İlişkimiz şahane başladı, ama tartışmalarda arayı bulmaya çalışan, tansiyonu azaltmak için uğraşan hep ben olunca 2 yılın sonunda aşırı rahat davranmaya başladı. İkimizde 30 yaş üstü insanlarız ve bu bana çok manasız geliyor. Araya ego koymak saldırganlaşmak aşırı talihsiz. Ona tek bir kötülüğüm bile dokunmadı ve her zaman çok iyi bir insan olduğumu vurgulardı. En son yine benden bir anda ayrılmak isteyince dayanamayıp evine gittim. Ne öfke ne başka bir şey, sadece güzel ayrılalım düşman gibi bakma demem ve ısrar etmem üzerine çıldırdı öfkesini tutamayıp saçma sapan davrandı. En azından güzel ayrıl senin de içine yük olmasın. Neden yapar bunu bir kadın? Hem de hiç hak etmeyen bir erkeğe.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
öncelikle çok geçmiş olsun. Bence bir buluşmaya çağır oldukça soğuk davranarak ona seni kırdığı yerleri anlat. Ve pozitif yaklaşmazsa ayrılmak istediğini söyle ve masadan kalk. Peşinden koşarsan ona, bahsettiğin egoyu sen vermiş olursun.
17 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ayrıyız zaten :/ O dediğin nasıl olacak : )
Soran+1 yıl1 aydır bağlantı kurmuyorum zaten. Engelliyim gerçi : D Yüzleşmek ve düşman gibi değil güzel ayrılmak istiyorum sadece. Çok emek verdim çünkü böyle bitmesi içime sinmiyor.
Soran+1 yılSindiremediğim nokta şu. Ayrılmadan 2 hafta önce tatil planı yapan insan küçücük tartışmayı nerelere taşıdı. Ben tatil için rota çiziyor hevesleniyordum. Geçen sene de aynısını yapmıştı sonra barışmak istedi. Enayi ben de kabul ettim : ) Yüzleşmek ve hesaplaşıp öyle bitirmek istiyorum sadece.
Soran+1 yılBakalım bir kaç hafta daha geçsin ben de biraz sakinleşeyim buluşacağım. Barışmayı düşünmüyorum açıkçası. Acımı çeker sonra daha konforlu bir hayata ulaşırım.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu insanlarla başa çıkılmaz insan gibi ayrılınmaz. olduğu gibi bırak o ilişkiyi ve kaç. narsist bir egoiste çatmışsın. o tiplere göre tek haklı kendileridir. herşeye bir kılıf bir kulp bulurlar.
Psikolojik Manipülasyonların Ağababası Gaslighting nedir? ↗
şuna bir göz atmanı tavsiye ederim121 Yorumla
Soran+1 yılİnsan konduramıyor. İyi yanlarını görüyor sürekli. Enayilik midir, duygusallık mıdır bilmem : ) Araştırmıştım bu konuyu baya ve sanırım başıma gelenler tam olarak bu.
- +1 yıl
Enayilik midir, duygusallık mıdır bilmem
değil aslında sen normal mücadeleci ve insani biriysen tam olarak onların hedef kitlesine giriyorsun.
gamız umrsamaz kötü niyetli olsan yapamıyorlar bu manipülasyonu.
Soran+1 yılYüzleşme isteğimle ilgili ne yapmam gerekir peki. Bilgili biri olduğunuz belli. Bir yaşanmışlık sezmedim değil : )
- +1 yıl
dediğim gibi yapcaksın. bu hikaye yarım değil bu kadar diceksin olduğu gibi bırakıp uzaklaşacaksın. anladığım kadarıyla sende yarım kalmışları sevmeyen birisin dağınıklığı toplamayı seversin. arkanda enkaz değil yaşam alanı bırakmak istiyorsun ama. bu tip insanlarla bunu yapmak mümkün değil. öylece bırakıp yoluna gideceksin. kendi duygularını isteklerini baskılayacaksın yüzleşme isteğin buna dahil. belki aylarca kafanda bin kere dönecek olanlar konuşulanlar kouşulmamışlar ama tek kurtuluşun bahsettiğim şekilde
Soran+1 yılZor da olsa doğrusu bu sanırım. Haklısın. Çok teşekkür ederim yorumun için. Beni de iyi analiz ettin : )
- +1 yıl
bu süreçte kendinle çok savaş vercen dostum Allah kolaylık versin. böyle insanlar da bizim gibilerin sınavı dağına göre kar meselesi
Soran+1 yılMaalesef öyle. Tek istediğim güzel veda etmekti. Yine beni bir şekilde manipüle etti ve evine gittiğim için suçluluk duydum. Kim çeker bu insanları kimle nasıl mutlu olurlar biz mi yanlışız anlamıyorum. Allah cidden kolaylık versin bana.
