Size davrandığı gibi başkasına davranmayan, size değer veren, sizi herkesten ayıran kişileri sever misiniz? Ben özel hissettireni severim. Bana davrandığı gibi herkese aynı davranan kişiden nefret ederim. Böyleleri ile konuştuğum bir kelimeden bile tiksiniyorum artık.
Çevremde ki insanların ayrı ayrı yerleri vardır bende. Onları herkesleştirmiyorsam, onlar da beni herkesleştirmemeli. Bunu hissetmek, görmek isterim ve fazla kıymetlidir benim için. Diğerleri zerre önem taşımıyor gözümde.
Evet, benim aradığım şey de bu zaten. Herkese yapılan tavırlar, herkese gösterilen şeyler bana gösterilince hiç samimi gelmiyor açıkçası. Bir kişinin çiçekleri var, tek bana vermemiş ki, herkese dağıtmış kalanı da bana vermiş gibi oluyor başkalarıyla aynı muameleyi görünce. Bazen başkalarına yaptığını bile yapmazsa bir kişi, yine uzaklaşirim. Sesi ve görüntüsü dahil, yavaş yavaş her şeyi itici gelir bana.
Sevmesine severim de, bu yaşıma kadar özel olduğumu bana hissettiren kimse olmadı. Başkalarına göre bana farklı davranan, hayatında özel bir yerim olduğunu davranışlarıyla gösteren, onun önceliği olduğumu hissettiren biri hiç olmadı... Bundan sonra da olacağını sanmıyorum... Yarama bastın bu soruyla... Boşa yaşamışım ben... 😔
Kadınlar kendilerini özel hissettiren erkekleri sevmezler. En fazla sever gibi yaparlar. Kadınlar kendilerini aşağılayan, onlara pislikmiş gibi davranan erkekleri daha çekici buluyorlar. Çünkü bu tarz erkekler kariyerli oluyor ve kızlardan beklentisi olmuyor. Olsa bile o olmazsa bu olur diye alternatifleri oluyor. Bu yüzden kadınlara pislikmiş gibi davranıyorlar. Kadınlara bu hareket/ler çok çekici geliyor.
Bana özel hissettiren herkesin gönlümde yeri çok başkadır, onlara karşı olan sevgimi hiçbir zaman eksik tutmamaya çalışırım ve hak ettikleri muameleyi görmelerini isterim. Onlar mutlu olunca ben de mutlu olurum, her ne kadar sevgilerini belli etmeseler bile, içlerinde bana karşı besledikleri sevgiyi görürüm ve inanırım 😊
Ama kız kesim söz konusu olunca arkadaşlıkta kalırım. Çünkü kızların çoğuna güvenmiyorum. Her an ilişki evresine kaydırmaya kalkabilirler. Mesafeyi korumak her zaman daha iyidir.
Erkeklerle ise zamanla sıkı samimiyet kurabilirim. Samimiyetimi hak eden bir çok erkek var. Onlardan cidden iyi dost olur.
Beni özel hissettirdigi halde diğer insanlara da kaba davranıyor, çevresine zarar veriyor ise yok uzak durmaya çalışırım. Çünkü illaki bir gün o kişiler gibi ben de olabilirim.
Yapıcağı harekete bağlı çokta basit olmayacak. Hoşuma gider. Bende yaparım benzersizligimle şaşırtırım. Ona ilkleri yaşatırım ilkleri yaşatmayı severim.😉
Bir insanın gerçekten sevdiğini anlamak zordur bunun için zaman en iyi cevaptır. Canım cicim ayı, geçen heves, daha iyisini bulma, iyi anında yanında kötü anında yok daha sayılır..
Özel hissettiren her insanın bendeki yeri farklıdır. Beni koyduğu yere ben de onu koyarım. Çok güzel bir his ve sürekli aranan bir his. Keşke hep olsa..