Bir flörtüm var. Ve sevgili olucak gibiyiz. Sporu çok seviyor ve her gün Spor salonuna gidiyor en az 3-4 saatini harcıyor. Haftanın iki üç gunude boksa ve maç oynamaya gidiyor. Böyle sportif olmasını seviyorum hemde sağlıklı besleniyor. Onun sayesinde bende sağlıklı yaşamaya başladım. Neredeyse küçüklüğünden beri spor yapıyor hergun. Hiç aksatmadan onun hobisi spor yapmak. Evlensek bile balayında gideceğimiz zaman yine spor yapacağım diyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
genelde psikolojik sorunları oluyor asi sinirli narsit olurlar ve çok aşıri ilgili gibi dururlar ama kendilerinden başka kimseyi sevmezler
Evet geçmişinde birkaç şey yaşadı. çok ezilmiş ve bu yüzden spora başlamış. Arkadaşlarına karşı bazen asi oluyor ama yinede seviyor onları. Bana karşı gayet nazik ve bana asla asi davranamaz. Ailesini çok seviyor ve benide seviyor.
tabiki hepsi oyle değil ama %90 nı asabi sinirli olur zaten oyle hırs yapıyorlar acıdan zevk alıyorlar o spor yaparkenki yorgunluk acı ağri terapi gibi geliyor onlara. Herseylerini mukemmel gosterirler aile arkadas ama aslinda yalnız hissederler kimseye guvenmezler cok sıkı tutup pat diye birakırlar istedigin kadar çok seviyor de kaybetmekten korkmazlar psikolojileri bu yonde yani
Evet resmen 100 kiloluk ağırlık kaldırıyor ve hiç yorulmuyoe. Ben koşu bandında yarım saat koşamiyorum o ise en az iki saat koşar. Biraz yalnız oldugunu düşünüyorum pek derdini kimseye anlatmaz. Ve eski sevgilileriyle hep uzun ilişkisi olmuş ama hep kızlar bırakmış onu aldatmislar. O asla beni birakmaz
kafasında kuruyorda olabilir yani sana eski sevgililerini anlatmasida normal degil. Kosulsuz guven ve deger verir bu tipler bak sonra birden ceker feleğin döner söyliyeyim kendini kaptırma oyle insanlae kimseye guvenmez sanada guvenmez hep bir kotuluk bekler tetikte gezerler hata yapmani kollar yani
İlk arkadastik. Topluca arkadaşlarla içerken eski sevgililerini anlatmisti. Bırakacağını sanmıyorum herkes sadık olduğunu söylüyor. Tüm tanıdığı kişilerle tanıştırdı beni
Diyorumki sana kosulsuz guven deger verir sınirin otesinde hak etmedigin kadar ilgi verir sonra birden degisebilie bunlarin psikolojisi boyle sen kaptirmissin kendini
Hayır böyle bir şey olmaz asla. Her insan kötü degil. Sen neden bu fikre kapıldın
@gokkusagimkayboldu0 çok doğru bir tespit geldi bana bu. Elbette istisnalar vardır soru sahibinin ki böyle olabilir ama bence de geneli böyle.
@Nanana12t Genelde konusmaları kurdukları cümleler uslupları bile birbirine benzer. Yani şoyle bir sey var onlarda durup dururken öyle olmuyor streslerini öyle atıyorlar ve farklı bir kişilik ediniyorlar zamanla öyle ilerliyorlar
Herkes aynı değil elbette ama bahsettiğin tipte insanlar var bence de. Kişilik değişebilir bir şey değildir ancak bazı huylarını törpüleyebilirsin biri narsistse hep narsistir ondan hep dikkat etmek lazım.
@Nanana12t Hayır narsistlik değil mesela ya bir seye üzuluyorlar kızıyorlar buyuk bie kin duyuyorlar herkesten her seyden kendilerini soyutlayıp spora veriyorlar cok mutlu cok huzurlu havasinda takıliyorlar ama huzursuzlar yani kimseye guvenmesen kimseye inanmasan mutsuz hissedersin kaybetmekten korkmayan insan mutsuzdur çunku daha once zaten kaybetmemesi gereken bir çok seyi kaybetmiştir
@gokkusagimkayboldu0 he okay ben narsist diyince o yüzden öyle söyledim. Demek istediğini anladım, bir duygudan kaçmak için kendini bir alışkanlığa vermek ki spor gene iyi içki ve bunun dışında bir çok başka zararlı alışkanlık varken. Ama eğer ki bu birisinin duygusuyla oynamaya veya zarar vermeye dönerse bu artık kalp kırıklığı değil kendi kötü kalbidir ondan oraya dikkat çektim.
@Nanana12t O tipler çok zeki olur herkes anlayamaz. Çok kolay manipüle edebilirler ama herkes oyle degıl sevdigi için spor yapanlar ayrı insanin kendine bakması spor yapması kötu bir sey degil normal bir şey kastettiğim o değil o durum farklı
Elbette ben de ondan bahsediyorum zaten. Manipüle etmeye kalkan insanları farkettiğin an uzaklaşılmalı onun dışındaki insanlar da elbette var her spor yapan elbette dahil değil. 😁
Spor iyidir cinsel hayatindada degisik sporlar yaptirir sana hic bilmedigin hareketler yaparsin havada asili kalirsin degisik tekmeler atarsin haha😂 kendimde sporcu oldugum icin normal spor yapmana gerek kalmaz
Sjhsdhs bende spora gidiyorum işte baya fit oldum
Kıvılcım çıkartirsiniz evi felan yakmayin yaninizda su yangin tupu bulundurun 😂😂hafghj
Tamam öneri için sağol fkdjd
Puhaa 😂
3/4 saat spor yapıyor ! Abi proteinleri yakıyor o bak dikkat etsin 😅 Hayır yani 3/4 saat spor nasıl yapılıyor mdmdmdkd
Gerçekten de öyle. Hatta bazen daha faza.
Başka spordan bahsetmistir o😀ama yapar yani rahat ol
Hayır küçüklüğünde beri spor yapıyor
Sen beni anlamuyon boş ver
Soru nerede? Sağlıklı yaşam tercihi olan bir adam, her koşulda seni mutlu eder.
Aynen bende öyle düşüyorum ama onun arkadaşlarıyla da samimiyiz. Ve onlar sevgilimin çok fazla spor yaptığını söyledi. Onlar rahatsız oluyormus
Onlara ne ya?
15-20 yıllık arkadaşları. Ve etrafındaki herkes çok spor yaptifini ve onlarla buluşmadigini söyledi. Bana da kuşku uyandırdı. Eğer evlenirsek benimle ilgilenmez mi acaba
Evlenince seve seve ilgilenecek. Merak etme.
Annesiyle konuştum seninle ilgilenir diyor hemde baya. Ama sporunu da aksatmaz dedi
tamam en sportif sevgili sende kanka
Hayır soru için paylaştım başka derdim yok
Benim gibidir desem 🙈
Başka hayatı yoksa spordan başka sıkıntı
neden
Hayır günün çoğunu spor yapar. Arkadaşlarıyla Ve benimle takılır. Neden sıkıntı ki?
senin gibi hatunum olsa beraber kaldirirdi
o kişi benim
Her gün mü spor yapıyorsun
haftanin 4 gunu gunde iki saat agirlik kaldiriyorum
Benimkisi her gün kaldırıyor ağırlık ve yaralanacak diye korkuyroum