- +1 yıl
Onlarin mutlu olmaya degil kaosa ihtiyaclari var. Kaostan beslenirler. Bu bahsettigimiz meselelere ayik olmayan bir kurban herzaman bulurlar. Onlar kendince hep haklidirlar beyinleri ilk olarak kendilerini manipule eder. Yakala sevdir somur at
Soran+1 yılAyrı eve çıkmayı planlıyor, hatta yazın evlenme teklifi etmeyi düşünüyordum. Nasıl göremedim ya. Zeki de adamımdır aslında :D
- +1 yıl
mesele zekayla alakalı değilki dostum. ben çevre tarafından oldukça zeki psikoloji ve ikili ilişkilerde neredeyse prof görülen biriyim bana dert anlatıp çözüm bekleyen psikolog arkadaşlarım bile oldu. burdaki çizgi aşk. aşk görüşü kapatır. dünyanın en iyi sürücüsü ol gözün kapalıyken düz duvara toslarsın.
Soran+1 yılŞahane bir adamsın valla :D Duygusal zekanın tavan yaptığı ve kendini geliştirdiğin çok belli. Aynı durum benim içinde geçerli benziyoruz aslında. Çevrem için düşük bütçeli bir psikolog görevi görüyorum. 2 3 tane evlilik bile kurtardım, lakin kendi söküğümü dikemiyorum :D
- +1 yıl
Aynı durum benim içinde geçerli benziyoruz aslında
farkettim dostum.
konu üzerine de çok kafa patlattım. sıkıntı bizde değil inan. hatta bu çukura düşmemizin sebebi normal bi insana göre daha yetenekli olmamız. narsist ve manipülasyoncuların en sevdiği yemeklerdeniz bizim gibi insanları manipüle ederlerse haz ve tatmin seviyeleri tavan yapar. bazı özellikler hem lutuftur hem lanet.
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Yüksek farkındalığa varmak, acıyı üzüntüyü, haksızlığı vb. olumsuz bir çok duyguyu daha yoğun şekilde algılamamıza ve tecrübe etmemize neden oluyor. Aslında verimli kullanılsak, çok mutlu edecek insanlarız : ) Haksızlık gördüğüm, çıkmaza sokulduğum zaman kontrolsüz ve cahilce sergilediğim tavırlarımı özledim. Hep bir çok boyutlu düşünme, hep bi duyguların peşinden gidip güzellikle halletme isteği ve inancı. Hem çok güzel, hem çok yorucu. Her zaman karşılığını bulamıyor ya da insanlara fazla geliyor bu enerji.
- +1 yıl
aynen öyle pek bize göre olmasa da kendimizi kısmamız gerekiyor bazen. yoksa kendi ateşimiz kendi başımıza bela oluyor.
Aslında verimli kullanılsak, çok mutlu edecek insanlarız :
bak buda sıkıntı oluyor çünkü tadını alan seni kaybetmemek adına direk sahip olma psikolojisine girip saçmalamaya başlıyor ya entrika ağı örüyor etrafına ya dalamalar başlıyor.
oysa sahiplik yerine aitlik psikolojisi benimsense her şey mükemmel olacak
Soran+1 yılSana bir gün bir kahve ya da bira artık ne dersen ısmarlayacağım :D Valla anlaşılmak bir çok duygudan çok daha esaslı bir mevzu. Bir yerlerden beni izlemişte, ona istinaden yazıyor gibisin valla :D
- +1 yıl
hangi şehirdesin dostum
Soran+1 yılİstanbul'dayım dostum. Sen?
