Çok açık giyiniyor nereye göre giyineceğini bilmiyorsa , sahiplenen erkek olur elbette. Ancak ortamın kaldıracağı şeyler giyen kadına inatla karışıyorsa, kıskanç erkektir bu.
Birincisi kıyafete karışmak demek onu sevdiği anlamına gelmez aksine ona Kendi padişahlığını ilan etmesi anlamına gelir ikincisi şu sahiplenmek kelimesi Arkadaşlar lütfen kullanmayın sahiplendiği şeyine önce ona bir bak bir insan öyle değil mi sahiplenmek kelimesi bir eşya için kullanılır Affedersin karşı taraf Eşya mı Ya da hayvan mı onu sahipleneceksin lütfen şu kullandığınız kelimelere biraz dikkat ederseniz hani bir de dediğim gibi her şeyin karışan kadın ve erkek kendi hükümdarlığını kişi üzerinde ilan ediyor anlama gelir ve hiçbir zaman da sevmiyor demektir nokta
~ Kıskanç bir adam 5 dakika için eğlencelidir, ancak hızla dayanılmaz hale gelir. Sahiplenicidir, paranoyaktır, bizden hesap sormamızı ister... Tutumu çoğu zaman büyük bir özgüven eksikliğini gizler. Ya ona yardım etmeyi başarırız ya da yolumuza devam ederiz.
Beni o durumda birakmasina sinir olurum.. benim sevgilim neye kizacagima nasil giyinmesi gerektigini bilir... bu kaba gore sekle girmek degildir sevdigin icin fedakarlik yapmak , bekarken yasadigin hayatindan taviz vermektir. Askta bunlar normal bazi feministler bana katilmasada.
Mesela erkeklerinde var kadını icin taviz verdigi konular bu kiyafet olmasada yok mu var. Ama biz bukadar sorun yapmiyoruz. Insanlar flortleri oldugu zaman bekarkenki hayat sartlarinin devam edeceklerini zannediyorlarsa hic biriyle tanismasinlar bence..
Karışmam ama gözlemlerim. En başlarda çok rahat giyinen biri ise zaten devamı gelmez. Yan yana yürürken, bakan erkeklere bakıp "önüne bak lan" demek yerine hatuna bakmak isterim.
canım bir erkektir. Giyinimine karisamazsin. Gayri ahlaki geliyorsa bile rahatsizligini iletirsin ama yinede karisamazsin. Cok rahatsiz oluyorsan ayrilmalisin. Fakat bu su demek degil her iki tarafta eger seviyorsa zaten ortak bir yaklasimda bulunacaktir.
Sevgili karım benim eve saat kaçta geleceğime yorum yapacak, Hemcins arkadaşlarım hakkında yorum yapacak, Arkadaşlarımla vakit geçirmeme yorum yapacak, Telefonuma kadar karıştıracak, belki de ceplerime, Evlendiğimiz günden evlenene kadar her konuda konuşacak,
ama birtakım abazanlar karısının orasına burasına bakıp zihninden mastürbasyon yapınca ve erkek bundan rahatsız olup dile getirince kıskanç olmuş olacak. Bunun kıskanmakla bir işi yok, en azından benim için.
Benim naçizane fikrimi sorarsan kıyafete karışmak bir sevgi göstergesi değil sahiplenmek te iç güdüsel olarak kıskançlık diğer erkeklere karşı gelen kıskanmak tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum tabi öyle iyice açılması da hoş olmaz bir nokta da eşler birbirine karışma hakkı var ama fazla aşırıya gitmemeli sahiplenen erkek kol kanat gerer her durum da zaten
Özgürlüğün bedeni açıp sacmaktan ibaret olduğunu sananlar rahatsız olmuş. İster kıskanç olsun ister sahiplenen olsun. Gayet doğru bir harekettir. Ülkede milyonlarca belkide sapık varken bir zahmet olsun.
Evet ben başlamadan önce bunu söylemek istiyorum mesela ama çoğu kişide sevgililik tanışmadır zaten diye bir kafa olduğu için ilişki başlıyor zamanla bunlar öğreniliyor sonra sorun çıkıyor.
Bu konu da çok hassasım. Kendine yakışmayacak bir şeyi giyeceğini sanmam. Konu tamamen kıyafet değil zaten. Kadınlar astronot kıyafeti de giyse Türkiye de erkekler ağzı salya dolu bakar.
Yerine göre giyenmesi iyidir. Zaten bir insana da ne giyip giymeyeceğini söylemek doğru değil.
