Kadına söylemeli miyim gerçekleri?

biz bu şahısla aynı iş yerindeydik. Evli. 7yillik sevgililermis üstüne evlenmişler. benden sonra karısıni benden daha az sevdigini anladığıni bana hissettigi seyin cok ust ilahi bir his oldugunu soyledi. ayri uyuyorlar.. Zaten kiza surekli yalan soyluyor yedigi yemegi bile. ilk başta kendisi bana ilgi gösterdi. Sonra bende de duygular oluştu ve karşılıklı açıldık. Dedi ki çok güzel bir arkadaşlığımız var bu bozulmasın böyle devam etsin ve ben o gün bir daha aşık oldum ona. Neyse sonra gerçekten aramızdaki o yoğun şeye rağmen hiçbir şey olmadı. Sonra bir gün dayanamayıp beni öptü ve aslında tam bir şey yaşanmasa da ilişkimiz oldu yani optukten sonra da ve arkadaş kalmayı beceremedik. Bana asik olduğunu sevdigini hayatının geri kalanını benle geçirmek istediğini söylüyordu ve öyle davranıyordu hakikaten. Bana da hep diyordu ki evliliğimi bitireceğim ama aldatma sebebiyle olmaz. Ailem ortak arkadaşlarımız beni dışlar. Karım zaten toksik bir insan ben ona anlasamadigimizi ikna edip öyle bosancam diyordu. Sonra bir şekilde karisi anladı durumu aile terapistine gittiler. Aile terapistine de yalan söylediği için çünkü karısına zaten 276262 tane yalan söylüyor hep benle de ilgili arkadaşımdı sadece ama birbirimize ilgimiz vardı demiş. Psikologa da yalan söyleyince psikolog siz birbirinizi seviyorsunuz demiş. Çocuk hala bu kaos durumunda bile su durum geçsin ben normal bir şekilde boşanıp gelcem dedi. Kalbim beklemeni istiyor ama sana bu kotulugu yapamam. Ben bosanip senin karsina cikicam diyor. şu an ama senle konuşmamam gorusmemem lazım vs olayin üstü kapansın diye dedi. Yanı karisi da şu an çok büyük bir yalan içinde. Ben zaten kendisini artık tuvaletime fırça diye bile almam da kiz gerçekleri bilmiyor. Ne yapayım? Gerçekten bana aşıktı benim için ağladı beni sevdi eylemsel olarak da sevdi ama şimdi böyle yaptı. Ben anlayamadım.
Güncellemeler
+1 yıl

Yani ben gerçekten beni sevdiğine inandığım ve çocuk gerçekten aklı basında duruyordu hani gerçekten boşanacak gibi hissettigim için arkadaşlığımi sürdürdüm. Ikimiz de kendimize çok engel olduk. O da çabaladı mesela fiziksel bisey olmasin diye ama en sonunda biseyler oldu yani. Hani o cabalamalari insanca yaklaşımı falan inandım yani sarıldı ağladı falan. Ama kafam çok karıştı şimdi kadın öğrenince kadının sözünü dinlemeye başlaması beni engellemesi falan. Olayı senden çıkarıp boşanıp gelcem di
Kadına söylemeli miyim gerçekleri?