- +1 yıl
Ankara ama İstanbul'a 2-3 ayda bi yolum düşer buluşuruz bi şekilde inşallah sen beni bi takip et sana zahmet
Soran+1 yılYolladım takip istediğini. Valla ne zaman gelirsen başımın üstünde yerin var : )
- +1 yıl
aynı şekilde Ankara'ya yolun düşerse burada bir dostun var unutma
Soran+1 yılEyvallah dostum. Samimi yorumların ve enerjin için teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni bir kız arkadaş bul, kıskanıp kuduran o toksik yaratık sana dönmeye kalkacaktır.
Bugün dönmüyorsa, hayatındaki kişiden tekme yediği zaman döner 😅118 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun iş beeee :D Ben sevince kırıp dökmeye kıyamayan bir adamım. Başka biri olsa o sapık lafını yedirir, etmediği hakaret kalmazdı. Kendime de kızıyorum bazen. Vicdanımı... im :D
Cevap sahibi+1 yılİkiniz farklı karakterlerdesiniz.
Sen de toksik olsan fırtınalı da olsa bir ilişkiniz olurdu ama burada çöküp berduş olma riski olan sensin.
Kızın kişilik bozukluğu vardır, uğraşma yenisine geç 😃 elaleme stres topu olasın diye mi doğdun sanki
Soran+1 yılValla onun için doğmuş olabilirim :D :D
Cevap sahibi+1 yılAma o toksik da bir başkası için doğmuş ki seni pek sallamıyor 😃
Kıza yedek olmayı kabul ediyorsan bu senin tercihindir tabi 😎
Soran+1 yılAsla kabul etmem öyle bir şeyi. En uzun ilişkisiyim. Bütün ilişkileri kısa sürmüş ve nedenini de pek sorgulamaya gerek yok : ) Zaman geçip şu kavganın enerjisi çekilince göreceğim onun yaşadığı yüzleşmeyi. O günü bekliyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılEn uzun ilişkisi olmanın önemi yok, sana hakaret ediyorsa ya başkası vardır aklında ya da psikolojisi bozuktur.
İki türlü de sana yaramaz ama kolaylık dilerim bro 😁
Soran+1 yılEyvallah bro. Başkasını olduğunu sanmıyorum. Çünkü ayrıldığımız güne kadar otoparkının, evinin bir anahtarı da bende vardı. Ablasının evine girer çıkar, her hsonunu birlikte geçirirdik. hiç öyle telefon saklama, gizli saklı iş yapma durumunu gözlemlemedim. İş yerine bile defalarca gittim geldim. Genelde kendi hayatına çevresine pek bulaştırmaz o niyetteki insanlar. En azından benim tecrübe ettiğim ve gözlemlediğim bu oldu.
Cevap sahibi+1 yılHmm bu durumda unutamadığı biri mi var acaba 😐
Soran+1 yılSanmam ya 2,5 yıldır beraberiz biz ve bu sorunlu hastalıklı zamanlar dışında bir sorunumuz yoktu. Hatta benim le aynı eve çıkmayı planlıyor ev bakıyordu yakın zamanda. İşte zaten bunlar yüzünden daha da anlamsız ve yorucu bir süreç haline geliyor. :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım bro, o toksik kız olayı seni ortamlarda uluorta aşağılamaya kadar vardırırsa, gururun bunu kaldıramayabilir 😎
Soran+1 yılOnu yapacağını sanmam. Kendini toplum içinde belli etmez hiç. yoksa deşifre olur :D Şu an yakın çevresine evime geldi şöyle böyle ısrar etti diye anlatıyordur. Aksi durumda yapamaz bunu : )
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım maceralı bir ilişkiye benziyor. Tecavüz taciz iftirası atmasın işin sonunda 😁
Soran+1 yılValla yaparsa şaşırmam herhalde :D İnsanlar egolarındaki koca koca yaraları kapamak için ezdikçe ezmeye çalışıyor herhalde. O ego bende de olsa onun haddini bildirirdim, ama içimden gelmiyor. Benlik işler değil : )
Cevap sahibi+1 yılMaalesef tüm kızları melek sanıyoruz ve kıyamıyoruz.
