Erkek arkadaşımla birbirimizi seviyoruz ama uyku düzeni o kadar kötü ki neredeyse gününün tamamını uyuyarak geçiriyor. Biz konuşurken bir anda bir şey söylemeden kayboluyor mesela, kendimi kötü hissettiğimde de yanımda olamayıp üstüne daha kötü hissetmeme sebep oluyor. Hiçbir şeyi paylaşamıyorum ve son zamanlarda başkalarından ilgi görmek hoşuma gitmeye başlıyor, bir şeyleri paylaşmak istiyorum ve çok kız arkadaşım olmadığı için karşı cinsiyetten birileriyle konuşup kafa dağıtasım geliyor dertleşerek. Bu durumu nasıl düzeltebilirim, ilişkimizin zarar görmesini istemiyorum daha fazla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tabii ki de yanlış. Bu yaptığın resmen ihanete girer. Mantıklı düşünen biri başka erkeklerde ilgi arayacağına sevgisiyle bu durumu konuşmayı tercih ederdi. Eğer sevgilisi bu konuşmaya rağmen yine aynı umursamazlığı gösterirse de ayrılmayı tercih ederdi. Senin yaptığın hiçbir şekilde masum görülemez ve kabul edilemez. Bence sevgilinle bu konuyu uygun bir dille konuşmayı dene. Eğer ilgisizliğine mantıklı bir sebep sunamaz veya konuşmanı görmezden gelirse direkt ayrıl. İhaneti hiçbir zaman aklından geçirme. İhanet karaktersiz insanların yapacağı bir şeydir..
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmadığımı ve ayrılmak istediğimi söylemediğimi nereden çıkarıyorsunuz? İhanet etmek gibi bir düşüncem de yok, sadece birisi tarafından merak edilmek ve umursanmak hoşuma gidiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı durumu ben de yaşadım ilgi istediğim zaman vermedi zor anlar yaşadığımda yanımda olmadı ilk başta sınavını bahane etti fakat sınav bitince de aynı devam etti seviyorum dedi fakat hiçbir anlamı yok lafta kalan sevginin , bıraktım gittim bir iken de buradan bile erkeklerle konuşuyordum ilgi ihtiyacımı karşılamak için insan şefkate hasret kalıyor sana diyeceğim bunu ona kesin bir dille anlat çünkü önemli bir şey ilişkide alma verme dengesi bozulunca çok yıpranma oluyor
16 Yorumla
Soran+1 yılTek taraflı olması aşırı berbat bir şey cidden ama erkek arkadaşım bana konuştuğumuz süreçte sevgisini belli ediyor yeterince. Sadece sürekli olarak ortadan kayboluyor başım ağrıdı, midem bulanıyor gibi sebeplerle ve ben gelmesini beklerken de uyuyakalmış olup saatler sonra geliyor anca. Böyle olunca hem onu merak etmekten hem kendimi kötü hissedince yanımda olacak birini bulamamaktan yıpranmış hissediyorum
- +1 yıl
O zaman bir şey diyemem ben de olay şöyle oluyordu bir kaç hafta ortada yok bir gün sabahtan akşama kadar konuşuyordu toksik bir dönemimdi bilmiyorum yine de sen konuş böyle olması beni rahatsız ediyor de. Seni anlıyorum mesela ben bir kere asansörde kalmıştım ve çıkınca ona hemen bu durumu anlatmak istedim fakat o günler sonra gördü ve hiçbir anlamı kalmadı ve hiçbir şey demedi o beni görmezden geldikçe iyice toksik oldum
Soran+1 yılTam olarak bu... Kötü hissediyor olduğunda başıma gelen küçücük bir şeyi bile anlatamıyorum şimdi yeri değil diye, derdimi anlatsam yük olur gibi hissediyorum, iyi hissettiğinde bunu bozmayayım diye hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum ama o bunların hiçbirini düşünmüyor gibi
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum bu durum insanı yıpratıyor çünkü insan âşık olunca içtiği suyu aldığı nefesi bile ona anlatmak istiyor, hani dedin ya konuşunca da onları açmıyorum iyi hissetmek vs çok zor ya o gelince ilişki devam ediyor o istediğinde hayatında olmak ne bileyim ya
- +1 yıl
Aldatmanın adı ilgi görmek olmuş edep namus yoksunları sizi
- +1 yıl
@Mizojinist03 o kişi sevgilim değildi buradan konuştuklarım ise sadece görüşlerdendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bişey
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bak aslında değil evet. Ama biz de insanız ve sorunlarımız sevinçlerimiz olunca insan paylaşmak istiyor ve arkadaş çevren Yoksa o kadar samimi şekilde o an sosyal medyadan hiç tanımadığın ama konuştuğun insanlar olabilir. Ve o kişiye o an anlatabilirsin bence. O kız bunu yapmasa sevgilisinin uykusuna sarıp ayrılacak. Seviyor ayrılmamak İçin böyle bir yol bulmuş. Bunda çok ta kötümbir durum yok
Soran+1 yılSanırım bir tek sen anlamışsın durumu🥲 teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım.
