Kendisi arkadaşımdı sadece her sabah günaydın yazan kişiydi ama bazen umursamaz diğer gün tekrar günaydın yazardı en son oturuyrm yazmış görüldü attım 7 gün sonra numaramı silmiş tiktok da ekli kendisi bana çoğu konuda uzaktan destek verdiği oldu para gibi ve benimde ona aynı şekilde yazayimmi adım atmayimmi bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok sıkıntı yapan var onu bende yanlislikla atmıştım engel yedim jdkdhdkdjdjd
Yazdnmi tekrr peki😂😂😂
Yüzyüze konusabildim
Tepkisi sertmiydi ben yazmalmym bilmyrm
Yumuşaaar yaz
Ne yazayım yanls anlamazsan niye sildinmi yazaym günlük bir konusmami yapaym
Yuzyuze konusursan daha iyi olur ama yapamayacaksan niye sildin diye yaz
Benim de başıma geldi, gene yoğun olduğunu yazmıştı goruldu attım, sonra tekrar yazdığnda tekrar attım ondan sonra fa engelledi arkadstik ayıp etti ya
Yavrum bu bana hep yapyrdu ama her sabah o yazyrdu aynisini yapmaya başladım çocuk bugün silms beni
Işte benimde aynı gibi kanka boş ver ya ayıp yani yaptıkları
Bana bir para dilencilerle ilgili bir video bulmstm çok para kastiklarini falan benim güzel kardeşim ol sat beni demişti erkek yani bunu diyen o kadar samimiydik bilemiyrm inan
P*zeveng***mm o 😂😂
Allah seni🤣 ben çok sasirmistim knk önce çıkardı kendisi ile beni de sonradan engelledi neden sence çıkartırken engelleseydi 🤣
Bir gorulduden sonra ikinci yede atılmaz be knk😂😂😂 bence ben yine dayanamaz profile bakarm diye engellems elbetki doner ama bulstysanz falan biz sanaldandi zaten çok uzak bana aşırı samimiydik ama her muhabbet döner para konusundada aynıydık
Kankaa sınıf Arkadaşım 🤦♀️
Seni hayatta unutamaz anca benm tiktokumda ekli bir engel gelir mi beh ordanda,😂😂😂
Numaramı kendisi ezbere biliyor
Yok ya kaç ay oldu 1 sene olcak nerdeyse hahaha
Engelleme kiz
Ben kaç kere gel benim şehire diye yolunu yaptm gelmem diye kibar bir şekilde reddetti ama her sabah benle uyanmaktan vazgecemedi artk başkalarıyla yatıp kalkyrdr herlde🥺
Gunaydn iyi geceler olarak🥺😂😂
Zaten umursamamışsın umursama geç gitsin unutursun 3 5 güne👌
Hep ben ona yukarı yazmadm geç yazyn diye trip atyrdm calsyrm falan filan diyordu
Ama her sabah o yazyrdu
Çalıştıgı için yazamıyordur bazı sirketler telefonla oynamaya bile yasak koyuyor
Haklisin da bak ben sana günaydın diye cvb verdm ya napyn yazdın diğer gün cevap vermezsn be hem de gunaydn olarak dönüyordu aynısını yaptm diğer gün yazmayı kesti
O zaman boş ver sal gitsin ya
Bir kere daha oldu ben sana değer veriyorum diye mesj atmstm her sabah yazdı yine denemeym bari😂
boş ver boş ver onuda umutlandırma kendinide
Umut çok verdm de hiç yürümedi ve her zaman gunaydn sık yazdı ben bunu sorduğumda sürekli yazsam engeller bikarsn dedi
Hahahahaha bence günaydın yazcak birini arıyorsan yeni birini bul 😃
Ben bunu bana yazdırmak için ne yapsam ki tiktokta ekli ağlayıp videomu atsam dayanamaz belki😌😂
Bence illa ona gerek yok😃
Ben taktm buna ya birde bizim bunnla telefon gmailleri aynı bu. Kadar samimiydik düşün bana yapilrmi behh🥺🥺
Yapmış demekki yapmaya cesaret etmiş
İstemiyor galiba artk her sabah yazdı ama dahası gelmedi ben napyn insan bir yürür diyecegmde bir sevgilidende samimiydik
Bence sevgili olmak istememis seni arkadas gibi görmüş
Güzelsin hossun ama yürümem diyordu hatta arkadsmla konustrdm bunları sen daha iyisin dedi durdk yere
Uzaktk birde o başka şehirde aramz 15 saat😂
Hahahah bütün detayı yorumdan anlattım maşallah gt yapsana bi
15 saati çekermi oda var tabi
Ne yapaym yazaymmi😂
Aynen👌
Gel dedim gelmeym burdan bile çok gülüyoruz demisti
Ne yazaym mesela erkeksin sen triplemi giris yapaym
Lan ona değil😃😃😃😃o seni daha umursamaz benden demesi sen yerine yanındakini begenmis burdan çok gülüyoruz demesi bile saçma demekki dalgaya alıyor
Gaza gelip yazmaya gitme şimdi😃😃😃
Gittin bile bence😃😃😃😃😃😃😃
Yazmadım sen yaz dersen yazcm bak😂😂
Tiktok hesap adın ne?
Yanindakinden daha güzelsin dedi tam tersi hatta ben senn nunarani ona vereyim dedim , orla konustrmaya calstm çok kızdı
Sen yanls anladn beni
Tamam anladım anladım
Soru sordum😃
NAPCAN yorummu yapcn videolarima😂😂😂
Bu kadın neden ağlıyor yaz bari, 😂
He söyle bi
Yok öyle yazmıcam söyle bi yav😃
O burdan yazlmazki biri gider soru sormuş gör bu kızı yazar 😂
Yaz sen 2 dakika sonra görüşü sil benim gözükmez😃
selim_can60
2 dakika burdan yaz ne yapacaksnki
Tiktok hesabını merak ettim en fazla engellersin yav 😃
Ekliycem bekle
Haber ver burdan
Gizli hesap
Ekle
bu konular cok karisik ne diyecegimi bilmiyorum ama akisina birakmamalisin bende buna benzer bi olay yasadim akisina biraktim ve hic konusmamistik bi konus olmuyorsa bidaha yazmazsin
Tavır alcak belirli süre ben sinir olcam en son böyle oldu ,15 gün konuşmadık ben sana değer veryrm yazdm hep o yazmaya başlamıştı bilemedm şu an
yaz bence
Güzel kızsın ama ben sana asla yan gözle bak diyip duruyrdu askerlik arkadaşım gibiydi kendisi bilmyrm inan yazaymmi
Ya birde bu bana hep yapyrdu onun yaptığını ben yapmaya basladm umursamama yani hemen sildi ben canım hep yazdm o ama her sabah illa benle uyanır yazardi
yaz bisey kaybetmezsin yakinmissiniz zaten terslerse yazmazsin daha
Yarın yazaym bari şimdi karın ağrısı yapms demesn daha yeni sildi😂😂
Sen niye akışına bıraktın yazmadn peki?
onun yaptigi sey fazla kiriciydi onun konusmasini bekledim sonradan pisman oldum ama keske konussaydim dedim
napaydı
Hep o diğer gün yazyrdu trip atyrm diye ayar oluyordu akışına bıraktım daha doğrusu onn yaptklarini yaptm sildi beni
Keyfin bilir
Keyfim çok umursamadigi oldu yazma diyor aklım başka diyor 😂