Ne kadar kibar olursan ol, kızlar genelde serserilerin peşine düşermiş 😁
Soran+1 yılAynen öyle. Kısır bir döngü bu. Serseri üzer, efendiye giderler. Sonra onlar efendiden intikam alır, tekrar serseriye giderler. Senaryo bu diyebilir miyiz :D Bu tabii her kadın için geçerli değil. Kişilik bozukluğu varsa her türlü saçmalama mümkün.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bro, iyilik de yapsan kötülük de yapsan bu saatten sonra sana saygisi yükselemez 😀
Soran+1 yılAynen öyle. En temizi sessizlik tepkisizlik.
Cevap sahibi+1 yıl😎🤙
+1 yılKendinden fazla fedakarlık verdiğin için olabilir insanlar nankördür ve hiç şaşmaz terslemeyip sorunları sakin sakin halledip çözmek yerine ergence triplere girerler , düşme peşine sen ne yaşadıysan ilişki de oda aynısını yaşadı yani değmiyor bazen
129 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Zaten barışmak gibi bir derdim yok artık, sadece düşman kesilmesine gerek yoktu. Suçluluğundan mı kaçtı neden yaptı bilmiyorum. Ama defalarca dedim, gel güzelce ayrılalım diye, saldırganlığa devam etti saçma şekilde.
- +1 yıl
Benim erkek arkadaşım da bu boyutta şu an mesela ara verelim dedi kendisi ben de bitirelim dedim bitirmiyor bitirmek istesem bitiririm diyor , kendimden o kadar fedakarlık yaptım ve ödün verdim ki kıymet bilmiyor , anlaşamAzsın böyle insanlarla bazen salmak gerekiyor kıymetini sevgini anlayışını başka birinde bulmayınca anlar kıymetini
Soran+1 yılBulabileceğini sanmıyorum. 10 gün yurt dışına giderdi, aklı kalmasın diye her gün köprü geçer kedilere bakmaya giderdim. Benim gibi adama yapılır mıı bee diye haykırasım geldi :D Şu an hiç alışık olmadığı bir şey yapıyor ve arayıp sormuyorum. Geçen sene yaptım o hatayı, süreç daha da zorlaştı ve sonunda barışalım diyen o oldu.
- +1 yıl
Bulamazlar zaten 😂 bu kadar naiflik üzer sizi, kesinlikle yazmayın 1 ay boyunca sessizliğe bürünün
Soran+1 yıl20 günü doldurduk bakalım :D Çok zor insan çoook. Ama çok seviyorum be. Kendimi daha çok sevmem lazım bu süreçte. Öyle seviyorum ki, bir kadın bana ilgi gösterdiği zaman bile kendimi.. k gibi hisseediyorum.
- +1 yıl
Çok zor benim için de çok zordu benimle dalga geçer gibi konuşunca zoruma gitmişti günler e ağlıyordum peki değiyor mu bakın değmiyor , seviyoruz ama kendimizden gidiyor kıymet bilmiyorlar , onlara bı kadar kolay gelebiliyorsa bize de gelmeli, aşmalıyız kalmış 10 gün siz de kolayca aşarsınız bakın bitmiş bile 20 günde kendinize ne kazandırdığınız önemli , kendinizle münakaşa ettiniz mi mesela,
Soran+1 yılHer dakika hemde. Kendimi suçladım, niye böyle oldu diye sordum, kaçırdığım bir nokta mı var diye geriye sarıp durdum. Çok yordum kendimi, ama bir o kadar da açıldı içim. İlk ayrıldığımızda nefesim kesiliyordu. Şimdi çok daha nadiren oluyor bu. Zayıf halim kaldı en son gözünün önünde ona yanıyorum. Dayanamadım gözlerim doldu, çünkü sadece ondan değil beraber büyüttüğümüz iki kedimizden de ayrıldım... Onlar bile rüyama girip duruyor. Çünkü evlattan bir farkları yoktu benim için.