- +1 yıl
Helal
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, elbette yanlış yani hadi diyelim sevgiliniz sizi ihmal etti, ilgisiz davrandı ama sizin de böyle yapmamanız gerekirdi. O zaman sevgilinizden ayrılıp nasıl bir ilişki istiyorsanız o şekilde devam etmelisiniz ama sevgiliniz varken bu tarz şeylere kalkışmanız etik olmuyor. Tek hatanız burada yani onun dışında mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi zaten sürdürme zorunluluğunuz yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSENİ SEVMİYOR bunu anlasan sorun çözülecek aslında
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yanlış bir davranış bu kadar aç olma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBirbirinizi sevmiyorsunuz sevseydiniz duygusal açlığın olmazdı. ve evet yanlış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz var ve sizinle ilgilenmiyor hiçbir sekilde sizde baskalarından bekliyorsunuz sizle ilgilenmemesi iyi birsey değil tabii ki insan sevdiğiyle ilgilenir ama sizinde sevgiliniz varken böyle birsey yapmanız iyi birsey değildir yapmanız gereken en iyi sey ayrılmak olacaktır sevgilinizden simdi bu kisi size ilgi göstermiyor ve düsünmüyorda ya gidip baskasıyla sevgili olursa beni bırakıp ben ilgi gösteremiyorum ona sevgilimi falan düsünmüyor sizde düsünmeden bu kisiyle ayrılıp ozaman baskasıyla sevgili olun ama gerçekten sizi seven biriyle çünkü bir kaç ilgiye hemen inanırsanız ozaman sizi çok fazla kandırırlar maalesef bunada izin vermemeniz lazım insanlara özellikle seni seviyorum kelimesi çok basit geliyor artık dikkatli olun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların belli tatmine ulaşması gerekmektedir bunu sakın cinsel olarak algılmaayın bu duygusal sözsel işitsel oluyor aynı zamanda eğer bu tatminleri edinemez ise kadın deeğrsiz hissetme agrasifleşme kabuğuna çekilme gerçekleşiyor bu yuzden bir sohbet arkadası dert otağı aldatmaya girmeden eidnmende ne olabilir ki
25 Yorumla- +1 yıl
bir bana yazmadın be
Soran+1 yılÇok hoş özetlemişsin ama. Yük olmamak düşüncesiyle mutluluğumu da üzüntümü de kendime saklayınca tamamen kabuğuma çekilip uzaklaştım ondan🥲 umarım düzeltebiliriz
- +1 yıl
uzaklaşırsan düzelmezsiniz bunu biliyorsun değil mi?
Soran+1 yılBiliyorum ama sürekli yorgun argın ve hayattan bezmiş modda gezince kendimle ilgili bir şeyleri paylaşacak motivasyonum kalmıyor. Paylaşacağım bunu onunla da tekrar
- +1 yıl
anladım peki öyle olsn :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSana kısa ve net cevap veriyorum:o senin adamın, geleceğin, aşkun değil. Nerden ve nasıl buluyor ve nesine aşık oluyorsunuz böylelerinin aklım almıyor. Belli ki hiç umrunda da değilsin onun. Oysa karşımda ki sensin, sevgilim, kadınım, herşeyim yani. Nasıl olur da bir ilişki senin hayatını bu kadar çekilmez, dengesiz ve mutsuz kılar ve hala seviyorum aramız bozulsun istemiyorum diyorsun? Bu sence de mümkün mü? her şey ortada. Adam herşeyi kendi yaşam tarzına uydurmuş, yersen diyor. Evet ayrıl ve daha uygun birini bul kendine.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlaşıldı sanırım, erkek arkadaşımın beni sevdiğinden yana şüphem yok ve bana yeterince belli ediyor sevgisini. Buna rağmen sık sık başı ağrıyınca ya da yorgun olunca ortadan kaybolup saatlerce uyuyor ve ben endişelenmemle kalıyorum. Aylardır hep böyle olunca aşırı yalnız hissetmeye başladım ona yük olmasın düşüncesiyle hiçbir sorunumu paylaşmadığım için🥲
