Biraz dengesiz biriyim ve ruh halim ani olarak değişebiliyor. Yani bu sevgilimle ya da ilişkimizle alakalı bir durum değil. Sevgilim kim olursa olsun bende ki bu durumun değişeceğini sanmıyorum. Bir tek ben mi böyleyim yoksa benim gibi olanlar var mı merak ettim doğrusu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakın olman gerekiyor galiba sürekli. Evlenin kökten bitsin bu iş.
Hahahah katılıyorum. Hep yanımda olsun çok istiyorum ya o da öyle istiyor. Bir sene sonra kısmet olursa. Ev işleri meşakkatli bir süreç, hadi evlenelim diyince evlenilmiyor maalesef, hazırlık bir sene sürüyor.
Evet olabilir. Aslında hızlandırabilirsiniz sadelikle ama size kalmış. Birbirinize daha rahat kavuşup duygularınızı yaşarsınız anlamında dedim. Ben beklemek istemem şahsen.
Bekleme işi düğünle ilgili değil, düğün yapmayacağız. Kiraya çıkmayı kabul etmiyorum. Bu devirde kira bizi çok zora sokar, sonrasında ev almak da zorlaşır. Evi var hali hazırda zaten ama o evin satılıp başka yerden ev almamız lazım ve bu yüzden bizim evlilik işindeki temel çözülmesi gereken tek şey ev meselesi. Orası aile apartmanı olduğu için orada oturmak da istemiyorum açıkçası. Evi almanın parası da sıkıntı değil ama bu devirde ev satmak da zor.
Evet haklısınız. Sizin işiniz iyiymiş. Düğün yapmama fikrini hem siz hem aileniz hem karşı tarafın ailesi nasıl kabul edebildi?
Sanırım sizin aile baya kalabalık ve o yüzden sorunlar çıkabiliyor. :D İkimizin tarafı da çok çekirdek aile. Açıkçası düğün yapmayı gereksiz buluyoruz ama sadece maddiyattan kaynaklı bir durum değil. Bizim dillere destan düğün yapacak paramız olsaydı da gelecek çok kişi olmayacağı için yine yapamazdık.
Ben hem maddi hem manevi açıdan dedim. Ben sevmiyorum para vermeye de değmez. Mutluluk için ki o yapılan düğünden dolayı mutlu olmam. Evde sürekli belki para kavgası falan olacak gereği yok. Başkası gelmesin oynamasın kalabalıkta sevmem. Fazla kalabalık değiliz aslında. Bizim biraz büyük aile var şu an ama o pek sorun değil. Şurası var onlar sürekli çağırabilir. Keşke düğün yapmayı reddeden ekonomik olarak evlenmeyi düşünen ve manevi açıdan da benim gibi olan birini bulsam da işte.
Ben artık bu devirde çoğu kişinin sadece nikahla evlendiğini görüyorum. Öyle eskisi gibi düğün hazırlıkları yapan çok kalmadı yani. Bence de birileri gelecek yiyip eğlenecek diye bir geceye o parayı vermektense o parayla kaç gün mis gibi balayı yaparız, niye milleti eğlendireyim ki?
Yani. Birikimi olan ev alır düğün yapacağına.
sen yine iyisin sadece biraz soğukluk 🧸
Yani tabi büyük bir sorun değil gördüğüm gibi içim sevgiyle dolup fışkırıyor. Sadece tek bende mi gariplik merak ettim. :D
Yakın ilişki seviyorsun. Mesafe girince soğuyorsun
Yani evet. Uzak ilişki hiç yaşamadım, yaşayabileceğimi de sanmıyorum. :D Benim bir süre görüşmemekten kastım bile haftada bir görüşmek. Biz genelde üç dört görüştüğümüz için şu dönemde mecbur düşürmek zorunda kaldım kötü oldu yani her anlamda. Hem soğuma geliyor görmeyince hem çok özlüyorum.