- +1 yıl
Neden bu kadar karamsarsınız yazık değil mi? Seven insanın duyguları böyle olur neden zayıflık olarak görüyorsunuz, konuşacak anlatacak kimseniz yok mu böyle içiniz daraldığında falan
Soran+1 yılBen zayıflık görmüyorum, onun algısında öyle bir yer ettiğimi bildiğim için keşke diyorum. Yoksa bana göre zayıflık öfkene sahip çıkamamaktır. Ben sadece bir kadını egomdan daha çok sevdim. Ağlarım da, sızlarım da hiç utanmam. Var tabii, çok güzel dostlarım var, lakin objektif bakamıyorlar ve anlaşılmadığımı hissediyorum. Beni çok sevdikleri için öfkelenip sağlıklı tepkiler veremiyorlar çoğu zaman. Çünkü herkesin ortak bir fikri var. ''Herkese yapılır da seni tanıyoruz be abi nasıl yapar?'' diye tıkanıyorlar. Ben de tıkanıyorum sonra.
- +1 yıl
Tabi şimdi herkes nötr olamıyor seni sevdikleri içinde senin tarafındalar iyi alıp vermeli ve tartmalısınız böyle bir sebepte bile cıngar çıkarmış birisiyle nasıl evlenebilirdiniz, sevgi gözümüzü kör ediyor işte uzaklaşınca anlıyoruz
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Hep işimize geldiği gibi algılama eğiliminde oluyoruz. Düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Keşke herkes kartlarını açık oynasa. Geçen yaz barışmadan önce ''ben korkuyorum açıkçası, bir anda çekip gidebiliyorsun gördüm çünkü.'' dedim ve elimi tutup bir daha olmayacak dedi. Eğer olursa al karşına güzelce konuş bir daha yapma dedim ve sonuç :D :D Güzelce ayrılmak gideni de iyileştirir halbuki. Çok karmaşık ve zorlayıcı bir durum.
- +1 yıl
SiZden sıkılmış ve yeni arayışta olabilir mi üzülerek soruyorum bunu ama , kızların geneli hep iyi olan erkeklere hep kötü davranırlar bir ilişkide en çok çabayı siz verdiyseniz zaten beni bırakamaz gözüyle bakabilir, sözleri eylemlerini yansıtmaz hiç bir zaman , bazen zamana bırakırsın ama sonra zaman seni ona bırakmaz burada kazanan sen oluyorsun, neyi kaybettiğini görüyor karşı taraf, o bir adam atmayana kadar sizin atmanız bu saatten sonra kendi karakterinize verdiğiniz bir zarar olur,
Soran+1 yılBunun ben de farkındayım. Başkası varsa da şu konuşmadığımız 20 gün içinde olmuştur belki. Biz çünkü hep beraberdir. Hsonları beraber kalıyorduk hep. Hafta içleri de giderdim ara sıra. İş yerim uzak olduğu için. Bütün çevresi de beni çok sever sayar açıkçası. Ablasının evine bile girer çıkarım. Hatta bu cumartesi tatile çıkacaktık ayrılmadan 2 hafta önce o planlamıştı. yoktur diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Detaylara girersen işin içinden çıkamazsın 😂😂 düşünüp durur kafayı yorarsın hiç düşünme bence 😂 siz de kendimi gördüm cidden
Soran+1 yılOnlara göre bu içinde bulunduğumuz durum çok aşırı, ama sonunda üzülmeyeceğim bir şeye neden 2,5 sene harcayayım ki ben. Söylediklerinizde çok haklısınız, düşüncelerle sonuca gideceğimizi sanıyoruz ve kendimizi daha çok yoruyoruz.
