Sevgilimden yemediğim tribi canım arkadaşım @DenizArin bana atıyor sağ olsun. Alışlıyorum trip yemeye galiba hiçbir sevdiğinize trip atmayın. Bu dünya fani onları her an kaybedebilirsiniz. Unutmayın ki Trip attığınız insanlar triplerinize değil onları kırdığınıza üzülürler.
Onun attığı tripler bana masal gibi gelir önce dinlerim sonra o masalı anlamaya çalışırım bazen anlamak istemesem de hep içimde saklar, yaşarım.
Olur. Hatta geçmişimde bir dostumla birbirimizi çok sevdiğimizden ve bu sevginin getirdiği kıskançlıkla birbirimize çok trip atmıştık. Sonuç olarak aramız çok fazla açıldı. Eh, ben de akıllanmış oldum bazı huylarımı törpüledim :) Sürekli sürekli trip atılmasına direnen insanda peygamber sabrı vardır derim
O kadar az trip atıyorum ki sevgilim attığı tripler daha çok göze batıyor. Ama haklı olduğu için çok ses çıkarmıyorum. Tripte veya atarlanmalarda katlanamadığım iki şey: Gereksiz trip atılması ve tribi gereksiz yere uzatmak veya sık sık aynı meseleye dönmek. Bu ikisi olmadığı sürece trip tatlı atışmalar olarak görülebilir. Mesela ben hıh trip diye trip atmaya başlayıp sonra da tamam bitti demeyi seviyorum. İkimiz de gülüyoruz. 😄
Çekemem valla bu tür davranışları bir de bu site yòneticileri bana kafaya takmış be. Ayrıca bir çok hesapla hem kız hem erkek rolü yapıp kendini kandıran çift cinsiyetli üyelerde var. Bu nasıl bir iş la nasıl bir kişilik bozukluğu. Sanal alemin yeni hastalıklar eklemesi sevindirici psikoloji literatürüne.
Genel olarak kızlar çok trip atar. Fazlası karşısindakini yorar ve hep bir açıklama durumu, alttan alma durumu insanın sabrını zorlar. Erkeklerde trip atma olayı kızlara göre çok daha az bence ama trip atan erkek çok itici ve sinir bozucudur.
Valla en son patlama noktamda "sen insan değil misin! Konuşarak anlaşamıyo musun benimle! Böğürmem mi lazım senle anlaşmak için trip atıcağına insan gibi konuşsana!" diye çemkirirdim heralde :D
Arkadaslarimin çoğundan sogumama neden oluyor geçen gün 8 senelik arkadaşımla arama mesafe koydum trip tamam yerinde hoşta saçma sapan yerde ve surekli olunca bayar buda net !
Sevgilim herseye trip atıyordu mesela neden eve gittiğinin haberini vermedin konuşma benimle felan diyo ya bu ne kadar saçma bisey herseye trip mi atılır yazık be kardeşim. Siz kızlar çok abartıyosunuz bu olayı
En İyi Cevaplar