Yani agresif bir şey söylememiş bence, gerek yok diyince zoruna gitmiş. Erkekler böyle bırakma işini, güçlü olacak gövde gösterilerini severler. Bırak, kendini güçlü hissetsin.
Senin konuşma tarzın yanlış. Madem onu düşündüğün için vs. Gelmesini istemiyorsun, bunu ona söyle.
Ya da, bırak gelsin. Adam askerde belli ki psikolojik olarak bunalmış ve seni de görmek istiyor belli ki. Bırak gelsin, senin için bir şeyler yapsın. Bu onu mutlu eder. Öyle her şeye de soğuk gibi olmayın.
Hahahahaha Erkekler bir ilişkide işe yaramak ister Askerde çok erkek içinde kaldığı için bence kadın partner görmek istemiş Erkek beyni öyle çalışıyor bak abimiz apaçık demiş Biz. Neyiz Nur yanında olmak istiyorum diye İşe yaramak istiyor yani bırak izin ver
Öncesi ve sonrasını bilmem ama paylaştıklarından yola cikarsak haksız sayılmaz. Boyle durumlards erkek uzaklasiyor ve karşı tarafın artık onu sevmedigini bile düşünebiliyor.
Tama. Bak bunu bana nasıl anlattiysan aynisini ona aciklaman lazim. Eger arwnizda telepati ile anlasamiyorsaniz. Ornek bir cumle kuruyorum hemen. Hayatım tabii ki ben de seninle bulusmak istiyorum. Ama aramizda 3 saat mesafe var ve bir suru masrafa gireceksin. Bu yuzden yoksa baska bir sebebi yok. Ama cok ozlediysen buyur gel
Böyle söylenmez ki ama bu. Bakarız gelme diyeceğine bunu ona uygun bir dille söylemiş olmalıydın. Bana da böyle bir tepki verilse bende yanlış anlarım askerlikle alakası yok bunun.