- +1 yıl
Yanlış anladığım falan yok. Belli ki bunları konuşamıyor, susuyor, yanlızlık ve çaresizliği için de yaşıyor, gittikçe bu yanlış, yetersiz, tutarsız diyorsun ve başka ilgilere, çağrılara kulak vererek huzur arıyorsun. Oysa sorun ve sıkuntın her ne ise kınuşup, çözmelisiniz. Yoksa seni biri alıp gider o da uyuduğu ile kalır.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Nasıl sürekli uyur bir insan
Senin ihtiyacın oluyor onun olmuyor muHayatinda biri olmadığında emin misinMutlaka konuş bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Tek tarafın çabası ile ilişki sağlıklı yürümez ve fazla sürmezBen böyleyim falan filan derse aldatma yerine ayrılmayı tercih et. İkiniz içinde doğru olan bu00 Yorumla
+1 yılGayet doğal, artık zaman değişiyor insanlar kendilerini tanımaya başlıyor herkes birbirini olduğu gibi kabul ettirme peşinde ve sevgilin zaten beni seviyor ayrılamaz mantığında, sen sevgilisin evli insanlar bile ilgi eksikliğinden muzdarip onlarda canım cicim aylarının bitmesini hiç istemezler ama partnerlerden biri bu duruma ayak uyduramayınca duygusal boşluğa düşüyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisizse, onunla mutlu değilsen, hiç yanında olamıyorsa ve sen hep onun yokluğuyla duygusal açlık çekiyorsan ki bütün bunlar daha sevgililik sürecinde oluyorsa belki de ayrılmak en doğrusu olacaktır senin için. İlişkini gözden geçirmelisin. O ilgisiz davranarak bir hata yapıyor olabilir ama sen duygusal açlığını başkalarıyla gidermeye çalışarak daha büyük bir hata yapıyorsun. Mutsuz olduğun bir ilişki yaşıyorsan ilişkini bitirmelisin başkalarıyla görüşmek bir çözüm olmadığı gibi ihanettir.
20 YorumlaBir insan sürekli uyuyor olamaz. Yani en azından size gün içinde şöyle kaliteli iki saat ayırabilmesi lazım. Eğer bunu yapamıyorsa sizde o zaman ilişkinizi gözden geçirme hakkına sahipsiniz..
00 Yorumla
+1 yılSevgilin sana vakit ayırmıyor diye duygusal açlığını başkasından gidermek istemen yanlış. Sana fazla vakit ayır aşını istiyorsan eğer bunu ona söyleyeceksin ki senin durumunda buna gerek bile kalmamış artık. Sen sevgilinle değil başkasıyla vakit geçirmekten hoşlanıyorsun ki bu da artık sevgiline karşı duygusal manada bir şey hissetmediğin anlamına geliyor. Ayrılma zamani gelmiş geçiyor bile. Daha fazla uzatmaniza gerek yok. İkiniz için de sadece zaman kaybı. Her şey gönlünce olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklama kısmını okumuyorsunuz herhalde yazmadan. Bunu birçok kez konuştum kendisiyle, bir kere de değil. Aylardır böyle ilerliyor ve burada bahsettiğim bana ilgi göstermemesi vesaire değil. Ya tüm gün uyuyor, ya da uyanık olduğunda da aşırı çökük oluyor ve kendimle ya da hayatımla ilgili HİÇBİR ŞEY PAYLAŞAMIYORUM.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadın için en önemli şey ilgi ve ilginin azaldığı durumlarda böyle şeyler olması normal. Sevgilimin de iş hayatının çok yoğun gittiği dönemlerde bana ilgi gösteremiyor ve benzer şeyleri hissediyorum ama hiç başkasında gidermeyi düşünmedim. Hadi bizimki sorumluluk, iş hayatı yoğun, senin paşaya bak bu ne uykucu şirin mi?
