Evet ya o kadar değer verdim ki herhangi bir cümleyle ifade edilemeyecek kadar güçlüydü bu gücün altında karşı tarafta ben de ezildik ölçüsüz sevdim çok gereksiz
Kelimeler kifayetsiz kalıyor ben sevince, iltifat edeceğim kelimeler bulamıyor idim artık bir ara Artık değişiklik olsun diye, yoğuşmalı kombim, penceremin perdesi, akvaryumumun oksijen motoru felan derdim. Canım, balım, nefesim, dünyam felan artışk alışa gelen cümleler olduğu için
Hayır genellikle sadece yoğun duygular hissediyorum bazen açıklayamayacağım duygular
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu bende huydur sanırım sevgimi cümle ile gösteremiyorum harakete dökmek geliyo içimden çocuksa sevdiğim su gibi ter atıncaya kadar oyun oynamak yetişkin ise içine alacakmış gibi sarılma böyle sevgimi cümlelerle ifade edemiyorum bunun kötü yanıda şu olabilir ki sözlü bir şey olmadığı için çevrem onları sevmediğimi düşünüyor olabir
Cümlelerim hep yeter Kişilerede hep yeter birinden hoşlanabilirsin Elde edemeyince eksilere düsürür Gençlik ateşi ve coşku sürükleyemez Yoksa sürüklenip durursun melankoli olursun filan