Kızlar özellikle siz bakın konu önemli?

6 senelik bir ilişkim vardı aramızda özel anlamda birşeyler yaşandı yaşadıktan sonra yaşanan olay sonrası gelen şey geç geldi sizce ilkmiydim ve bundan 5 6 ay önce bulunduğumuz bölgeden taşındı 2 ay önce de yeni iş hayatına atıldı geçen haftaya kadar hiç bi sorun yoktu ama iş konusunda anlaşamıyorduk 2000 TL ye çalışıyordu ve aradi bir kavga ediyoduk soğudum sana karşı sevgim bitti diyip ayrıldı ve bugün "Ben senden gerçekten bu zamana kadar yaşadığımız kötü olan şeyler yüzünden soğudum ve iş konusu olsun haber vermenen olsun hepsi dahil buna çünkü eski Kevser olmadığımı defalarca söyledim ama sen inanmak istemedin" bunları söyledi yeni birisiyle olursan nasıl yapıcaksın bişeyler yaşadık dedim hataydı der örterim üstünü dedi birisiyle olabilicekmisin dediğimde ise zaman neyi gösterirse o olur gönül bu ota da konar boka da dedi sizce ben bu yaşanılanlardan ne düşünmeliyim kızlar özellikle size soruyorum böyle uzun süreli ilişki yaşayıp çok sevip bi anda herşeyi silip atabilirmiydiniz karşınızdakiyle görüşmemek bile istermiydiniz 6 sene sonuçta ve ne düşünüp ne anlam çıkarmalıyım
Kızlar özellikle siz bakın konu önemli?