Sevgilime karşı kendimi değersiz ilgisiz hissediyorum?

26 yaşındayım 2 yıldır uzaktan ilişkim var hayatımda daha önce hiç sevgilim olmadı nasıl anlatsam bilmiyorum ama sanki peri masalları gibi çevremde benim gibi seven hiç görmedim hani örnek vermek gerekirse watsaptan bir şey yazdığımda cevap verecek diye elimde telefon mesaj kutusunda başka birsey yapmaksızın meraklı şekilde 1 saat beklediğimi bilirim daha önce bir kaç kez buluştuk ve kesinlikle evlenmeyi istiyoruz hatta yatak odası oturma odası seçtik bile evimize ama bir süredir kendimi değersiz hissediyorum ve sallantıdayız ayrılma noktasındayız ve sebebi kendimi gerçekten ona karşı değersiz hissediyorum eskisi gibi yazışmıyor konuşmuyoruz mesela watsapa giriyor bana cevap yazıp başkalarıyla yazışıyor ben bir şey yazıyorum ve bir kaç dakika sonra çevrim içi olduğu halde mavi tık oluyor cevap yazıyor ve tekrar kimle yazışıyorsa onla devam ediyor ben de bir şey yazıp tekrar bekliyorum eskisi gibi bana vaktide yok çevremde bana hep sert derler kolunu koparsalar gıkın çıkmaz vesaire ama ayrılığı düşününce gözlerim yaşarıyor ve benden ayrılıp başkasıyla birlikte olma düşüncesi beni çok kötü yapıyor eğer böyle bir şey olursa saçma gelicek ama intihar etmeyi dahi düşünüyorum yani ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmak diye bir seçeneğim yok yapamam ama nasıl düzeltilir onuda bilmiyorum tek bildiğim çok seviyorum kısa süre haber alamazsam kafayı yerim
Sevgilime karşı kendimi değersiz ilgisiz hissediyorum?