Evet ne düşünüyorsunuz onlara göre çirkinsen veya kisaysan bitmiştir, hicbir kız hoşlanmaz asla sevgilisi olmaz
Dogru mu düşünüyorlar sizce
Dogru mu düşünüyorlar sizce
"İnceller hakkında ne düşünüyorsunuz?"
İncellerin de içinde kız tavlama potansiyeli vardır. Sadece bunu nasıl kullanacağını bilmezler ve bunu yapmak için de çok özgüvensizdirler.
"Evet ne düşünüyorsunuz onlara göre çirkinsen veya kisaysan bitmiştir, hicbir kız hoşlanmaz asla sevgilisi olmaz
Dogru mu düşünüyorlar sizce"
Hayır. Tip ve boyun da etkisi vardır ancak bu her şeyin bittiğini gösteren bir etken değildir.
Cevap
0Cevap
Ne alaka ya🙄 kadınlar ilgili, sohbeti güzel, kasmayan sıkmayan erkek seviyor.
Uzun boylu boylu yok mu yani 😅
Uzun olması tabii ki çekici ama her şey demek değil
Cok şey demek, çoğu kız 180 den kisaysa olmaz diyor ayrıca herkes biriyle konuşurken dış görünüşe bakıp konuşuyor uzun boyou değilsen KizlarSoruyor istemiyor bile senle
Özgüven boydan daha önemli biliyor musun 🙄
Kız ozguvenli olduğunu nerden bilecek peki🙂🙂🙂
Ayrıca istediğin kadar ozgubenli ol kız seni takmıyor beğenmeyince
Özgüveni olan insan konuşmasından yürüyüşünden duruşundan bakışından anlaşılıyor emin ol.
Ben de ozguvenli bir insanım ama bir Use yaramadı nedense 😅😅
Dış görünüşe bakıyor herkes kusura bakma da boya cok önem veriyor kizlar, çevrendekilere sor bakalım kızlara falan boy önemli mi diye
Sen mi özgüvenlisin? :D
Tamam iyi geceler
Evet son 3 aya kadar ozguvenliydim kızlarla hep konuşurum hiç çekinmem , yanlarına gider konuşurdum muhabbet falan açardım ama hiçbir işe yaramadı ben de sorgulamaya başladım ve boydan dolayı olabileceğini düşünmeye başladım
Cevap versene
Sıktı.
Bilip bilmeden konuşuyorsun beni tanımıyorsun bile, ozguvenli olmak yetmiyor ben eskiden kendimi çok yakiskli buluyordum ama kizlar yine uzak dururuyordu bu ozguvensiz halim 3 4 aydır çünkü kabullenmeye başladım
Tamam naparsan yap.
Peki
Hayatımda ilk kez onları duyuyorum
Araştır
Yorucu
O halde araştırma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?