Bende sevgilin var ama kendini tutuyorsun sandım jskdsd Bende kendimi tutuyordum sevgili yaptıktan 2 ay sonra deliler gibi hergün yiyişmeye başladık ksjdssd
Benim de hiç sevgilim olmadı cinsellik de yaşamadım ve inanılmaz zorlanmaya basladim ramazanda dahi. Ben de biseyler yaşamak istiyorum ama bilmiyorum kime patliycak. Yüzeysel biseyler yaşamak istersen birbirimizin ilklerini yaşayabiliriz. Yani yüzeysel olarak
Belli olmaz Eğer bekaretini verirsen diktirirsin Ve bir imamla gizli şekilde bir dini nikah kıyarsın Ve ilişki öncesi doğum kontrol hapı atarsın Resmi kayıtlarda görülmez Gizli bir şekilde Kıyarsın Ama bekaretin bozulur sa diktirmek zorunda kalacaksın diyelim ayrılırsan sevgilinden Ve Sakın arkadan yapma Haram dır, sağlığını bozar
Neyi yapamazsın Bir iki ön sevişme sonra gerisi gelecek Sonrada malum Zina yapma o zaman Sadece öpüşme, elleşme, nude atma, sanal seks, ön sevişmede kalsın
🤣🤣 basit olursun gözünde git mastürbasyon yap düşüncelerin gider biter rahatlarsın girme ilişkiye günahı var bir anlık yaparsın sonra tekrarı olur hiç yapmamak en iyisi olur senin için
Birçok tenlere dokunuyorsun ve yaşadıkların sana inanılmaz gibi gelirken günahlarını toplarsan zina yaptığın süreç ve en önemlisi bir sürü insana dokunarak onların sana dokunması vs samimiyetin olmadığı iki bacak arası sadece hayatını fazlasınla zora sokmaya başlıyor bir süre sonra bağımlılık oluyor vs vs çok çok uzun boş ver yapma en iyisi mastürbasyon yapar gerçekten Körelt kendi yeter sana
İyi ne güzel işte iki kızla da beraber oldum vallaha kendinden iğreniyorum baktığımda herkrse güzel gelir ama gene sen bilirsin saygı duyarım sana başka şeylere odaklan
39 Evet fazlasiyla cazip. Senin buna ihtiyacin var. Farzetki sen konusmak icin geldin ben tuttum altima aldim. Sen bisey yapmiyosun yani 😃 Hele bide fazla suluysan offff yalamaya doyamam hem ön hem arka
Bu zaten ciddi bi teklif degildi ama bu kadar acsin azginsin sanal seks yap rahatla. Icinde tutma beden ve ruh sagligi icin ihtiyacin var buna. Daha kimbilir ne zaman evlenceksin
Duzenli mastürbasyon yapiyo musjn? Ve hayallerinde en cok seni ne yapmak tahrik ediyor? Sanirim yalanmaktir ve nedense senin boyle tecavuz, iki erkekle olmak gibi zevklerin var gibi geldi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hem ayranım dökülmesin hemde olmasın öylemi 😂 yok öyle bir dünya 😂
😒😒
Neden günah olsun böyle ince düşünme sevdiğini biri tabiki brişeyeler olucak
yok ya bilmiyorum cok vicdan yaparm
Sen hislerinle hareket et gerisini düşünme
iste kotu hisediyorm
Kendini kötü hissetmene gerek yok herkes sevdiğinle yaklaşıp ilişki yaşıyor bu dünyanın en doğal şeyi
İçinde kalmasın illa sevgiliye gerek yok adım adım yaşayabilirsin bu konulara uzak kalma hayatını bi parçası
hem ayranım dökülmesin hem totom dikilmesin zor 😂😂
ikiside olmasin😬
zor görünüyor bol şans 😂😂
😅 tsk
Hem ayranım dökülmesin hem gtm sklmesin diyorsun olmaz öyle yapacaksan günahına katlanacaksın
ortasi yok mu
En fazla sevişebilirsin fazla ileriye gitmeden başka yok
iste onu diyorum ben ama gunah ya
Mk sanki dört dörtlük kızsınn bunu dert ediyorsun 🤨
😂😂 temizim canım
He he inandım inandım 😂😂
yoksa bu soruyu sormaz coktan yapmistm
Bu senin temiz olduğunu göstermiyor ya canım😂🤷🏻♂️
aaa sevglm olmadi tertemzim ama
Belli belli çirteee
aa neden inanmadn ki
Neyine inanacam mk
Allah'la pazarlık yapamayacağına göre ya günahı göze alacaksın ya da yapmayacaksın
Knka sevismeden dur allah korusun yarın öbürgün ayrılsan nolcak?