Ben karışmam, fikir veririm. Kıskanmadığım veya sahiplenmediğim anlamına gelmez, kadının seçimine, iradesine, giyim konusunda kendisi için belirlediği sınırlara saygı duyduğum anlamına gelir. Giyim tarzı bana uymuyorsa, baskı yapmak yerine ilişkiyi gözden geçiririm.
Giyim konusunda kısıtlanmayınca "yaa beni kıskanmıyosuuaaan, sahiplenmiyosuuaaan" diyecek bir Kezban yerine, giyim konusunda özgür olmanın değerini bilen biriyle olmayı tercih ederim.
Sığ adamdır. Özgüven yoktur daha kötüsü kadına da güveni yoktur. O yüzden etek boyundan saç teline kadar karışan manyaklar etrafta dolanıyor. Ama şunu severim ''' o çatal görünmesin canım '' :) bu tür tatlı uyarılar hoştur sahiplendildğini hissettirir. bunu söylemeyen bizden değildir. Ayrıca kadın gibi kadın erkeğini bu tür uyarılara mahal vermeyecek şekilde provoke de etmemeli. Mekana duruma göre giyinmeyi bilmeli.
1. giydiği kıyafete karışan erkek yobazdır kesinlikle kısksnçlık ile alaksı yoktur 2. sevdiği kızı sergileme düşüncesi ile hareket eden erkekte doğru değildir zaten bu tür ilişkiler de uzun sürmez konu mankeni gibi dolaştırdığı için. Doğru olan kişinin kendine ne yakıştırıyorsa onu giymesi ve herkesin kendi işine bakması.
Çok abartı kıyafetler giyiyorsa sahiplenerek kısknaması normal
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Dar görüşlü, cahil erkektir kendisinin ahlakı da pek düşüktür özgüvensizdir ve kıskançlık diye yedirmeye çalışır bunu kıyafetten kıskançlık olmaz düşünsenize bir kadın sizi yaz günü şort giydiğiniz için laflarıyla boğuyor ve size hakaret ediyor sizce bu sağlıklı mı? Üstelik kıskançlık koyuyor adını yok ya
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanlış ilişkidir, tek kelimeyle. Açık giyinmesinden rahatsızsan sevgili olmasaydın. Aksi halde sonradan bile bile açılıyorsa o zaman olay değişir. Çünkü bunu yapan kendisini objeden farklı görmeyen kadınlar var. Bu, Kadının erkeğinin sınırlarını zorlamasından başka bir şey değildir. Kadınlığını son kuruşuna kadar harcamaya niyet etmiş olan kadından da hayır gelmez.
Sahiplenen tabiki one oyle genis gibi sevgili dedigin anne baba gibi herseye burnunu sokmali sevgililik bunu gerektirir baska biri ufak bi bakis atsa bile kavga cikarabilmeli has turk erkegi boyledir benim gordugum bildigim
Ya kadın nerede ne giyeceğini bilmiyordur, ya da erkek kısıtlayıcı baskıcı bir tiptir. Bugüne kadar bana hiç kimse kıyafetim hakkında tek kelime etmedi. Yerine göre giyinmesini bilmek lazım bence.
Hem sahiplenir hem kıskanır bu tek tarafli degildir zaten bu sekilde tavir ve davranisa sahip olan erkek onemsediginin sevdiginin ve deger verdiginin göstergesidir
Ne alakası var hanımefendi Sevdiğine başkalarının yan gözle bakmasını istemeyen erkektir Size sevgilinizin yanında diğer erkeklerin bakması hoşunuza gider mi
Hadi buyur Sürekli ithamlarda bulunuyorsun yargı dağıtıyorsun Şimdi karşılık olarak benim de yapmam gerekiyor Herhalde sevdiğin kişiyi- ki yürekten sever misin bilmiyorum- aksesuar olarak görüyorsun sıkıldığında değiştirmekten hiç çekinmez birine benziyorsun Senin için böyle olabilir ama benim için sevme eylemi çok daha fazlasını ifade ediyor
Bir erkek bakmak isterse uslublu insana da bakıyor öncelik zihniyet değişmesi kara çarşaflı kadının bileğinden tahrik olan sizlersiniz bizim ne kadar kapalı giydigimizin bir önemi yok
Ben kadın kapalı giyinmeli doğru olan budur filan demedim Beni yobaz bir insan yerine koyma Erkeğin kadın gibi nefsi var Açık saçık giyinirse illaki bakarlar önüne geçemezsin ve bu hoşuma gitmez Eğer sevgilim çok açık giyinmekte ısrar ederse karışırım Kabul etmezse ayrılmayı bile söylerim Ayrıca senin gibi özgürlüğüne düşkün olanların egemenlik kuracak hödük erkekleri beğendiğini çok iyi biliyoruz