Erkek arkadaşım demediğini bırakmadı?

7 senedir birlikteyiz benim OKB var takıntılıyım pireyi deve yapıyorum elimde olmadan hep şüphe içindeyim yanyana çok iyiyiz ama telefonda sürekli şüpheleniyorum wp instaya fotoğraf koydu bileğine adımı yazdırdı ailesiyle tanıştım ciddiyiz zaten bir iki sene sonra evlilik düşünüyoruz ama bu şüphelerim yüzünden ilişkimi mahvediyorum erkek arkadaşıma neden beni merak etmiyorsun telefonda diyip biraz çıkıştım alışkanlık olmuş seninki sevmiyorsun dedim çok seviyorum ama kuruntu yapıyorsun dedi konu uzayınca görüntülü aradı ve senin derdin ne telefonda sürekli mesajlaşmaktan sıkılıyorum işte sen 7 senedir evdesin diye ksfsnda kurup duruyorsun seni tanıdığımdan beri yoksa çekilir dert değilsin sevmesem seni çekmem yakınlarımdan birini bulurum ( evlerimiz uzak olduğu için ) vs dedi haklı ama çok kırıldım üslubuna ağzımı bile açamadım o da konuşmuyorum diye sinirlendi suratıma kapattı konuşmuyorsan engelle dedi çok zoruma gitti söyledikleri hastalığım elimde olan bir durum değil sonuçta yazmayacağım o da yazmaz ayrıldık sanırım ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
?——————
Erkek arkadaşım demediğini bırakmadı?