütfen bana yardımcı olun. Sevdiğim adam ile ailem arasında kaldim?

Nolur bana yardimci olun ne yapacagimi bilmiyorum artik. Öncelikle Şu an iliskimdeki cocuk benim ablamin ilk evliliginden olan esinin akrabasi ablam hic iyi bir evlilik gecirmedi 4. yil olan bir evlilikti fakat cok kotu seyler yasadi dayak mi demezsin bize bu 4 yil boyunca 1 kere yuzunu gostermemeli mi büyüler mi neler neler. Onlardan zor kurtuldu yani annemin cani bi kere mu milleten yandi ve ben seneler sonra onlara akraba dusen cocuga aşık oldum üstelik bu iliski ciddiye gittikce neler neler yasayacagimizi bile bile ilerledik en basinda hic istemedim ama sanki kendisi inadina pesime daha cok dustu benim icin cok sey yapti ve en sonunda kendisine bagladi. Mukemmel giden bir iliskimiz vardi taa kii anneme bu iliskiyi aciklayana kadar... Bu cocukla evlenirsen bizi siliyorsun da şöyle de boyle de ablamin suanki evli oldugu esi yani enisteme aciklamislar oda bana bir suru sey saydi bizi hic mi önemsemiyorsun eger boyle birsey olursa ablamin benimle gorusmesine izin vermeyecekmis annem de ablamin ve enistemin arkasinda oda ayni hic kimse ailemden bu evlilige onay vermiyor eger dugunun olursa bizden hic kimse olmayacak diyorlar annem sevgilimin annesine telefon acip sayip sovmedi mi dersin sevgileme ayni sekilde iste size verecek kizim yokda ve daha bir suru kotu sey bunca seye ragmen ne sevgilim ne de annesi bi kotu laf demediler ve hala sevgilim arkandayim herseye ragmen diyor yeterki benimle ol. Öyle bir cikmazdayim kiii bir tarafda ailem bir tarafda deliler gibi sevdigim cocuk ne yapmaliyim lutfen yardimci olun. Derler anneler her zaman haklidir diye bana senden ablanin intikamini alacaklar diyor annem acaba gercekten de oyle mi diye insanin icine bir suphe dusuyor ama bi insan bunun icinde bu kadar caba gostermez gibi geliyor bana cunku benim icin herseyi yapiyor agzimdan cikan tek bir sey ertesi gun gercek olmus bir sekilde oluyor inanin oyle bir cikmazdayim ki artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum 😔
Lütfen bana yardımcı olun. Sevdiğim adam ile ailem arasında kaldim?