- +1 yıl
İşte biz 2,5 sene emek verdik ettik bir şey yaşandı anılar her şey var aklınıza geliyor üzülüyorsunuz sonra neden böyle oldu diye kendinde alış veriyor insan sonra duygusal boşluğa düşüyor yazıyor arıyoruz veya , yapmamız gereken bir şey halbuki. Onlar durabilirse biz de durabiliriz onlara göre kolay gelebiliyorsa bize de gelmedi aynı şeyleri onlarda yaşadı çünkü böyle diyerek kendinizi törpüleyin , aman çok ödün vermişiz vallaha kendimize yazık ya
Soran+1 yılAynen öyle. Biz sanıyoruz ki biz üzülürken karşı taraf zil takıp oynuyor. Aslında bu bir güç savaşı ya da algı operasyonu. Aramayacağım gaza geldim. Bu arada çok teşekkür ederim ve ''çok'' kelimesinin altı inan çok dolu: )
- +1 yıl
Sakın aramayın iyi misiniz siz daha ne kadar toplayabilirsiniz bir şeyi kendinize gelin lütfen artık bir sınırınız var ve bu belli bundan sonrası kendinize hakaret etmek olur sakın böyle bir yanlışa düşmeyin , emin olun sevgi varsa bir şekilde geri dönüş olur bırakın bu saatten sonra o çabalasın sizi çok çok iyi anlıyorum ama düşmeyin bu hataya, ben de teşekkür ederim biraz uzun bir yorum oldu 😂 herhangi bir gelişme olursa güncelleyin olur mu merak ettim 😂
- +1 yıl
“Sabırla koruk helva olur.” Unutmayın
Soran+1 yılEstagfurullah. Yorumlarınız hepsi çok kısa bile geldi hatta : ) Geçiştiren ve yüzeysel yorumları okuyunca hiç bir çıkmazı açmıyor inanın. İlginize çok teşekkür ederim gerçekten. İçimden bir şey yapmak gelmiyor zaten inanın. Sadece haksız olduğu halde, vicdanını rahatlatmak için beni dar ağacına götürmesi sinirlendiriyor. Zaten beni konuşturmamasının sebebi de, yaptığı ayıpla yüzleşmemek. Korkakça kaçtı bununla yüzleşmemek için. Benim yorumlarından biri bu. Mutlaka güncellerim : )
Soran+1 yılAslında aramak sadece kendine saygısızlık değil. Karşı tarafın ekmeğine yağ sürüyoruz. Belki zaman verip kendimizi çeksek, o kaçmak için çabaladığı vicdanıyla yüzleşecek ya da yaptığı ayıptan daha fazla kaçamayacak, ama biz arayıp hamle yapıp o süreci resetliyoruz.
- +1 yıl
Ahahah evet aradığım cümle korktuğu için yüzleşmediği ve kendi içinde çeliştiği için çok doğru bingo 😂😂
- +1 yıl
Arayınca bu yine arıyor oluyor bırakmaz peşimi ego yükseltiyor zaten aklı başında bir birey bu hareketleri yapmaz yıl olmuş 2022 halen iletişim sorunları yaşıyoruz
Soran+1 yılDelirtiyor bu beni işte :D Hayat zaten zor. İyiliği güzelliği görünce konforunu yaşamak yerine, egonu beslemek neden? Ne yaşadın arkadaşım sen :D Sizin güncel durum ne peki.
- +1 yıl
Bizim güncel durum aslında orta da herhangi bir sebeb yok ele alınır benim açımdan kendisi açıklama yapmıyor zaten iletişim özürlüsü çünkü, ara vermek istedi , bende bitirelim dedim , bitirmek istesem zaten bitiririm dedi , bence yanlış karar dedim farklı süreçler deneyelim ara vermek iyi fikir değil tek çözüm bu mu dedim hayır yok dedi işte o zaman kendime gelmem gerektiğini fark ettim peki dedim , ve kabullenme sürecine girdim acı çeksemde şu an alıştım , ve dün aradı 3 kere Kandil için kendisinin bana yaptığını ben yapmadım açtım ve kandilleşip kapattım. Bazen erkekleri anlamak çok zor net değiller halbu ki ben net insanları severim kendimden hep fedakarlık verdiğim için benimle kırıcı şekilde gayet güzel konuştu , seviyorum ya alltan alıyorum , keşke yapmasaymışım kopsaymış bir yerde, şimdi daha iyi çözüyorum bir şeyleri. Zaten dediğim gibi eğer sevgi varsa aşılır her şey
Soran+1 yılÇok haklısın. Bunun erkeği kadını yok maalesef. Kaybetmekten korkanın üstüne gidiliyor her zaman. Kimse bunu bir lütuf olarak görmüyor. Kendi kalpleri kırıldığında çileden çıkıp hayata isyan eden tipler bunlar. Kötüyü biliyorsun, iyinin kıymetini bil desen gözüne el feneri tutulmuş tavşan gibi kalırlar. Kendilerini kandırma ustası bunlar. Vicdanlarıyla baş başa kalınca neler yaptıkları ve bununla nasıl başa çıktıkları İsviçreli bilim adamları tarafından incelenmeli bence. Çok talihsiz ya. İnsanı üzmeyi bırak, aidiyet duygusunu yok ediyorlar. Bütün insanlığa küsüyorsun bir süre.
