Arkadaşlar merhaba eski sevgilim numaramı silip geri eklemiş sizce benim numaramı geri eklediyse diğer eski konuştuklarınında numarasını geri eklemiş midir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eskilerden hayır gelmez. sadece sevişme elemanı olursun onun için. canı istiyordur şimdi listeyi karıştırıyordur
Açıkçası arayış içinde olduğunu düşünüyorum büyük ihtimalle eklemiştir ama sana karşı bir şey hissediyorsa eklenmemişte olabilir
Bana karşı birşeyler hissetseydi çabalardı ama birtek ben çabalıyordum geçenlerde 1 yıl önce konuştuğu kız yazdı ona bile cevap vermiş. Onu kıskandırmak istiyorum beni kaybettiği için pişman olsun istiyorum sence ne yapmalıyım sen bir erkeksin az çok erkek milletinden anlarsın
Mesaj atıyorsa umursama eskidendi o de yeni erkeklerle tanış foto at üzgün değil mutlu olduğun hissiyatı yansıt sonra cidden seni bir gram sevmişse deliye döner
Erkeklerle konuşan birisi değilim o yüzden arkadaşım yok öyle başka sence ne yapabilirim
O zaman onu umursamadığını sadece gelip geçici bir şey olduğunu yansıt ya da hissettir mesaj atıyorsa 6 7 saat sonra cevap ver yoğunum bu çok yoğunum falan..
Ben mesaj atmasam mesaj atmaz çünlü biliyor benim sevdiğimi ve yazacağımı
Bak işte anladın mı kendi kendine diyorsun umursama herhangi bir insan olduğunu ayrıcalıklı birisi olmadığını davranışlarınla belirt
Numarasını dün akşam sildim geri mi ekliyim yoksa böyle mi kalsın
Geri yükleme mesaj atarsa kimsiniz falan diye sorarsın onu takmadığın anlar ve zoruna gider
1 2 gün önce yazan ben şimdi kimsiniz mi diyim 🙂
Evet öyle de kusura bakma telefonu sıfırladım de numaralar gitti falan en azından senin burda gösterdiğin tepki önemli
Umarım yazar da ben de öyle derim çok sağol gerçekten
Ne demek her zaman dikkat et kendine
Sence yazar mı bana
Yazmazsada kaba bir tabirle hadi ordan olup gitsin yani sen bu kadar umursadığın halde o seni takmıyorsa senin değil onun ayıbı
Umarım pişman olur ve umarım onun numarasını sildiğimi farkeder
Umarım olur ve kaybettiği şeyi anlar.
Çok sağol Allaha emanetsin
Ne demek her zaman burdayım Sendee
Cnsellik konştgnuz oldu mu hiç
eklemiştir net şu an yoklukta büyük ihtimalle
Onu kıskandırmak istiyorum sence ne yapmalıyım
konuşuyo musun şu an
genelde yanında bi erkek varsa kıskanıyo ya gerçekten bişey hissediyorsa yoksa siklemez
Arada bir ben yazıyorum öyle konuşuyoruz benim numaramı silmişti instagramdan çıkarmıştı 1 hafta önce sonra 1 kere ben yazdım iyi misin diye ertesi gün numaramı eklemiş
yazdığın için eklemiş olabilir mi
Evet öyle düşündüm bende ama numaramı eklemeden önce whatsapa çok çok nadir giriyordu ben ona mesaj attım soğuk konuştu ertesi gün numaramı geri ekledi ama whatsapa nadir giren insan sürekli whatsapta 1 saat boyunca çevrimiçi sence neden
senden sonra öyleyse vardır birşey
Nasıl yani
sen yazdıktan sonra wpde sürekli çevrimiçiyse senin içindir
Bana yazmıyor ki ve 1 saat boyunca çevrimiçi
o zaman başkası vardır yazma yazarsa yazar ya da sen şey et diye açık bırakıyodur
Bu arada onun sürekli açık olduğunu görünce numarasını sildim sinirden sence böyle mi kalmalı yoksa geri mi ekliyim
sil ya yoksa bakcaksın sürekli aktifmi değilmi en iyisi böyle yazarsa yazar yoksa
ritüel yap lsbwowbwodkwpdlwğs
Çok ritüel ler yaptım da işe yaramıyor sanırsam ☺️
inanarak yap
enerjini çok gönder
Senin yapıpta gerçekleşen bir ritüel in var mı tavsiye edeceğin
Deniyecem inşallah
gizem dağınkiler oluyo
Tamamdır çok çok sağol
ricalar işe yararsa haber ver
Tamamdır inşallah yarar da bende haber ederim sana 🙂
Neden olmasın
Onu kıskandırmak istiyorum ama sadece birbirimizi de numaralarımız var takipleşmiyoruz nasıl bir paylaşım yapsam da kıskanır
Sevgili bul paylaş sonrada otur seyret
Beni sevmedi sanırsam sevseydi şu an hayatım da olur çabalardı ama birtek ben çabalıyordum şu an onu deli gibi pişman etmek istiyorum
Dediğimi yap işte
Benden daha da soğumaz mı
Kıskanır
Erkeklerle pek konuşan birisi değilim sevgili bulmam biraz zor pinterest diye bir uygulama var sevgili storyleri bulup paylaşsam mı sence
İnstagramdan mı
Hayır
Belkide