Ben çok net söylüyorum asla değilim. Merak ettiğim veya sosyal medyadan takip ettiğim tek bir türk veya yabancı ünlü yok. Neden olsun ki onların lüks ve şatafatlı hayatı beni neden ilgilendirsin ki. Ben kıskanırım da öyle şeyleri hiç gerek yok.

Ben çok net söylüyorum asla değilim. Merak ettiğim veya sosyal medyadan takip ettiğim tek bir türk veya yabancı ünlü yok. Neden olsun ki onların lüks ve şatafatlı hayatı beni neden ilgilendirsin ki. Ben kıskanırım da öyle şeyleri hiç gerek yok.
Hiçbirisi umurumda değil. İlgilenmiyorum da.. Sadece yüzü vücut tipi bunun gibi olan kadınlara düşüyorum. Gerisi çöp.
Cevap
7Cevap
Ünlüleri takip etmiyorum.
O zmn paylaşma da gerek yok kız 😂🤭
Neyse dediğin gibi benim işim yok birde bu egolu para düşkünü ünlülerimi takip edecem..
Kendal jenner bebeğim hariç takip ettiğim kimse yok değilim yani
Özellikle aile şöhreti ve parasıyla kazanılan ünden ne beklenilir ki. Kendall, gigi, bella vb... Ama kylie bir şey diyemiyorum çünkü en azından olan parayı mantıklı şekilde kullanarak 10 100 e katladı
Kendall girişimci bir kadın. Kendi kozmetik markası ve 818 diye tekilası falan var. Yapıyo bir şeyler jdjf tabi bana ne bana ne faydası var ama işte dediğin gibi aile tarafından da şanslı ühüğ.
Hayatları değil ama bazılarının ya kalbi ya da yüzü çok güzel
hiç takılmam aklıma elmezler ama güzelleri sevrim :D
Hiçbir zaman olmadım
Banane ünlülerden dlaşc
👍👍
Bakarım arada
Hayie
Bazen😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?