bir seyler derken ellesme opsume yalasma emme gibi
ve surtme
Knka oral yapma ağzına alma naparsan ywap
tm iste bunlar
neden oral yapma😂
Knka alcan ağzına sonra ayrılcan baskasıyla sevgili olcan onunkinide alcan apzına sonra ayrılcan yine baskasıyla sevgili olcan yine onunkinide alcan nereye kadar anasını satim 😂 sevisme işte sevismeni istemiyorum ya 😂
yok ya ellesmk istiyorm bu bile bosaltir
Bak okşattır kendini daldırsın elini kilodun içine okşasın böyle boşal 5 dk ya eli ıp ıslak olur
hem ayranım dökülmesin hem de ipim dikilmesin olmaz
olur blki😅
sen işi hallet sonra bi namaz kıl hepsi affolur al sana formülü buldum he bide tövbe et tamam :D
tovbe😅
Ver gitsin ya sende Kurtul oda bence toprak olacağına dimi
vermiyorum dedigim opsume ellesmeeeee
Ver gitsin sen
yok😂😂
Zaten azda olsa yiyisiyorsun bırak işte adam yesin
iç çamaşırlarla sürtünün birbirinize
asko bnde onu istiyorum ama sorum o degil vicdan yapiyorum yani ki biride yok olmadi hayatmda
vicdan yapacaksanız hiç girişmeyin o zaman. vicdanı bir kenara bırakmanız şart. yoksa olmaz yani.
Karşılıklı mastürbasyon olurOral yapabilirmisin
hyr
Peki nasıl olacak ki
Yaş kav
21
Yer İstanbul sa çok mekan bulursun
Gününün birlik odalar var
Günlük kiralanan
İmam nikahı kiydiririrsin
Üniversite okuyormusun
evt
Amca fabtazin var mı
yok o kdr değil
Tenha bir yere gidin ben çok yaptım jsklds
yokki biri
Bende sevgilin var ama kendini tutuyorsun sandım jskdsd
Bende kendimi tutuyordum sevgili yaptıktan 2 ay sonra deliler gibi hergün yiyişmeye başladık ksjdssd
dublör tut ya da sanal yap
yaptm hepsini
artık zamanı geldı dıosun yanı yas kac snn
21
normal yanman neler yaptın sımdıye kadar erkek ark la
hicbisi
hım neeler var yapmak ıstedıgın
Ne ayranım dökülsün diyorsun
günaha girmeden yanına bile yaklaşamazsın
yiyiş o zaman çağır boş ewe
oyle bir sey olsa arkadan yerim
o zaman söyle ona boş bi yer ayarlasın madem
o yok😂
😂😂 o zaman eline kuvvet hacı
Hem aranıp dökülmesin hem gtüm s. kilmesin
evett
Benim de hiç sevgilim olmadı cinsellik de yaşamadım ve inanılmaz zorlanmaya basladim ramazanda dahi. Ben de biseyler yaşamak istiyorum ama bilmiyorum kime patliycak. Yüzeysel biseyler yaşamak istersen birbirimizin ilklerini yaşayabiliriz. Yani yüzeysel olarak
999 km otedeki sen mi
Nerden biliyosun nerde olduğumu. Hangi sehirdensin ki
adana sen
Uzağız aşkım ya ben de kırıkkale. Ama fake hesaplardan resimleşiriz bel altı istersen
Dinî nikah kıy gizli rahat rahat takıl takıl
yok ya o olmaz
Sonradan ayrıldığınızda boşanırsın
Bu kadar basit
Cidden söylüyorum cinsel ihtiyaçların için
Zina yapmamak için şart
belli olmaz mi resmi kagittq
Belli olmaz
Eğer bekaretini verirsen diktirirsin
Ve bir imamla gizli şekilde bir dini nikah kıyarsın
Ve ilişki öncesi doğum kontrol hapı atarsın
Resmi kayıtlarda görülmez
Gizli bir şekilde
Kıyarsın
Ama bekaretin bozulur sa diktirmek zorunda kalacaksın diyelim ayrılırsan sevgilinden
Ve
Sakın arkadan yapma
Haram dır, sağlığını bozar
yok bunu yapamam😂
Neyi yapamazsın
Bir iki ön sevişme sonra gerisi gelecek
Sonrada malum
Zina yapma o zaman
Sadece öpüşme, elleşme, nude atma, sanal seks, ön sevişmede kalsın