00 Yorumla
+1 yılyoo çok dağru canım neden yanlış olsun ki hatta bu öyle bir duygusal açlık ki insan hayatına 5 10 kişi birde alası geliyor sende haklısın yap yani hakkın :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılkonuşurken karşısındakine saygı duymayıp yürüyüp gidiyorsa, ve kötü hissettiğinde yanında olmuyorsa boş yere bu toxic ilişkiyle yıpratma bence kendini. Bu durumu kendisine güzel ve açık bir dille açıkla. Sonra gözlem yap bir süre. Mevcut durumda ilişkiniz zaten zarar görmeye değil, zarar vermeye başlamış.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinle konuş düzelmezse ayrıl düzelmesi için sende çaba sarfet öyle hemen ilgi göstermedi başkasıyla konuşayım falan deme biraz emek ver yani
11 Yorumla
Soran+1 yılAylardır böyle ve birçok kez bu konuyu konuştuk, ne yapacağım üzerine çok fazla düşündüm ama ailemde de sorunlar var ve beni çok fazla etkiliyor artık. Ayrılmam halinde de intihar eder veya tamamen çöker diye korkuyorum :')
+1 yılDuygusal açlık hissettiğin bi ilişkiye devam etmene gerek yok bu sağlıksız o seneple ayrıl duyhusal açlık hissetmeyeceğin biriyle sevgili ol daha mutlu olursun
00 YorumlaKendini kandırma. Bizi de ortak etme. Yapacağın şey belli. Erkek arkadaşınla mutlu değilsin. Ayrılacaksın. Sonra da başkasını bulacaksın. Ama dediğim sırayla.
00 Yorumla
+1 yılDogru dogru yanlis olur mu hic bu zamanda cogu kisi oyle zaten o yuzden bizimde oyle olmamiz lazim cunku geri kalmayalim somra evlenip ayrilalim cok iyi harika devam et boyle yanlis diyenlere bakma sakin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz zaten zarar görmüş erkek arkadaşın bu durumu seni kaybettiğim zaman anlayacaktır ama iş işten geçmiş olacak
00 Yorumla Peki kız arkadaşı edinip onlara anlatmak yerine neden bir erkeğe anlatma isteği?
05 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeğe anlatma isteği yok spesifik olarak. Yakın olduğum tek bir kız arkadaşım var ama onun haricinde kadınlar genelde konu açmaya veya iletişim kurmaya yanaşmıyorken erkekler daha açık bu konuda ve daha kolay bir seçenek benim için. Karşımdaki kişinin muhtemelen farklı niyetle yaklaşacağını ve yanlış anlayacağını da bildiğim için suçlu hissediyorum zaten tek isteğim tamamen dertleşmek ve o konuda ilgi/şefkat görmek olmasına rağmen🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıluyku düzeni çok önemli.. hem kendi hem hayatındaki kişileri etkiler.. özellikle sizi önemseye kişileri.
00 Yorumla kimisi uykuyu cok sevıo ama o kadarı da fazla illakı gözun gonlun kayar
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğinden uyumuyor o kadar, enerjisi yok ve mental olarak çökük durumda, doktora da göründü daha önce ama yalnız hissettiriyor bana da
+1 yılBöyle düşünen kadınlardan uzak durmak gerek. Aldatmanın lamı cimi olmaz. Bu durumdan rahatsızsan gerekli uyarıyı yaparsın gerekirse ayrılırsın.
00 YorumlaÖyle düşünüp böyle bir başlık açman bile yanlış derhal ayrıl adamın ne suçu var senin onu sevdigini zannediyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Sen şu uniye baslicK kizmisin yoksa? Dunde sormustun benzer bi soru
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılDemekki burada yanlış sevgili seçmişsin. Bırak üzme onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarkında mısın sevgilin uyurken sen başkalarına meylediyorsun. Aynı şeyin tam tersi senin başına gelseydi, sen uyurken sevgilin “yalnız kalıyorum, sıkılıyorum” bahanesi ile başka kadınlarla görüşseydi kabul edebilir miydin böyle bir davranışı? Hiç güvenilir bir sevgili, eş, partner değilsin kusura bakma
01 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi birisiyle görüşmüyorum, konuşmuyorum da. Sadece içimden birilerinin beni merak etmesi, iyi miyim değil miyim diye endişelenmesini istiyorum
Yanlış tabii ki ve demek ki o doyurmuyor. Bu da ileride zaten ayrılık sebebi
00 Yorumlasenin bir iliskin yok zaten bebegim o yuzden bu erkekten uzaklas diger erkeklere yonel 🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKılıfına uymuyo boyle bahaneler aldatıyosun ıste bu da duygusallıkla ortmeye calısıyosun
normal normal devam takıl00 Yorumla
+1 yılOnunla mutlu değilsen ayrıl.
