Sevgilime bazen durduk yere trip atasım ya da buz gibi davranasım geliyor sizde de böyle olan var mı? Ve ne yapmalıyım?

Yani aşığım diyemem ama değer veriyorum. Fiziki özellikleri benim isteğimin çok dışında ama değer vermem için bir engel değil. Benimde alımlı hoş bir kız olduğum söylenir. Hoş bir insan. Saygılı, sevgisini belli eder. Ama ben önceki ilişkilerim yüzünden galiba tereddütlüyüm. Bende sevdiğimi belli ediyorum. Ama şu telefon etme mesaj olayları beni tatmin etmiyor galiba. Önceleri işteyken boş vaktinde arasın etsin isterdim kaç kez söyledim iki dakika da olsa. Doktor ve boş vaktinin olmadığını söylüyor işteyken. Bende saldım iyice. İsteğimi yerine getirmediği için. Artık ne arayasım geliyor ne bir şey. Mesajlaşma olayı bile o kadar az kş günde 15 dakika ya konuşuyoruz ya konuşmuyoruz. Ben kapatıyorum telefonu. Sevgimi belli ettim diye şımardı mı ilgisi mi azaldı anlamıyorum. Günde 10 dakika konuşarak sevgililik mi olur? Aynı şehirdeyiz haftada 1 ya da 2 kez görüşüyoruz. Ben iyice azaltmayı düşünüyorum açıkçası. Bunların birikiminden mi bilmiyorum ama soğuk davranasım , mesajlarına görüldü atasım geliyor. Ki yapıyorum bunu. Ne yapmalıyım? Paylaşımımızda azaldı. Beni sevdiğini hissediyorum ama sanki boğuluyorum gibi benim gibi olan var mı aranızda böyle süreç için ne yapmalıyım?
Sevgilime bazen durduk yere trip atasım ya da buz gibi davranasım geliyor sizde de böyle olan var mı? Ve ne yapmalıyım?