nikah olmaz ortalik karisir
O zaman normal yaşayın gizli gizli yapın
Doğum kontrol habı kullan mutlaka
İlişkiden önce
gözünü kapat knka sdfd
Aman diyim yA sonra pişman olunuyor
nedne
İlerde aşık olduğun kocanda bakir ise sıkıntı olur
bakire kalicm ztn bahsettigim ellesme opsume surtsme
İşte o bakireliği bozar bakireliğin kelime anlamı şudur cinsel temasa girmemiş saf temiz kişi
ama girmicek
Bak ne demişim temas demişim kızlık zarı ile bakirelik farklı kavramlar
Yapma yapma
iç sesim konustu😂
🤣🤣 basit olursun gözünde git mastürbasyon yap düşüncelerin gider biter rahatlarsın girme ilişkiye günahı var bir anlık yaparsın sonra tekrarı olur hiç yapmamak en iyisi olur senin için
istiyorum birisi memelerimi ellesin emsin kucagina oturim felan
Git bir duş al iyi gelir güzel kardeşim bunları fazlaca yaşayan ve doyuma ulaşan birisi olarak söylüyorum pişmanım olmasaydı yapma
aa neden pismansin
Birçok tenlere dokunuyorsun ve yaşadıkların sana inanılmaz gibi gelirken günahlarını toplarsan zina yaptığın süreç ve en önemlisi bir sürü insana dokunarak onların sana dokunması vs samimiyetin olmadığı iki bacak arası sadece hayatını fazlasınla zora sokmaya başlıyor bir süre sonra bağımlılık oluyor vs vs çok çok uzun boş ver yapma en iyisi mastürbasyon yapar gerçekten Körelt kendi yeter sana
yptm bugun 2 posta
İyi ne güzel işte iki kızla da beraber oldum vallaha kendinden iğreniyorum baktığımda herkrse güzel gelir ama gene sen bilirsin saygı duyarım sana başka şeylere odaklan
daha da iatiyorm
Şeytanın bol olsun ozaman tehlike arz ediyorsun 😈
😅
Sağlıcakla kal tehlikeli kadın 🕺
Ne yaptin bulabildinmi peki
yapma o zamn
Saksodan devam
yav sacma sacma konsmayin
Ne var ya sevişmek istiyosan yapsana
sakso🤢
Neden
Ah ahh
noldu
Yavrum sen g3l bana seni tepeden tirnaga bi guzel yalayim. Defalarca bosal bi hafifle. Cok dolmussun. Sen bisey yapma sadece yat.
😂😂😂 ne cazip teklif oyle
yas kac 40 mi
39
Evet fazlasiyla cazip. Senin buna ihtiyacin var. Farzetki sen konusmak icin geldin ben tuttum altima aldim. Sen bisey yapmiyosun yani 😃
Hele bide fazla suluysan offff yalamaya doyamam hem ön hem arka
yk sag ol yinede😅
Bu zaten ciddi bi teklif degildi ama bu kadar acsin azginsin sanal seks yap rahatla. Icinde tutma beden ve ruh sagligi icin ihtiyacin var buna. Daha kimbilir ne zaman evlenceksin
sanal seks yaptm
Yazilimi sesli mi ve zevk aldin mi
hepsi ama aetik sarmiyo
Duzenli mastürbasyon yapiyo musjn?
Ve hayallerinde en cok seni ne yapmak tahrik ediyor?
Sanirim yalanmaktir ve nedense senin boyle tecavuz, iki erkekle olmak gibi zevklerin var gibi geldi.
tecavuz var evet jsjs sert seviyorum ellesmek arkamdan dayanmasi dayarken memelrmi sksn gibi
Tam tahmin ettigim gibisin. Peki yasin kac boy kilon?
21
Ah be tam citirsin. Zayif minyon musjn
zayiff
Sen harikasin.
Peki sekstingde karsindakiler bence senin ayarin degilmis
evlen ozaman
oha niye aklima gelmedi
biliyoruz herhalde😂 var daha ona
gurur yapma mezaramı götürceksin :dd her insan günah işler sdfgsfgs
belki mezara goturcm😅
ama güncellemelerde ne kadar istekli oldugunu yazmışssın zannetmiyorum oraya götürecegini
Ne gibi
Caiz değil
yanıyo sankı