Böyle saçma sapan toplara girme.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ayrıl ki, seni başkaları ayırırken suçlu hissetme. Bilmem yeterince açıklayıcı oldu mu 😇
00 Yorumla
+1 yılYanlış çünkü sevgiline karşı aşk beslemiyorsun bu yüzden ayrıl aşık olacağın ya da olduğun ile ol
00 Yorumla
+1 yılYanlışı doğruyu tartışmıyorum ama içinden yapmak geliyorsa yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Senin isteğin tabi ki. Ama Onu hafiften aldatmış oluyorsun. Aynısı sana yapılsa kabullenir misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşına durumu anlat sana hassasiyet göstermezse ne istiyorsan yap ama söyle kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılAdam akıllı konuş bu durumu anlat yoksa ayrıl sakın hata yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunu ona belli et. başkalarıyla konuştuğunu değil de duygusal boşlukta olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılEmpati yapın arkadasim! Madem duygusal bosluktasin söyler bitirirsin bu kadar basittir o beklesin ama ben eksikliklerimi hidereyim demek bencilliktir ve bana göre hainliktir! Aynısı sana yapılsa ne hissedersin?
05 Yorumla
Soran+1 yılBeklesin demiyorum ki? Bu ve başka sebeplerden ötürü ayrılmak istediğimi söyledim birden fazla kez. Kabul etmedi ve birbirimizi sevdiğimiz için bir şekilde devam ettik ama hiçbir şeyin değişmiyor olması beni yıpratıyor
- +1 yıl
Kanka duygusal açlığımı başkasından gidermem yanlış mı diye sormuşsun?
Soran+1 yılEe? Birileriyle sorunlarımı paylaşıp anlaşılmak ve ilgi görmek istiyorum, bunun onu üzeceğinin zaten farkındayım ama şefkat görme isteği fazlasıyla insani bence🥲
- +1 yıl
Hislerin insanı demiyorum zaten bende. Ama sorun paylaşıp anlatmak başkadır kanka ilgi ve sevgiye ihtiyaç duymak ve gidermek istemek başkadır ;)
- +1 yıl
İnsanı değil demiyorum*
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi kızlar daima aldatılmaya müstahaksınız.
İnşaallah seni bir gün aldatır.01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden yanlış bir şey olsun ki bu, kendini iyi hissetmek, sadece sohbet ediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan uzaklaştırdığını hissediyorum çünkü🥲
Cevap sahibi+1 yılBazen biraz uzaklaşmak iyidir:) sonuçta sen de bir kadınsın ve birinden ilgi gördüğünde iyi hissetmen heyecan duyman normal ilişkinin böyle zamanlarında:)
+1 yılayrılmalısın..
çünkü belli ki birbirinize göre değilsiniz..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen yazabilirsin ama onu sevdiğine eminmisin önce bunu bir daha düşün derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl ya da konuş
İlerleyen süreçte iş aldatmaya gidecek cunku belli00 Yorumla
+1 yılYok canım hiç yanlış olur mu çok doğru yapıyorsun son derece de haklısın kızım sen sala* misin madem öyle git ayrıl
03 Yorumla
Soran+1 yılMal ya
- +1 yıl
EVET bencede mal sin
Soran+1 yılLaf soktuğunu sanıyor bir de puahhdks
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak hele s ürtüklük yapıyorsun duygusal açmısın vampirmisin a q ayrıl o zaman edebinle takıl s ürtük
00 YorumlaSeni ihmal ediyosa yapabilirisn nesen olmasin ama cinsel aclikmi duygusal aclikmi gidermek istedigin
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına karşı cinsel çekim duymuyorum zaten istesem de, sadece iyi miyim kötü müyüm merak edilsin istiyorum birisi tarafından :')
+1 yılSadık kal onla da bu durumu konuş kötü hissediyorsan ama duzelmio genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet, aylardır birçok kez konuşmama rağmen düzelmedi hala :')
- +1 yıl
Ben sana diyim çok yürümez bence kendini sev geliştir onsuz iyi olabileceğini göster çünkü oda bu durumun farkında ;)
+1 yılayrıl o zaman yani nie ikinizin zamanini da harciyosunuz
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan sohbet sana uygun birilerini bul illa görüşmen gerekmez
00 Yorumla
+1 yılİhanetin meşru adı ilgi açlığı olmuş :D vay vay vay daha neler duyacağız.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılee madem böyle biri ayrıl diğer insanlara şans ver
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrıl * yapacağına. Ettiğini bulma sonra
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ve başka birine git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl qrospu oldum baslangıc seviyesi
00 Yorumla Daha çok ilgili ve anlayışlı olması lazım sana.
00 Yorumlaİstersen konuşabiliriz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiniz zarar görmüş zaten
00 Yorumla
+1 yılSeni anlıyorum... Benim de eski sevgilim böyleydi
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim olmasına rağmen duygusal açlığımı başkasında gidermek istemem yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler