Teste sokamam kimseyi test etmek haddim değil ona da uğraşmam, sadece izlerim. Ve evet azalır hatta biterdi. O kadar zayıf karakterde birinin kalbimde işi yok
Yani eğer bu testi yapmış olsaydınız ( ki anladığım kadarıyla bunu kendi karakterinize dahi uygun görmüyorsunuz ) gelmiş olsaydı bile sevginiz tamamen biterdi. peki teşekkür ederim
o farklı şeyleri müneccim olmadığın için anlayabilmen imkânsız birinin seni neden sevdiğini kişiliğine bakarak anlamaya çalışıyor da olabilirsin, ama bu rol yaptığını da gösteriyor olabilir, sarışın mavi gözlü ya da hayallerinin erkeği denebilecek özellikler oluştuğunda gerçekten bu farklı şeyleri ne kadar düşünüyor olacaksın?
esmer bir ülkede fazla dikkat çekicidir kadınlar içinde erkekler içinde, yakışıklılık/güzellik standartı yerine koyarak sordum soruyu, mümkünse kırmadan burayı devam edebilir miyiz?
sizi aptal yerine koymuyorum haddime değil ama karşınızda zaafiyeti olan bir cinsiyet var, sen sevgi peşinde koştuğunu iddia ediyorsun, sen dahil çoğunuz öyle iddia ediyor lakin bu sizi aptalca kararlar vermeye ittiğinde, duygusal çıkmazların içinde karşınızdaki insanın niyetini okumak hiç kolay olmadığı gibi, niyeti kötü olana güzelleştirme yapmanıza neden olabilir sevgi avcılığınız.
ki bunun örneklerini fazlaca da görüyoruz, daha da kötüsü, iyi birini ararken karşınıza çıkan kötü niyetliler yüzünden geliştirdiğiniz tavırlar , hayal ettiğiniz karakterdeki insanlar karşınıza çıktığında onları kırabilir ve tamamen yalnızlaşmanıza neden olabilir bu çıkmazda neler yapıyorsunuz merak ettim doğrusu?
Ben bunu bilemem, her ne kadar bazı konular için cinsiyetin bir önemi olmasa da , nasıl bir davranış sergiliyorsunuz ya da nasıl bir davranış sergilenmesi gerektiğini nasıl biliyorsunuz gibi bir sorunun cevabını toplumun içinde kadın olarak yaşayıp gören siz olduğunuz için, bu tarz cinsiyet nedeniyle toplumda oluşmuş problemlerin cevabını en iyi sizlerin biliyor olması gerekir, bu nedenle merakımdan sordum. Bu benim için zor bir soru.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O zaman gerçek bir ilişki olmaz bence. Bide kızlar genel olarak o zafiyetlerle ilgilenmiyor pek.
O şekilde elde edebileceğim birine aşık olmam
Peki o şekilde elde etme testine sokar mıydınız? Eğer gelirse ona karşı sevginiz azalır mıydı?
Teste sokamam kimseyi test etmek haddim değil ona da uğraşmam, sadece izlerim. Ve evet azalır hatta biterdi. O kadar zayıf karakterde birinin kalbimde işi yok
Yani eğer bu testi yapmış olsaydınız ( ki anladığım kadarıyla bunu kendi karakterinize dahi uygun görmüyorsunuz ) gelmiş olsaydı bile sevginiz tamamen biterdi.
peki teşekkür ederim
Evet, rica ederim
Bedenimle mi elde edeyim? Ne saçmalık
neden saçmalık?
Onu herkes yapar, benim farkım ne o zaman?
Ruh niye var?
Erkeklerin çoğu basit
ama sevdiğin erkek basit değildir?
Kimseyi sevmiyorum ki. Ben hep yanıldım sadece sevdigimi sandım.
Kalbini hislerini istediğimiz için olabilir mi
hislerini sadece hislerle elde edebileceğini düşündüren nedir?
Hislerini bedenini sunan kadina veren adamla işim olmasın isterim anlatabildim mi
yani bedenini de sevmesi senin gözünde onu basitleştirir mi buda o sevgini bitirmeye yeterli doğru mu anladım?
Bedenini de sevmesi farklı önce bedenini sevip sonra seni sevmesi farklı seyler
o farklı şeyleri müneccim olmadığın için anlayabilmen imkânsız birinin seni neden sevdiğini kişiliğine bakarak anlamaya çalışıyor da olabilirsin, ama bu rol yaptığını da gösteriyor olabilir,
sarışın mavi gözlü ya da hayallerinin erkeği denebilecek özellikler oluştuğunda gerçekten bu farklı şeyleri ne kadar düşünüyor olacaksın?
Allah kitap aşkına sarışın mavi gözlükle konumuzun alakası ne
Belki sandığıniz kadar canım degilizdir ne dersin belki birisi bize yaklastiginda neden yaklaşıyoruzdur hareketlerinden?
esmer bir ülkede fazla dikkat çekicidir kadınlar içinde erkekler içinde, yakışıklılık/güzellik standartı yerine koyarak sordum soruyu, mümkünse kırmadan burayı devam edebilir miyiz?
sizi aptal yerine koymuyorum haddime değil ama karşınızda zaafiyeti olan bir cinsiyet var, sen sevgi peşinde koştuğunu iddia ediyorsun, sen dahil çoğunuz öyle iddia ediyor lakin bu sizi aptalca kararlar vermeye ittiğinde, duygusal çıkmazların içinde karşınızdaki insanın niyetini okumak hiç kolay olmadığı gibi, niyeti kötü olana güzelleştirme yapmanıza neden olabilir sevgi avcılığınız.
ki bunun örneklerini fazlaca da görüyoruz, daha da kötüsü, iyi birini ararken karşınıza çıkan kötü niyetliler yüzünden geliştirdiğiniz tavırlar , hayal ettiğiniz karakterdeki insanlar karşınıza çıktığında onları kırabilir ve tamamen yalnızlaşmanıza neden olabilir bu çıkmazda neler yapıyorsunuz merak ettim doğrusu?
Peki siz ne yapmamızı önerirsiniz? Merak ediyorum cidden
Ben bunu bilemem, her ne kadar bazı konular için cinsiyetin bir önemi olmasa da , nasıl bir davranış sergiliyorsunuz ya da nasıl bir davranış sergilenmesi gerektiğini nasıl biliyorsunuz gibi bir sorunun cevabını toplumun içinde kadın olarak yaşayıp gören siz olduğunuz için, bu tarz cinsiyet nedeniyle toplumda oluşmuş problemlerin cevabını en iyi sizlerin biliyor olması gerekir, bu nedenle merakımdan sordum.
Bu benim için zor bir soru.
Çıkmaza giriyoruz evrt
Peki sohbet için teşekkürler
Rica ederim
Sana denk gelmemiştir