Tek taraflı aşk mı sizce?

Merhabalar bu hesap arkadaşımın rica ettim bı soruda fikrinizi almak istiyorum. birisi var 2 buçuk aydır konuşuyoruz daha önceki ilişkisinde aldatılmış. basta dertlestik ama konusa konuşa ben ona çok ilgi duymaya başladım değer kıymet verdim hatta onunla dertlesirken bile flört bile değiliz o var diye hiç bı erkekle konuşmak istemedim ihanet etmiş olurum diye ben ona duygularımın olduğunu söyledim oda bir şey hissetmeye başladım dedi sana ama ben ciddi ilişki istiyirum dedim oda bunlar zamanla olur hemen olmaz vs tarzında birşeyler söylüyor ben konuşup devam edersem acı cekicem tek taraflı olucak onun beni sevmesini bekler gibi olucam napayım sizce. kendimi geri mi çekeyim önceleri yazardı ama artık ben yazmadan asla yazmiyo ve içim gidiyo Şu an ona yazmak için çok istiyirum niye bu erkekler boyle kendilerini seven kadın onlara sadık kadın varken aldatma potonsiyeli olan kadınlara aşık olurlar
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi geri çektim bı haftadir yazmıyorum ben yazmayınca oda yazmadı naptın vs diye merak ederdi ilk konustugumuzda sonra ben yazmayınca yazmamaya başladı
Tek taraflı aşk mı sizce?