Biri bana akıl versin dalga geçmeden 🤷🏻♀️4 senelik bir ilişki bitti ayrıldık 12 gün önce. Tabi bu 4 sene içinde ayrıl barış olaylar oldu ama bu defa ciddi bir bitiş ayrılıktı. Neyse bu heryerden engelledi beni sonra laf sokmalı paylaşımlar daha sonra kayboldu ortadan hesapları da sildi derkennn dün piyasaya çıktı birileri Instagram hesabımı çalmaya çalışıyordu anladım o olduğunu 20 25 defa yenileme geldi falan ama o olduğunu anlayınca yazmadım da. Yazmam için yaptı belli ama sonra engeli kaldırıp saydirmaya başladı bize bunu nasıl yaptın beni aldattın ihanet ettin bilmem ne halbuki işin içinde aldatma yok kendi paronayalari. Sonra dedi hacker birine 2 bin verdim instani çalacak wp bilgilerin elime gelevek dedi bu arada wp benim apk modlu yani sonra dedi birazdan sohbetler elime ulaşır kafayı yemiş sonra dedim seni de yapanı da polise vercem özel hayata izinsiz müdahale falan. Neyse işte eminim beni aldattın kendine güveniyorsan wp kodunu ver bakacam yalnız 4 sene içinde hep bu tarz kavgalar yaşandı çünkü ilk aşkı aldatmış onu 🤷🏻♀️ her seferinde kendini açıkla anlat ispat et barış devam etsin durumları olunca artık yeter dedim ya yeter inanmayı biseyleri ben ispat etmeden de öğrensin dedim bu sefer böyle oldu. Yani demem o ki hem aldattığımi düşünüyor hem bana senden nefret ediyorum diyor hemde geliyor benden ispat istiyor. Niye ispat edeyim ne olacak ispat edince diyorum seni kötü anmayacagim gerçekten sevmiş beni aldatmamis diyeceğim diyor. Bu ne yapmak istiyor? Barışmak mi istiyor yoksa hırs mi ego mu ben anlamadım. Gece gene saydırdı engelledi beddualar falan etti. Bana wp kodunu vermeden adını bile anmam senin falan yazmış. Amaci ne bunun? Benim ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hast ruhlu bıtmısken barısma bıdaha hayaatını zından eder boylesı bırak ınceldıgı yerden kopmusken ırtıbata gecme
Dün diyor ömrümde iki kadını sevdim diğerleri gelip geciciydi ilki aldattı ama sende onun gibi çıktın sende aldattın diyor. Delirmemek elde değil anlatıyorum açıklıyorum yok sen niye modlu wp kullanıyorsun kullanıyorsan demekki beni uyutup orada konuştuğun kişiler var delircem madem aldattığıma bukadar eminsin niye 10 gün sonra çıkıp geliyorsun yazıyorsun ben anlam veremedim. Modlu whatsapta karşı taraf mesaj atıp silince yine de görünüyor sırf bu yüzden kullanıyorum anlatıyorum ona da açıklıyorum ama nafile beni canım yerine koyuyorsun diyor. Dahası benim sulalemin sosyal hesaplarına kadar didik didik araştırma yapmış durmuş. Hayır anlamadığım aldattığımi düşünüyorsa niye geri geliyor geliyorsa niye beni aldattın diyor benim beynim yandı duygusal olduğum için şu an mantıksal bakamıyorum olaylara
Duygusalda öantıksalda bakma zaten ınan olmaz ondan
Sureklı suphecı bı ınsanla bı gelecegın olabılır mı? bence hayır
Cunku bunu evlıykende yasıyolar evden cıkarmamalae daha sert kotu ımalar o yuzden bu tarz kısılıklerden kopun uzaklasın
Hayatını zehır etmesınden ıyıdır
Kendı ıcınde ne yasıyosa dusunurse dusunsun de ıspat vs bosa caba bugun bunu ıspatlasan yarın baska sey cıkaracak zaten
Hah ağzına sağlık işte durum tam bu.. Ya bu kaçıncı ispat edişim ardı arkası kesilmiyor sürekli kendimi biseyleri ispat ederken açıklarken buluyorum e artık yeter dedim biyerde e ben yeter deyince demekki doğru demekki yaptın demekki varmış nasıl yaptın nasıl ettin sonra yok geçmişteki kavgaları öne getirdi hatta yememiş içmemiş eskiyi düşünmüş durmuş şu zamanda böyle yapmıştın böyle davranmistin demek bu yüzden işte gülme emojin değişti demek konuştuğun kişi böyle gülüyor. Falanca gün şuraya gitmiştin demekki onla olmuşsun ya neler neler durmuş durmuş kurmuş kafasında. Evet tam senin dediğin gibi ben biseyleri ispat ettim ettikçe aradan Bi süre geçiyor başka bisey onu da ispat et yine başka bise ama hep sonuç aynı ben ispat ederim barisilir özürler dilenir devam edilir. şu an tek fark ben ispat etmeyi bıraktım ha insan yerine koydum yine de sözlü açıklamada bulundum yetmedi yetinmedi wp kodunu istedi bende vermem vermeyeceğim deyince koptu yine tantana. Bu bana takıntılı olabilir mi sence
Takıntılıda olabılır ama zaten saglıklı dusunmedıgı asıkar o yuzdne mumkumse dırekt ırtıbatı kesın heryerden
Yuz yuzede asla gorusme neler goruyoruz haberlerde
Saplantılı ınsanlar herzaman tehlıkelıdır
Bu kişi ile ilişkimiz zaten uzak mesafe ilişkisi bu denli paronaya olmasına etken galiba biraz da bu durum sebep oluyor. Geç yazsan nerdeydin nie geç yazdın son görülme şu vakit kime yazdın ss at bakcam kimle konuşuyosun. Gittiğin yerde erkek var mı. Patrona gülücük emojisi atmışsın niye attın market elemanına soru sormusum niye erkeğe sormusum kadına sormamisim. Daha coookkk şey çok. Tamam bu adamı seviyorum da bende yoruldum yordu insan kendini sürekli ispat etmez ki ya sürekli yanlış anladın öyle değil böyle demez ki. Ayrıca evet Dunku hareketleri korkuttu beni daha evvelde bu sebeplerin birinden ayrılmaya kalktım aileme akrabalarıma yazmakla beni rezil etmekle falan tehtit etmişti beni dinleyeceksin barisacagiz falan diye. İşte dünde böyle olunca dedim bu ne yapmaya çalışıyor kapalı şekilde yine tehtit etti beni kendine kinlendrme intikam aldirtma ya wp kodunu ver ya da bana yazma dedi e canım bana yazan sensin rahatsız eden sensin benim seni aldattığımi düşünüyorsan ne iletişime geçiyorsun benle git ne halin varsa gör. Ya çok doluyum öyle böyle değil. Senin de başını sisiriyorum kusura bakma hakkını helal et
Yok estagfurullah ama uzak olmasına sevındım
Kısısel bılgılerıne hakımse numaranı degıstır hesapalrını kapat bı sure kullanma ha ılla zorlayıp rezıl ederım dıyosa et hadı buyur de korkma
Sındırmeye calısıyo zorbalıkla
Baya bıldıgın hasta yanı ıyıkı kurtuldum dıye sukret
Ayy hesapları kapatsam bu sefer ortalığı ayağa kaldırır bana ulaşamayınca ummadık yerlere saldırır. Bunu da yaşadımmm bana ulaşamayınca arkadaşın hesabına ulaşmış oradan da kocasının iş yerine ulaşmış beni sormak için 🤦🏻♀️ benim yüzümden epeyce sorun yaşamışlardı. Ortalıktan kaybolma fikri iyi deyil gibi. Geçenlerde fal baktrmistim falcı bana ben ona hiç bisey anlatmadan dedi ki kurtulduğuna sevin bu adam kliniğe gitse yatirirlar öyle kafa gidik bunun dedi. Sana takintili dedi ilerde bir beğen de sen olma celladına aşık olan kadınlardansin sen dedi. Bu adam bu huyundan geçmez evlenince ben evde yokken birini mi aldın der dedi suslensen niye süslendin bisey mi var der dedi şizofren derecesinde bu kişi dedi. Şiddete meyilli var falan dedi Bunları ona ben sadece anne adı vermemle anlatmış olması da ayrı bir konu. Kadını dinledim uzak durdum adım atma dedi atmadım ama kendi çıktı geldi. Şimdi sende böyle diyorsun demekki uyanmam lazım biyerde artık
Hayır bende de canım var bırak neye inanıyorsa inansın ama yok durup durup bana bu iftirayı atamaz diyorum bende deliriyorum insan yapmadigi şeyle itham edilince zoruna gidiyor. Öte yandan iyiler çabuk unutulur sen beni kötü hatırla diyesim de geliyor 🤣 Allah bana akıl fikir versin doğru yoldan ayırmasın başka bisey dilemiyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!