Elbette eş dost vardır arkadas vs vardır hayatlarımızda ama size birden fazla insan iyi gelip size kendinizi iyi hissettirip , kıymet değer verdiğiniz kimseler olabilir mi? Yoksa bu yalnızca bu o kişiye özel midir?
Sana kendini özel ve iyi hissettiren kişi aslında hoşlandığın kişi midir?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Bana en başta kendimi iyi hissettiren şey yine benim.. İnsanlar nedense mutluluklarını başka insanlara bağlayabiliyorlar, bu bana normal gelmiyor.. He tabi ki sevdiğimiz eşimiz, dostumuz, ailemiz iyi olunca ya da bizle keyifli vakit geçirince mutluluğumuz daha da katlanır bu ayrı mesele ama kimseye de bağımlılık duyamam ben.. Biri ben ve kendisi istediği için hayatımdaysa hayatımdadır.. Yani vazgeçilmez sıfatı yapıştıramam kimseye.. Herkes gider, her şey biter ve ben beklentiyi düşük tutuyorum.. Keyifli günler..
Bu bir kişiye özel değildir. Birden fazla iyi gelen kişiler vardır hayatta. Hoşlantı için çok daha fazla şey gerekir. Hoşlantı ondan mesaj aldığın zaman heyecan yapmaktır. Mesaj bildirimi için telefon ekranında takılı kalmak gibi bir şey. Birbirine iyi gelen kişiler pekala dost, arkadaşta olabilirler. Tabiki sevgili de olabilirler. Ama dediğim gibi hoşlantı tanımı için yetersiz bunlar. Tüm gün onu düşünmek gibi birşeyi sadece ona özel yapıyorsan da bu hoşlantıdır. Yavaş yavaş geliyor demektir💃
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
hayır ya, sadece birinin sana kendini iyi ve özel hissettirmesi, hoşlantı belirtisi değildir. Ama vakit geçirmekten hoşlanırsın böylesi ile. Neden istemeyesin? Bana kendimi özel ve iyi hissettiren bi sürü arkadaşım var :D misal hastayken telefonum susmaz benim, sağ olsunlar arar sorarlar ama bu onlardan hoşlandığım anlamına gelmez :D
burada takıla takıla KSciler gibi düşünmeye başlamışsın aşnavişne :D “aaa selam verdi, kesin sevgililer” diye başlarsın yakında 😅😅
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hayır tabii ki de değildir yani her zaman iyi hissettiren insan ya da özel hissettiren insan bu hoşlantı belirtisi değildir yani bana iyi hissettiren bana iyi gelen bir çok insan var ama bu benim onlardan hoşlandığım anlamına gelmiyor ki bana huzur veren insandan hoşlanıyorum😂