7 senedir birlikteyiz benim OKB var takıntılıyım pireyi deve yapıyorum elimde olmadan hep şüphe içindeyim yanyana çok iyiyiz ama telefonda sürekli şüpheleniyorum wp instaya fotoğraf koydu bileğine adımı yazdırdı ailesiyle tanıştım ciddiyiz zaten bir iki sene sonra evlilik düşünüyoruz ama bu şüphelerim yüzünden ilişkimi mahvediyorum erkek arkadaşıma neden beni merak etmiyorsun telefonda diyip biraz çıkıştım alışkanlık olmuş seninki sevmiyorsun dedim çok seviyorum ama kuruntu yapıyorsun dedi konu uzayınca görüntülü aradı ve senin derdin ne telefonda sürekli mesajlaşmaktan sıkılıyorum işte sen 7 senedir evdesin diye ksfsnda kurup duruyorsun seni tanıdığımdan beri yoksa çekilir dert değilsin sevmesem seni çekmem yakınlarımdan birini bulurum ( evlerimiz uzak olduğu için ) vs dedi haklı ama çok kırıldım üslubuna ağzımı bile açamadım o da konuşmuyorum diye sinirlendi suratıma kapattı konuşmuyorsan engelle dedi çok zoruma gitti söyledikleri hastalığım elimde olan bir durum değil sonuçta yazmayacağım o da yazmaz ayrıldık sanırım ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
?——————
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evlensenize artık
Daha yeni 24 oldum okul bitti işe başlayacağım o yüzden erken sayılır daha
Ama yedi sene olmus. Baskasiyla evlenir kalirsin ortada. Baskasini bulurum demesi kirici onun disinda hakli
Başkasını bulurum değil seni çok sevmesem hadi seni çekmeyi geçtim senin yanına gelmek için o yolu çeker miyim hafta sonları 5 saat sadece yol yakınımda birini bulurdum dedi
Haklı olduğunu biliyorum sma çok kırıldım ağlıyorum hala
Aglama canim
Çok kırıldım haklı olabilir ama böyle konuşması ne biliyiö hastalığımı yüzüme vurdu resmen sevmesem çekilir misin sen sürekli bir sorunla geliyorsun işte başka hiç bir şey demiyorsun bir sorun yokken bile bir şey çıkıyor ben bir kızla mı konuşuyorum hayır bir yere mi gidiyorum hayır daha derdin ne çekilmiyor artık dedi
Ne yapıcağım bilmiyorum konuşmayacak öısın dedi cevap vermeyince bir daha sormayacağım bak dedi ben yine konuşmadım çünkü ağzımı açsam ağlardım o da kapatınca engelle dedi kapattı suratıma
Yazmadım bir saattir o da yazmadı fotoğrafı kaldırmamış ama henüz
Sinirlenmis barisirsunix bence. Sen ilacc falan kullaniyor musun
Bayramda buluşucaktık bayramdan sonra ablam şehir dışında izin alıcaktı bir hafta oraya yazlığa gidicektik.
Hayır kullanmıyorum ama psikoloğa gidiceğim kötüyüm çünkü
Kullan bence
Yazlikta mi tanistiniz
Hayır biz facebooktan tanıştık 7 senedir birlikteyiz Yanyana çok iyiyiz ama ben telefonda sapıtıyorum
Yoksa çok ilgili saygılı sevgisini gösteriyor süpriz yapıyor romantik cimri değil cömert falan belamı aramak istemiyorum ayrılıp
He ne guzel ayrilma tabi
O benden ayrıldı gibi bu gün of hastalığım yüzünden ilişkim bitti resmen
O kadar iyi ki bir konuda moralim bozuldu geçen hafta baktım bana trendyoldan hediye çeki göndermiş 1000 tl bir şeyler almam için düşünceli biri de bilmiyorum zihnim yüzünden kendimi öldürmek istiyorum bazen
Oha ne is yapiyor brnimde oyle sevgilim olsa keske :D
Borsa işiyle uğraşıyor maaşı çok iyi değil 8 falan alıyor ama düşünmesi yeter 10 tl gönderse de mutlu olurum zaten 😄
Ama düşünceli işte o parayı bitirdim mesela şimdi geçenlerde diyor yine atayım bana da bir şey al bu sefer içinden 😄 beni mutlu etmeye de çalışıyor ama benim zihnim hep olumsuzluk peşinde bıktım kendimden
Anladim canim
Ayrılın
Neden