Arkadaslar ben bu Futbolcuya 2 senedir asigim resmen hatta ona actigim instagram hesabim bile var. Ona yaptigim Editlere bakabilirsiniz: kaii_havertzz29
anneme ve babama bile söyledim bu durumu yane ama sevgilisi var ):
Sizde benim gibi ünlülere aşık oluyo musunuz abshshdhs?
Ünlülere aşık olmak alışkanlık haline geldi artık. Bir de öyle tuhaf ünlüler buluyorum ki zaten birçok kişi tanımıyor. Tan vardı mesela bir ara sonra Nev Instagram'da da bir adam vardı yabancıydı tabii böyle tanınmış kişi falan diyordu ama ona çok fazla bakmadım. Son birkaç aydır da geralta. Gerçi artık enişteniz var gözüm ondan başkasını görmüyor görmekte istemiyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim sevgilim bile olsa mesela ben o sevgilimede bu cocukdan bahsederim yani bilmiyorum ahhdhsdhwh
Ünlülere aşık kızların genelde sorunlu olduğunu düşünüyorum. Şahsi algılama inan ki hayatlarında hep bir eksiklik vardır. Mesela hoşlantı olabilir ama bazıları dövmesini bile yaptırıyor. Fanatizm derecesinde aşk
e tabi canım olur öyle arada da aşığım kısmına bence daha ziyade hayransın daha çok çünkü ben tanımadığın konuşmadığın yakınlaşmadığın birine aşık olunabileceğini düşünmüyorum aşk ve hayranlık başka şeyler.
Ama nedense hic bir unlu ilgimi cekmiyor ya. Evet begeniyorumdur ama oyle yogunluk vs asla. Gerci benim duygularim koreldi artik 6. Yilima giriyom sap olarak 😆