Biliyorsunuz yaz dönemindeyim hep terliyoruz.
Ve benim en çok kasık, bacak arası, kalça, popo kısımlarım terliyor. Ve günlük ped kullanıyorum. günlük pedimde ki sarılık akıntının terle birlikte oluşturduğu sarılık mı yoksa kukuda ki terin sarılığı mıdır? Sizce akıntı terle birlikte dışa çıkar mı?
Ve benim en çok kasık, bacak arası, kalça, popo kısımlarım terliyor. Ve günlük ped kullanıyorum. günlük pedimde ki sarılık akıntının terle birlikte oluşturduğu sarılık mı yoksa kukuda ki terin sarılığı mıdır? Sizce akıntı terle birlikte dışa çıkar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ilk önce güzelce duş al en çok vajinanı yıka sonra ped tak yine sarı akıntı varsa enfeksiyon işaretidir
Kilon var mı
Basenlerim bu yıl aldılar bayağı
Kilodan dolayı terlemenden geçmiştir muhtemelen sürtündüğü için
Günlük pedde ki sarilik sence akıntının terle birleşip verdiği sarılık mı
Nasıl bir akıntı? Regl öncesindeki gibi beyaz pıhtı akıntı gibi mi
Bildiğimiz sarı akıntı
Günlük ped takarak zaten vajinal floranı bozuyosun. Gün boyunca idrar kalıntıları, vajinal akıntı, nem ve ter gibi sıvılara temas eden bir varlık sonuçta.
Kaşıntı falan varsa eğer vajina bölgende sarı akıntı enfeksiyon belirtisi
Sence akıntı terle temas ettiğinde pedi sarartır mı
Pedi sarartır ama akıntı şeklinde olmaz
Eğer akıntı şeklindeyse ve kokuyorsa kaşıntın varsa doktora görün
Öncelikle taharetlendigim için idrar kalıntısı olamaz
İdrar kalıntısı kalmaz ama vajinal akıntın idrardan sonra akar zaten
İlişkiye girdin mi yakın dönemde? Partnerin temiz değilse de olabilir
Pedde sadece afedersin sümük gibi bir nohut tanesinden küçük yeşil ile sarı arası bir akıntı vardı bende diyorum ki bu akıntıdan dolayı mı günlük ped sarardı yoksa vajina terinden dolayı mı
Akıntıdan dolayı
Daha önce sarılık olmazdı ama
Enfeksiyon kapmışsındır. Günlük ped kullanma internetten araştırma yaparsan ne kadar zararlı olduğunu farkedersin bana da doktorum söylemişti vajinal florayı bozduğunu
Ama bu sıcaklarda terliyoruz üstüne birde akıntı olunca günlük ped olmazsa ne olur
Tampon daha sağlıklı
Evli değilim
Akıntı kan gibi mi ki ter ile temas ettiğinde sarılık versin pede
Hayır bildigin sarı renk. Enfeksiyon oldugu icin verir normal olarak nasıl ki grip oldugunda mukusun yesil akmaya baslıyorsa vajinal enfeksiyonda da öyle oluyor
Muhtemelen vajinan havasız kaldıgı icin böyle bir tepki göstermiş. Sürekli iç çamaaşırını değiştirmeyi dene günlük ped yerine gerçekten zararlı çünkü
Sarılık dediğimde kopkoyu bir sarı değil
Biliyorum bende de olduğu dönemler oldu maydanoz detoksu yapmaya calıs yesil cay tüket
Ya ben bir de biraz takıntılıyım asırı terliyor bacak aralarım popo kısımlarım falan şimdi o akıntı terle birlikte dışına çıkıp yayıldı mı