Bu işin cinsiyeti yok. Bu konularda yalan söylemezdim sanırım söylemem için bir şey yok saklayacağım bir şey yok. Eşim istediği şekilde ister sosyal medya ister başka bir şey karışabilir. Aile olmak için bağları güçlü tutmak gerekiyor. Zaten sadık biri olurum diye düşünüyorum. Böyle dememin sebebi hiç ilişkim olmadı yoksa kendime güveniyorum.
Bence erkekler zorda kalır. Kadınlar pek lafını sakınmaz çünkü söyler genelde. Tabi manyak erkeklere düşen kadınlar dışında. Ki bence onlar yalan söylesin zaten. O erkek hiçbir şeyin doğrusunu hak etmiyor demektir.
O benim arkadaşım dediği kaç kez ilanı aşk etmiştir Aldığı elbiselerin hep yarı fiyatını demiştir Kalbim çok kırıldı diyordur ama aslinda duygu sömürüsüyle galip gelmek için 😄
Öncelikle selam bazi kadınlardaki yalan kimsede yok şahit oldum gizli saklı eskilerle olması onlara müspet yapması bir eski arkadaşım vardı tam bir adiiydi ona karşı bir güven vardı artık o güvende yalan oldu işi gücü boş şeylerle ilgilenmekteydi bir daha da öyle insanlarla kararımı verdim bir daha görüşmek yok artık ona dair hiç birsey yok bitti yüzünü şeytan görsün zamanla anlar
Bence kadınlar..Hep birşeyleri gizleme ya da büyük bir şeyi küçültme çabamız var.. Minik yalanlar olmasa belki de bizim için uzun sürebilecek bir şey daha kısa zamanla sonlanacak..
Bence kimse zorda kalmaz, insanlar içindeki duyguları artık söylemeli, bastırılmış duygular artık serbest bırakılmalı, ve herkes anlayış göstermeli, kimse kimseyi yadırgamamalı,
Ben onu kastetmedim ciddi anlamda yalani kastediyorum belli olup olmamasi olayida var tabi en kesin cozum yalan makinasina oturup sorulari cevaplamak ama ben yine de erkeklerin daha cok soyledigini dusunuyorum biz duygusaliz zaten
Burc murc bilmem inanmamda zaten cok biliyosan tahmin edersin wppw her konuda bence genel olarak ama istisnalarida var tabi yani bi kizda erkege gore daha fazla yalan soyleyebilir yani