Evet onlara göre kısa boylu ve cirkin erkekler asla sevilmez pes etmeliler ve bu yüzden bu erkekler kadınlardan nefret ediyor ne düşünüyorsunuz
Bu konuda inceller mi haklı kadınlar mi
Bu konuda inceller mi haklı kadınlar mi
Genç yaşıma rağmen kel bir erkeğim. Uzun boyu 180cm olarak alırsak 173 cm boyla kısa sayılırım ve kız arkadaşlarım ve cinsel beraberliklerim oldu. Bunlar psikolojisi bozuk adamlar tedavi olmaları lazım
Yasin kaç
28...
Cevap
3Cevap
Psikolojik desteğe ihtiyaçları var. Bunu diyebiliyorum. Aslında nefret ettikleri kadınlar değil kendileri.
Evet ben de incellige doğru kalıyorum maalesef kizlar istemiyor beni kısayım diye
Alakası yok kendine güvenmek için kendini geliştir kendine bak. Kimse beni istemiyor diye ortada gezersen kimse zaten seni istemez psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey vardır araştırdığında anlayacaksın.
Ben kimse beni istemiyor diye gezmiyorum ki, insanlar dış görünüşe bakıp tanışmak ister kizlar da öyle yani yalan mı
Kendime bakıyorum ve kendimi çok geliştirmiş bir insanım, kusursuz mu olmam gerekiyor yani illa?
Cidden boydan, kizlar ucube olarak görüyor kısa erkekleri maalesef
Yalan değil ama senin dediğin şey yani sadece boy hiç bir şey ifade etmez. Bir sürü özellik var diğer insanları kendine çeken. Ne adamlar var kısa ama özgüvenli ve çok çekici. Yani dediğin şeyin geçerli olması için başka çekici hiç bir özelliğin olmaması lazım. Gerçekçi bakarsan olaya olay bu. Kusursuz olmanı gerektiren bir şey yok. Bunu düşünen sensin başkaları değil.
Tipim fena değildir birçok kız kibar iyi insan der gitar çalıyorum müzik ve sinema hakkında bilgiliyimdir...
Tamam işte ne güzel bunlarla daha çok ortaya çık. Bu yönlerini ortaya çıkar parlat. Bunlar ilgi çeker. Ama ilk önce senin bunu kabul etmen lazım.
Belli ediyorum zaten , kimse umursamıyor
Muhtemelen boyuma bakip vazgeçiyorlar kızlar için çok önemli boy haksız mıyım
Belki de başka bir şey var ama sen boya suçu atıp diğer özelliklerini geliştirmeye çalışmıyorsun… haksızsın tamam kadınlar kendilerinden uzun olsun ister ki zaten bu doğal olarak böyledir ama çok uzun veya uzun olsun takıntısı yok çoğu kişide. Sosyal medyaya çok takılma… sen özgüvenli ol yeteneklerini ortaya çıkar genel kültürünü ortaya koy… biz kadınlar olarak özgüvenden çok etkileniyoruz.
Ya böyle konuşuyorsunuz da gerçek hayata donunce yine ayni halt, hayır yani 18 19 yaşındaki kızlar sadece dış görünüşe bakarbdiyorlar bizzat kizlar diyor bunu bu yaşlarda sadece dış görünüşe bakılır diye (aslında ben de kötü değilim sadece boyum kisa☹)
Ve Twitter a falan bak neler neler yazıyorlar kizlar hakkında, bir defasında bir kızla konuşuyordum neden sevmezsiniz kısa erkekleri diye sordum libido killer kısa erkekler, şeyimizi kupkuru yapıyorlar dedi afedersin
O kadar mı kötü ya ☹
Çok gereksiz ve sığ insanları beğeniyorsan onlar öyledir. Gayette çoğunluk değil. Sosyal medyada gerçek hayat değil. Birazcık kendine güven kendini ortaya koy. Söylediğin doğru olsa bir sürü kısa adamın sevgilisi olmazdı. Böyle bir durum yok. Kendin de diyorsun tipim iyi oyum var şuyum var diye ama kendi kendine yetersiz hissediyorsun. Ve bu yetersizlik duygundan kurtulman lazım. Uzun olsan da başka bir şey bulursun böyle hissettiğin için. Seni dibe çeken insanların grubuna girip beraber daha da dibe batabilirsin evet bu da bir tercih ama diğerini tercih edip hayır bu böyle değil sağlıklı bir düşünce yapısı değil diyip diğer türlü de olabilirsin. Hayatta her şey seçim. Hadi iyi geceler.
Teşekkür ederim tavsiye için , iyi geceler
İnşallah dediğin gibidir 🙂
Çoğu kızın tek derdi eğlence i yüzden dediğin de haksızsın bence
@_karadam_ aksine çapkın erkek kendini kanıtlamaya çalışan erkektir temelde özgüvensizdir
İncel ne ya? Böyle kalıplar kendilerini daha da kötü hale düşürür.
Alakası yok kısa boyla falan paran olacak kaliteli hayatın olacak gezicen tozucan bir sürü hatun çıkar karşına
İnceller ne hacı? Ben mi yabancı kaldım
İncel ne ula
Gpogle a yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?