Sürekli yalnız kalıyorum?

Selam gençler, ne kadar cevap alacağım bilmiyorum ama bir yere yazmam gerekiyor artık patlama durumundayım. Ben almanyada yaşıyorum ve resmen koca 16 yıldır yalnızım. kiminle arkadaş olduysam satıldım ve gerçekten düzgün arkadaşlıklarım hiç bir şeyim olmuyor. Sorunun nerde olduğunu düşünüyorum çok egoist gibi olmayayım ama güzelim ve yardımseverim ama insanlar görmüyor gerçekten harcanıyor gibi hissediyorum insanlar beni bilmesi gerektiği gibi bilemiyor ve çok denedim kendimi göstermeyi. iki tane polonyalı yakın arkadaşım vardı ikisi de beni sattı benden iki yaş küçük iki hain beni sevdiğim çocuğa sürekli rezil ettiler ve birisi ona yavşıyor Şu an küsüz ve asla affetmem diğeride onun yalnız kalması gerekirsen onun peşinden koşuyor aynı hatayı ona yaptığı halde ve kimse artık kimin ne olduğunu görmüyor ya benim satılmış durumunda olmam canımı sıkıyor artık. sevdiğim cocuğu da unutamıyorum öyle bir aşık oldum ki aramızda da bir şey olmuyor çocuk istemiyor ama arkadaş olmayı bile denemedik ben çok aşık yaklaştım ve dialoğumuz yok artık hayatımın bitişindeyim gibi hissediyorum.
Sürekli yalnız kalıyorum?