Sevgilimle kacmak istiyoruz?

Kisa ve öz gecicem lutfen yardimci olun. Ben 20 yasindaym cocuklugumden beri ailemde huzur denen birsey yok babamin agzi bozuk her sabah aksam söver eder bize 8 kardesiz 6 kiz 2 erkek babam biz 3 buyuk kizlara keske siz olmasaydiniz va bin kufurler eder bn coxuklugumu cok kötu yasadim ailemden hep dayak yiyip kufur yedim bazen ölmek icin dua ettigim zamanlar oluyor okde yoruldumki kiz oldugum icin hep assagilandim biz kurduz bu arada. Sevdigim cocuk İstanbul'da yasiyor bnde yurtdisinda evlenmek istiylruz ama bizkmkiler asla vermez yabanciya tanidik olucak diyorlar benimkksi gel kacalim diyor biletini kes yanima gel ailen zamanla affeder dedi bni yilbasinda isticek tekrar ailem vermezse kacicaz gbi zten hayatm boyunca mutlu olmadim bikerede icimden geleni yapiyim kaderimde mutluluk varsa sevdigim adamla yasiyim istiyorum aileside arkamizda destek veriyor benim babamda annemi kacirmis ve Şu an cok mutlular belki bende mutlu olurum okula gidiyorum diyerekmi kacsam yanima neler aliyim sizce?
Sevgilimle kacmak istiyoruz?