- +1 yıl
Ben şahsen bir daha evlilik yolunda herhangi bir adım atacağımı sanmıyorum çok sorunlu şeyler şu yaşımda bir süre kafam ağrıdı bir kez daha ağrıtmayı düşünmüyorum, kolay atlatmayı diliyorum hem kendim hem de sizin açınızdan
Soran+1 yılUmarım en hasarsız şekilde atlatır ve çok çook güzel günler yaşarsın bundan sonra. Farkındalığın ve kendi kıymetini bilmen şahane bir olay. Bu enerjiyi kaybetme ve kimsenin sömürmesine izin verme. Dediğimi yap yaptığımı yapma yani :D :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 hiç güleceğim yoktu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Başa çıktığın anda yediremeyip çekip gidecektir. Onun gibilerle uğraşılmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇekip gitti zaten. Onca haksızlığın hesabını yüzleşmesini yapamadım. Geçen sene de benzer bir durum olmuş ve 3 ay sonra geri başlamıştık. Şimdi bütün iletişimimi kestim, kendimi engellettim sosyal medyadan. Ama öfkem ve kırgınlığım yatışmıyor. Güzelce bitirilmeyi hak eden bir ilişkiydi neden bu yolu seçer bir insan aklım almıyor.
Soran+1 yılBakalım dostum hayırlısı. Teşekkür ederim yorumun için.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılne ugrasiyorsun be kardesim memlekette hatunmu bitti
birakin bu sorunlu insanlari05 Yorumla
Soran+1 yıl2 senemi verdim be hocam ve çok güzel şeyler yaşadık. Hani bir hata yaparsın ''hak ettim ben bunu'' der içini soğutursun. Yaptığım tek şey evine gitmem, konuşmak istememdi. Aklım almıyor.
- +1 yıl
iyi niyetin cok belli inan şu dakikadan itibaren butun irtibatini kes o gotünde gezicek
Soran+1 yılKendime kızıyorum valla. En son düşman gibi ayrılmaya gerek yok diye aradım. Evime geldin sen sapık mısın falan filan diye saldırdı. Halbuki ne sesimi yükselttim, ne kalp kıracak bir cümle çıktı ağzımdan. Saygısızlık yaptırma kendine diye beni suçladı vs. Öfkene yenik düşen ve zayıf olsan sensin ve inan gerek yok buna dedim. Daha da saldırganlaştı şaka gibi bir andı. tek suçum evden çık demesine rağmen, ısrar edip sakinleştirmeye çalışmamdı. 1 ay oldu ses yok. Bir daha da aramadım. Ne olacak bakalım.
- +1 yıl
gecmis olsun kurtulmussun boş ver
Soran+1 yılHerkes öyle diyor. Lakin ben yüzleşmek ve 2 senelik emeğime karşılık düşmanca ayrılmamak istiyorum. Şu an haksızlık ettiği halde öfkeli olan ve kendince haklı takılan kişi olmasını sindiremiyorum. Benimki de biraz sıkıntılı bir kafa galiba :D
+1 yılSen bunu hsk ediyosun paşa paşa çekiceksin madem ayrılmican
00 Yorumla
+1 yılErkek bence haketmis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri