Sizce bir anormallik var mı?

Merhaba, nişanlımın iki instagram hesabı var. Birini öyle takipçi kasarım diye açtı ama çok uğraşmadı, kaldı öyle. İşte 50 takipçisi falan var ama ben takip etmiyorum o hesabını. Bana başta istek atmıştı bende beklettim isteğini, sonra da üşeniyorum ya neyse kasmıcam dedi isteği geri çekti benden. Fakat bir 45 takipçi falan duruyordu. Hesap kendi ismiyle ve bir tane fotosu var orada. Diğer kendi hesabında ise bizim nişan resimlerimiz falan var. Neyse bende bir uygulamadan diğer hesaptaki takipçilerine bakayım dedim, orada da bir kız gördüm. Kendi hesabında o kızla takipleşmiyorken 50 takipçilik ve bizim resimlerimizin olmadığı hesaptan o kızla takipleşiyor. Gerçekten çok şaşırdım ve kızın kim olduğunu bilmiyorum. Ardından bende sordum. "bu kız iş arkadaşımdı, Malatya'lı, hesabı ilk açtığım zamanlarda istek atmıştı, birkaç gün takipçi kasıcam diye uğraşmıştım ya, o ara işte. Ben kimseye istek bile göndermedim, millet yeni hesap sanıp gönderiyordu. Bunlar işte o ara ilk açtığımda geri döndüklerim. Sonra da kasmayı bıraktım ya, kaldı öyle. En son ne zaman girdim bu hesaba bilmiyorum baya olmuştur. Kapatmayı da beceremedim kaldı öyle" dedi. Ben istek atmıştım, isteği kabul etmedi, zaten kullanmıyorum aşkım dedi ama sonra internetten hesabın nasıl kapatıldığına bakıp hesabını kapatmış. Ama normal hesabı dururken kızın diğer hesabına istek atması garip geldi, hani hesabı arattığında bence ana hesabı da çıkmıştır nişanlımın. Gerçi o zamanlar nişanlı değildik ve kendi hesabında bile resimlerimiz yoktu, art niyeti olsa oradan da takipleşebilirdi diye düşünüyorum. Sizce üstünde durmalı mıyım?
Sizce bir anormallik var mı?