1- çevrenizde size sarkan asılan erkekler var ama hiçbirini beğenmiyorsunuz. Ama yıllarca böyle hani. Yalnızlıktan sıkılıp beğenmeseniz de şans verir misiniz yoksa 3-4 yıl bile yalnız kalır biriyle bile sevgili olmam mı dersiniz?
2- hangi erkek sizin için daha iyi. Pis zengin ve aşık mı yoksa temiz havalı Zeki ama sevgisiz aşksız ve soğuk mu?
3- flört ettiğiniz ya da sevgili olduğunuz erkeğe güvenmiyorsanız ve kafanızda şüpheler varsa size olan sevgisi ve dürüstlüğüne dair, ne yaparsınız?
2- hangi erkek sizin için daha iyi. Pis zengin ve aşık mı yoksa temiz havalı Zeki ama sevgisiz aşksız ve soğuk mu?
3- flört ettiğiniz ya da sevgili olduğunuz erkeğe güvenmiyorsanız ve kafanızda şüpheler varsa size olan sevgisi ve dürüstlüğüne dair, ne yaparsınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
1- Sarkıntılık yapan erkek varsa önce istemediğimi söylerim. Daha sonra ısrar ederse engellerim. Yanlız kalmayı tercih ederim.
2- Pis, zengin ve aşık (ben ona çeki düzen veririm temiz olur kdkdjdj)
3- Başka bir hesaptan yazıp denerim sosyal medya üzerinden. Diğer türlü emin olamam.
Evet ben de öyle yapıyorum. Baştan beğenmiyorsam çok zor sonradan fikrimin değişmesi.
Ya ben denedim ama yok yine de tiksindim ve bıktım pis olmasından. Hani dikkat ediyordu vs ama yine de insanın içinde yoksa olmuyor.
Bak bunu hiç denemedim ama zaten başka kıza bakmıyorlardı o anlamda demedim. Hani genel güvenilmez karaktersiz olarak dedim sadece aldatma değil.
1) yalnızlıktan sıkılıp şans verdim ama sonu hüsran bir kez daha yapmayacam bunu
2) ikisi de kötü ya ikisini de istemem ben sevip sevildiğim ilişki isterim
3) şüphem vardı onceki ilişkimde ama bu güvensizlikler kendi kendine cıkmadı ya guvenmemeyi seciyorsun ya daa yavas yavas bitiyo ilişki
Aynen öyle ben de öyle arada çok sıkıldığımdan ya da gaza gelip şans verdim. Sonra ama genelde pişman oluyor insan. Ondan cidden hoşlanmıyorsan zorlamamak lazım. Yalnızlık daha iyi.
Bence de ikisiyle ben de yapamadım. İnsan sevip sevilmeli. Mesela ben sevmiyorsam karşı taraf ölüyorsa ben hiç mutlu olmuyorum sadece ego oluyor. Tamtersi ben değer veriyor beğeniyorsam ama o değersiz davranırsa o zaman da hakaret Sayar zaten uzaklaşır soğurum.
Evet ya tamamen güveneceksin ya fa bitiyor zaten. Ondan ilişkiler kısa ya da insanlar tamamen salıyor.
Ya bide cjskdkakfkakfkak ben mesela böyle sıkıntı için hiç beğenmediğim biriyle sevgili oldum cocuk pisti bu da pisti ama bunun pisliği daha cok giyim açısındandı. asırı eski asırı kötü yırtılmıs seyler giyiniyodu ve ben düzeltemedim de hani imalar yaptım falan ama hiç işe yaramadı. Bir süre sonra o kadar batıyo ki utanacak aşamaya geliyosun ondam ve ayrılmak o kadar da kolay olmuyo sen de eğer o pis dediğin kişiyi sececeksen bence bunları değerlendir😬
Ya yok şu an yok öyle biri ben eskiden bahsediyorum. Başta çocuk bana kendini beğendirmek için hep odasını toplar bakım yapar iyi giyinirdi ama sonra zaman geçtikçe aslında pis bakımsız olduğunu gördüm. Hani benle olmadığı zamanlar bok gibiydi ya da benleyken de hep dikkat edemiyordu unutuyordu arada yanımda dilenci gibi giyiniyordu ya da kafasında kepekleri görüp tiksindim zaten işte böyle yanımda olmasını sevgilim demek istemedim ya da sarılmak bile istemiyordum saçlarını yüzünü görünce öyle ayrıldım. Yüzüne de dedim bozuldu etti ama çok da umursuyor gibi değildi zaten umursuyor olsa hep dikkat ederdi, böyle resmen böyle pisliğe alışmış tiplere zulüm geliyor temizlik ve bakım. Mesela ev arkadaşları da hep kavga etmek zorunda kalıyordu bununla temizlik yapsın diye. Böyle bi tipti.